luni, 10 august 2015

Prizoniera dragostei, episodul 5 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 5 rezumat
Cemal spune că Nur este soția sa în ochii lui Dumnezeu și atunci Yigit se enervează și îl bate. Cei de față aplanează conflictul, Cemal pleacă, dar deja răul a fost făcut. Yigit este devastat de cele aflate, aproape nevenindu-i să creadă că Nur avea secrete față de el. Iclal presimte că nu este în ordine ceva, că nu e firesc ca soțul ei să ia apărarea altei femei și când ajunge la spital, împreună cu Yigit și mama ei, își face curaj și îi vorbește deschis lui, întrebându-l de ce a făcut asta pentru Nur și ce reprezintă această fată pentru el? Yigit pare gata să-i răspundă, Aytul se uită disperată la el rugându-l din priviri să tacă, dar lui Iclal i se face rău și cade în brațele lor.



Prizoniera dragostei, episodul 5 rezumatAdevărul ieșit la iveală prilejuiește amare aduceri aminte pentru Nur - se pare că Cemal obținuse cu forța și cu pistolul acea cununie religioasă de la ea - și o gelozie puternică pentru Yigit, care devine foarte iritabil și care acum rememorează dialogurile lui cu Nur și le vede într-o altă lumină. Nur regretă că nu i-a povestit lui Yigit totul, dar acum este târziu, și ea, din nou, se refugiază în tăcere. Discuțiile dintre ei au loc pe ascuns și sunt tensionate, Yigit arătându-se gelos, nervos și neîncrezător în ea.

Prizoniera dragostei, episodul 5 rezumat
Iclal observă pe zi ce trece că între Yigit și Nur trebuie să fie ceva, și la un moment dat se hotărăște să afle singură adevărul și merge în cameră la Nur încercând s-o cunoască mai bine și să-i pună întrebări. Aytul și Nazan își continuă intrigile, dar situația le scapă de sub control. Cemal se află tot în apropierea fermei, prin pădure, și o urmărește pe Nur, dar se și întâlnește cu bătrânul administrator al fermei care îl sfătuiește mereu să plece de unde a venit. Într-una din aceste întrevederi, bătrânul îi oferă mulți bani lui Cemal dar el îi refuză și când administratorul scoate o bâtă să-l ia la bătaie, Cemal îl înjunghie cu un cuțit pe care îl avea asupra sa. Bărbatul cade inconștient iar Cemal îl buzunărește, însă nu de bani, ci de mănunchiul de chei pe care îl găsește într-unul din buzunarele de la geacă.

Prizoniera dragostei, episodul 5 rezumat
În aceeași seară Icle începe să-și amintească frânturi din viața sa dinainte de a intra în comă pe când se uita în oglindă, și, speriată, îi povestește mamei sale că și-a amintit cum s-a produs accidentul de mașină care a dus la spitalizarea sa. Mai toată lumea din casă se adună n camera lui Iclal, iar Nur profită de ocazie și iese puțin pe terasă la aer. Dar Cemal este acolo și o prinde, punându-i mâna la gură (ea strigă, dar nu se poate face auzită) și o duce forțat în magazia pe care o descuiase. O liniștește pe Nur și îi spune că doar vrea să vorbească cu ea, iar fata îi spune s-o lase în pace că este căsătorită legal cu Yigit. Cemal înnebunește de furie când aude așa ceva și are loc o scurtă altercație între cei doi. Nur îi dă cu o tigaie veche în cap, dar Cemal nu leșină. Cade și o prinde de picior pe Nur care cade și ea dar se lovește cu capul de ciment. Cemal o ia și o trântește pe jos, lângă niște mobilă veche, apoi dă foc magaziei și pleacă. După ce toți ai casei văd focul își dau seama că Nur trebuie să fie înăuntru, dar toată magazia e în flăcări și nimeni nu are curaj să intre s-o salveze. Doar Yigit se aruncă în foc și o aduce afară încercând s-o resusciteze.


urmează: Prizoniera dragostei, ep. 6

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.








13 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu l-am vazut, deocamdata. Oricum, inainte de seara de joi.

      Ștergere
  2. Va rog frumos sa
    mai postati ep din prizoniera dragostei
    ca este un serial frumos
    astep sa postati ep7?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-l postez, inclusiv pe 6 care mi-a scapat din greseala mea (am crezut ca se va difuza sapt. asta care vine, dar a fost deja, vineri).

      Ștergere
  3. Va multumesc ca mi-ati raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate episoade are prizoniera dragostei?

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc
    este si sezonul 2?

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,exista si sezonul 2.Din 1 octombrie va fi difuzat la turci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din 1 octombrie va fi difuzat în România iar de pe 17 septembrie în Turcia.

      Ștergere
  7. Multumesc
    dar va fii si la noi difuzat?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine poate sa imi
    spuna daca sezonul 2 din prizoniera dragostei,
    va fi si in romania difuzat?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.