vineri, 21 august 2015

Un destin la rascruce - episodul 3 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 3 rezumat
Șinasi înaintează, o ia de mână pe Neriman și pleacă la nunta surorii sale. Macit mai rămâne puțin, de-ajuns pentru prietenul lui Șinasi să-l amenințe că-l face arșice dacă-l mai prinde pe acolo cu tot cu mașina lui de lux. La nuntă, Aslî e cât pe ce să spună că nu se mărită cu Emre, deși până la urmă răspunde, dar după ce pleacă musafirii și ajunge în cameră, stă cu spatele la soțul ei, supărată.



Ajuns acasă, Macit îi răspunde la telefon lui Pelin, care îl apelează încontinuu, și se ceartă cu ea spunându-i că îl sufocă și că nu mai suportă să-i tot dea socoteală pentru orice pas. Pelin îi spune direct că probabil el nu poate s-o uite pe Neriman, după care el închide. Pelin, disperată, îi cere ajutorul mamei ei spunându-i că nu poate trăi fără Macit care acum se distanțează de ea.


Într-adevăr, Macit n-o mai vrea pe Pelin și într-o zi o aude la o ceainărie, vorbind cu un amic comun, Onur (pus de Macit), că ea este foarte îndrăgostită de el și că va merge până la capăt. Deși Onur îi sugerează să renunțe dacă vede că Macit n-o bagă în seamă, Pelin nu este de acord să dea înapoi. Dar Macit stă numai cu tableta cu poza lui Neriman sub ochi sau cu brățara ei pe care o poartă mereu asupra sa. Onur observă că prietenul lui este îndrăgostit și îi spune că în acest caz, nu va ști niciodată dacă Neriman îl iubește și ea, sau doar vrea să aibă acces la o viață de lux prin intermediul lui. Atunci Macit hotărăște că trebuie să găsească o soluție că Neriman să mai vină odată pe iaht și el s-o testeze atunci.

Un destin la rascruce - episodul 3 rezumat
Acasă la Neriman, Gulter află de la cele două prietene că brățara cu pietre verzi ar putea fi la vila lui Macit sau pe iahtul lui și că ele plănuiesc să facă ceva s-o ia înapoi. Într-o zi, pentru că Faiz o ține una și bună că vrea brățara soției sale, s-o pună el la păstrat, Gulter îi dăruiește lui Neriman o brățară de aur, spunându-i că o ținea pt nunta ei, dar i-o dă acum, ca să meargă la un bijutier și să îi facă din ea una la fel cu aceea pierdută. Gulter ține în mână un album fotografic și din greșeală îi scapă o poză a unei fete care seamănă cu Neriman și despre care ea, foarte încurcată, spune că e fiica unui vecin.

Aslî n-o duce deloc bine în casa soacrei. Ea calcă rufe în timp ce Emre și cu maică-sa stau la masă. Când mașina fierbinte cade peste mâna lui Aslî și ea se arde, soacră-sa îi spune să continue cu călcatul că n-are nimic. Aslî plânge în timp ce soțul ei este impasibil. Aslî a devenit o servitoare umilă în casa soacrei ei și nici la propriul telefon nu are voie să răspundă, pentru că soacră-sa primește apelurile în locul ei.

Un destin la rascruce - episodul 3 rezumat
Șinasi continuă să se vadă și la școală și în particular cu Ozlem, care fiind foarte interesată de el îi face cunoștință cu tatăl ei care lucrează în industria muzicală și l-ar putea ajuta să-și construiască o carieră. Dar Șinasi spune că nu este interesat de așa ceva, el vrea să fie profesor de muzică și atât. Pe de altă parte, o urmărește pe Neriman să vadă cu cine se întâlnește - el crede că se vede cu Macit. Într-o zi, Neriman și Hayriye merg la un bijutier cu o poză a brățării pierdute și îl roagă să le facă alta la fel. Bijutierul le spune că brățara din poză are smaralde și diamante și că este un artefact vechi și foarte scump, costurile unui duplicat neputând fi acoperite de brățara de aur pe care ele o pot da la schimb. Șinasi le vede pe fete și apoi discută despre asta, crezând că Neriman era lacomă după aur, cu prietenul lui, Cihan. Fetele hotărăsc că trebuie să mai meargă odată la vila Arcaoglu să întrebe de brățară și din nou cer ajutorul lui Gulter, să-l mintă pe Faiz că ele încearcă niște cămăși de noapte din zestre ca să nu intre în camera lor să vadă că este goală, în seara în care pleacă în cartierul Harbiye.

Un destin la rascruce - episodul 3 rezumat
În casa lui Pelin, Duygu se interesează la părinții ei dacă Neriman are dreptul la o parte din averea familiei, și se pare că ea este una dintre moștenitoarele mamei ei. Părinții lui Macit, Inci și Kerim, vor lua o cină împreună cu Pelin, organizată de maică-sa, iar Inci forțează nota pentru că soțul ei n-ar vrea să participe (are o amantă și întârzie "cu afaceri" în fiecare noapte), iar pe Macit n-o interesează Pelin. Atunci Inci îi somează pe amândoi să se poarte frumos și să fie prezenți la această cină. Așadar toată lumea acceptă provocarea, mai mult pentru că este vorba să pună bazele unei noi companii care să aparțină lui Macit și Pelin, dacă se vor căsători (amănunt pe care Macit nu-l știe, deocamdată). În seara cu pricina, Pelin susține că nu știa de această cină și că e o surpriză plăcută pentru ea.

La masă se discută despre noua firmă și despre faptul că vor fi doi parteneri de afaceri, din care unul este Macit. În acest moment Neriman și Fahriye ajung la poarta vilei. Neriman intră, fiind nepoata lui Selim, iar prietena ei o așteaptă la chioșcul portarului. Macit vine la ușă, ea îi cere brățara, el i-o arată scoțând-o din buzunar, apoi închide pumnul și îi spune că acolo unde a pierdut-o, acolo i-o va da, invitând-o pe iaht în seara următoare la ora 10. În acest timp o tânără frumoasă coboară dintr-un taxi și sună la ușa casei din Fatih. Gulter deschide ușa și tânăra îi spune că este fata ei, Shaika...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.