duminică, 30 august 2015

Un destin la rascruce - episodul 11 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 11 rezumat
Neriman intervine pentru că Șinasi este gata să-l ia la bătaie pe Macit și îi spune primului să plece de acolo. După ce este evident că ea este cu Macit, Șinasi pleacă, nu înainte ca bogătașul să-i spună că el nu mai are ce căuta, că nu mai are loc în povestea asta. Dar și lui Macit Neriman îi spune același lucru, să plece că ea nu vrea să se mai întâlnească cu el pentru că nu are încredere în iubirea lui. Macit pleacă la birou unde are o discuție cu Onur, pe tema așa-zisei relații cu Pelin, acesta recunoscând că era o prefăcătorie, apoi începe să-i demonstreze că el, Macit, este egoist și că de fapt, nu prea se gândește la cei dragi.


Pelin, care vede că nu poate avea sub control minciuna răspândită, intră și spune că a glumit că este iubita lui Onur, dar Macit este oricum nervos și pleacă. Pelin și Onur ies la o terasă și discută despre nefericirea ei, despre obsesia de care nu vrea să scape. Cihan îi iese în cale Șaikăi mereu și îndrăznește s-o invite la cofetărie unde stau de vorbă și ea îl ironizează ca de obicei. Nezahat, aranjată și machiată, ajunge acasă și se ceartă cu Zehra (am scris depsre asta și în episodul 10), începând să spună că ea nu are voie să zâmbească și să fie fericită, că doar frații ei sunt îndreptățiți la asta. Apoi ia un foarfece să se tundă, dar Zehra o oprește. Seara iese pe treptele casei și începe să cânte, după care i se alătură Șinasi.

Un destin la rascruce - episodul 11 rezumat
Fahriye o ceartă pe Neriman pentru că nu mai vrea să se întâlnească cu Macit. Este clar că nici el nu insistă, pentru că n-o sună și nu-i dă mesaje. Șaika, după ce află detaliile, scoate din dulap o tamburină spunând că este magică și va aduce pe cei de departe înapoi. După aceea ea și Fahryie încep să danseze și o cooptează și pe Gulter în echipa lor. Primul care vine înapoi la ușa lui Neriman, este însă Șinasi. Cei doi foști prieteni ies împreună ca să lămurească în ce stadiu mai este legătura dintre ei, dacă mai este ceva.


Aslî refuză apropierea de Emre pe motiv că este însărcinată, apoi își amintește cum cu puțin timp înainte de nunta lor, pe când erau doar prieteni, el a dus-o la o casă ruinată și acolo a forțat-o să fie a lui. Pelin este anunțată de o amică prin mesaj că Macit și Onur sunt la barul lor obișnuit. Ea se îmbracă și iese din casă imediat, împreună cu Duygu, ca să-l sâcâie pe Macit, care bineînțeles că la primele săgeți iese și pleacă. Șaika îi dă mamei ei cartea de vizită de la fimă pentru că Faiz tot insistă că el vrea să vină să vadă unde lucrează. Gulter face ochii mari și se fâstâcește pentru că nu se aștepta ca fiica ei să lucreze la compania Arcaoglu. După aceea ea pleacă la serviciu dar când ajunge la cofetăria Cemal, unde lucrează Cihan și unde stă Șinasi cu prietenul lui, îl vede, îngrozită, pe Nihat, de care se ascunde să nu fie observată.

Un destin la rascruce - episodul 11 rezumat
Nihat venise după Șinasi căruia îi propune un parteneriat, ca el să compună melodii contra cost și negociază o sumă foarte mare de bani, pe care când o aude Cihan, spune că el este managerul lui Șinasi. În aceeași zi Inci verifică mapele cu lucrări trimise pentru bursa de pictură și o alege pe aceea a lui Neriman, care este imediat anunțată și se bucură împreună cu Fahriye. În acea după amiază Neriman merge la primul ei curs și la prima întâlnire cu profesoara ei de pictură, Inci. Pe drum se întâlnește cu Șinasi, care-i spune despre contractul muzical, iar ea despre bursa câștigată. Șinasi o conduce până la poarta atelierului. Neriman intră apoi bate la ușa întredeschisă a unui birou și strigă dacă este cineva acolo... De după ușă apare Macit sorbind dintr-o cană de cafea ....


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.