marți, 30 iunie 2015

Dila episodul 47 - rezumat





În care Suat trebuie să se țină de cuvânt și Rîza iese din închisoare, dar mort...


Dila episodul 47 - rezumat
Dila și toți ceilalți îl aud pe Rîza vorbind cu Azer, iar ea aleargă să-l oprească pe cumnatul său să tragă. Suat, dimpotrivă, se roagă ca Azer să apese mai repede pe trăgaci. Până la urmă Azer nu-l împușcă pe Rîza, dar acum Suat trebuie să se țină de cuvânt și să-l elibereze pe iubitul Dilei. Canan cu Suat și cu Rîza se duc la locul unde Hasan așteaptă cu mașina să-l ducă înapoi la închisoare pe deținut. Rîza, ca o mică răzbunare, se repede la Suat pe neașteptate și îl dă cu capul de capota mașinii de câteva ori.

În acest timp Dila plânge acasă în dormitor, iar Arzu și Kadîr văd în direct pe canalele de știri cum arde depozitul fermei Selamoglu. Melike este informată prin telefon despre dezastru și îl cheamă pe Haydar în ajutor, cu toată opoziția și disprețul afișat de Fatma. Suat ajunge acasă și se confruntă cu refuzul Dilei de a o atinge în noaptea nunții lor. Ea îi arată o canapea și îi spune că acolo să doarmă, dar el insistă să-și facă datoria de soț. Dila îl pălmuiește și Suat își dă seama că pentru moment, va dormi singur pe canapea, mai ales că Dila amenință că se sinucide dacă el o atinge. Rîza, în închisoare, stă gânditor pe marginea patului și nu poate adormi.

Dila episodul 47 - rezumat
Efe, singur în cabană, încearcă să se elibereze dar nu reușește decât să cadă de pe scaun fiind slăbit de foame și de sete și strigă, văzând niște muncitori veniți să lucreze pământul. Aceștia îl aud și vin să-l elibereze, singurul său gând fiind să meargă la poliție să depună plângere. Este dus la spital unde vine un polițist să-i ia declarația și el spune direct că patronul său Azer Barazoglu l-a închis și l-a torturat. Poliția investighează incendiul de la ferma Selamoglu iar Melike îl indică pe Azer drept suspect. În aceeași zi Fatmei i se face rău și are dureri ca și cum ar pierde sarcina, dar Melike, ca să se răzbune stă și se uită la ea, fără să cheme doctorul și fără să-i pese, pt că e copilul lui Azer. Haydar este acela care auzind țipetele fetei vine s-o ia și s-o ducă la medic.

Polițiștii vin să-l ancheteze pe Azer în legătură cu Efe dar el crede că despre incendiu e vorba și o acuză pe Melike că vorbește aiurea. Polițiștii îi explică ceea ce le-a spus Efe, că a fost sechestrat și torturat pentru că Azer a crezut că el ar fi tatăl copilului Fatmei. Cei de față rămân uimiți de ceea ce aud. Imediat apare Suat, dar chiar și așa, Azer este luat la poliție. Canip și Hayriye îi povestesc lui Sultan tot incidentul, făcând aluzie la faptul că Azer nu poate avea copii. Sultan se uită bănuitoare la ei gândindu-se la o intrigă nouă, după care se și duce la Efe la spital cu o sacoșă de bunătăți și îl convinge pe Efe să renunțe la plângerea împotriva lui Azer pt că acesta s-ar răzbuna pe el dacă ar avea probleme. Pe de altă parte, Sultan îi inoculează lui Azer ideea că tatăl copilului Fatmei ar putea fi doctorul, că prea des vine pe la ei prin casă...

Dila episodul 47 - rezumat
Melike merge la vorbitor la Rîza și îi spune despre incendierea depozitului. Rîza este uimit să audă așa o veste și nu știe ce să creadă, chiar dacă Melike îl bănuiește în continuare pe Azer. Arzu, care a reușit s-o îmbuneze pe Melis, o așteaptă de la școală și vorbesc și se îmbrățișează amândouă înainte ca fata să meargă la mașina care o așteaptă. Dila află despre fapta lui Azer de la Canan. Suat încearcă s-o îmblânzească pe Dila și îi cumpără un lănțișor la care ea nici nu se uită, apoi el îi dă un dosar despre Rîza de care avocata este foarte interesată pentru că este fișa de eliberare din închisoare a iubitului ei. Azer îl caută pe Kadîr și se înțeleg să colaboreze împotriva familiei Selamoglu.

Unul din colegii de celulă ai lui Rîza primește un cuțit retractabil și i se spune să-l înfigă în Rîza. La tribunal are loc eliberarea lui așa după cum promisese Suat. După ce se termină ședința, Suat vorbește cu Azer la telefon și îi spune să pună pe cineva să-l omoare pe Rîza înainte să-și facă ieșirea din închisoare, și să nu iese sub nici o formă viu de acolo. Rîza merge înapoi în celulă pentru procedurile de ieșire, își ia la revedere de la colegii deținuți, iar cel care are pumnalul, după ce îi sărută mâna ca unui agă, îl înjunghie. Melike, Fatma și Melis îl așteaptă la poartă, dar iese doar Hasan, directorul închisorii, care le dă o veste cumplită. Rîza este, din păcate, mort.....


episodul precedent: Dila ep. 46                                         urmează: Dila episodul 48

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 47 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.