miercuri, 26 august 2015

Un destin la rascruce - episodul 8 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 8 rezumat
Neriman închide telefonul, dar cu toate acestea Șinasi își dă seama că era Macit. La rândul lui este sunat de Cihan, dar se preface că este o femeie la telefon. În continuare Neriman este sfâșiată de dorința încă nemărturisită de a avea o altă viață și de a se lăsa în voia dragostei pe care i-o inspiră Macit, și între dorința de a rămâne cu Șinasi, pe care-l știe de mică, dar care în afară de sentimente, nu are prea multe de oferit. Ea începe să se sfătuiască cu tatăl ei, care tacit, o ajută mai mult decât și-ar fi putut imagina, pentru că și el dorește ca fiica lui să aibă un alt drum în viață decât regulile din mahalaua Fatih.

Pelin face o criză de nervi și se ceartă cu Duygu în fața lui Faizal, mama lor, acuzând-o că ea este vinovată pentru toate problemele ei, pentru că e geloasă pe succesul ei și pentru că ea, Duygu, n-a fost niciodată băgată în seamă de vreun bărbat. Macit se duce s-o vadă pe Neriman și se întâlnesc pe stradă, iar ea îi spune că nu vrea să-l mai vadă niciodată, să n-o mai caute pentru că faptul de a-l fi cunoscut a fost prea scump pentru ea, o fată dintr-un cartier modest. Neriman nu se referă neapărat la bani, ci la jignirile pe care i le-a aruncat Pelin.


Un destin la rascruce - episodul 8 rezumat
Nezahar se duce acasă la Aslî și vede că ea este vânătă la ochi apoi vrea s-o ia acasă, dar soacra ei îi răspunde lui Nezahar că acum, după ce au dat-o pe Aslî în 3 zile, o vor înapoi? Aslî rămâne în casa lui Emre iar sora ei pleacă plângând acasă. Nezahar nu-i spune nimic Zehrăi, dar este afectată de ceea ce a văzut. Aslî are parte de greutăți și mai mari din partea soacrei.

Neriman povestește acasă Șaikăi și lui Fahriye ce i-a zis lui Macit pe stradă, iar Șaika fructifică prima ocazie când rămâne singură în dormitor, ia telefonul lui Neriman și trimite un mesaj lui Macit cu niște scuze și cu rugămintea de a o primi pe Șaika pe postul de secretară. El acceptă, neștiind cine a trims, de fapt, sms-ul, și a doua zi Șaika este anunțată să vină la interviu a doua zi. Acasă, Macit este presat din două părți: pe de o parte, maică-sa, Inci, pusă de Kerim, îi tot repetă că trebuie să se însoare cu Pelin, pe de altă parte, Pelin îi cere socoteală pentru orice pas făcut către Neriman. El continuă să îi trimită mesaje lui Neriman, dar ea nu vrea să-i răspundă și închide telefonul. Când Șinasi vine din nou la ușa ei s-o întrebe de ce nu răspunde la telefon, Șaika îl trimite înapoi de unde a venit, spunându-i că i se descarcă bateria repede pentru că discută prin mesaje cu Macit.


Problema banilor sustrași din firmă în conturi personale începe să fie presantă pentru Kerim. Dacă fiul lui nu se căsătorește cu Pelin, el ar putea pierde partea lui de acțiuni și odată cu ele, traiul de lux. Neriman merge la facultate și îl vede din nou pe Șinasi cu Ozlem ceea ce îi menține focul geloziei pentru că Ozlem o invită pe Neriman să meargă în seara aceea împreună cu ei doi la un eveniment caritabil, iar ea, de ciudă, spune că va veni, dar nu are de gând să vină. După aceea, de pe un afiș află de 6 burse acordate de o pictoriță celebră (mama lui Macit, lucru pe care ea nu-l știe pt că dânsa nu folosește numele soțului) unor elevi talentați la desen și pictură. Neriman își notează detaliile concursului pentru că și ea este pasionată de desen și are talent.

Șaika se duce la firmă și este anunțată că e angajată pe postul de asistentă a lui Onur. După aceea îi mulțumește lui Macit pentru ajutor și îl roagă să nu vorbească cu Neriman despre asta pt că ea este rușinoasă. Apoi își ajută verișoara spunându-i lui Macit că Neriman este foarte fericită de la o vreme și că e entuziasmată de faptul că-l cunoaște. Înainte să plece, aude în birou că Macit va merge la un eveniment caritabil, la un hotel, în seara respectivă. După ce ajunge acasă, împreună cu Fahriye, o convinge pe Neriman să meargă la eveniment (ea dorind s-o "împingă" în brațele lui Macit cât mai mult) și îi dă o rochie de seară albastră. Neriman își cere voie de la tatăl ei care doar ar vrea să știe cu cine va merge ea acolo, și exact atunci vine Șinasi, care spune că el o va însoți la balul de caritate.

Un destin la rascruce - episodul 8 rezumat
Faiz o lasă să meargă. Fahriye se bucură și spune ce bine că va merge cu Șinasi, dar Șaika răspunde că nu contează cu cine pleacă Neriman de acasă, ci cu cine se va întoarce înapoi. După ce fetele o coafează și o machiază rapid, Neriman și Șinasi iau un taxi. În restaurant cei doi sunt întâmpinați de Ozlem și Nihat, tatăl ei, iar Ozlem o prezintă pe Neriman drept o amică de-a lui Șinasi. Cei doi se așează la masă și discută despre această amiciție, când Macit, care era în spatele lor cu Onur, auzind vocea lui Neriman, se uită spre ea apoi vine și îi pune mâna pe umăr, făcându-și anunțată prezența. Șinasi este uimit și iritat, Macit privește triumfător în jur, iar Neriman strălucește....

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.