sâmbătă, 8 august 2015

Yaman episodul 36 rezumat





Yaman episodul 36 rezumat
După ce Kenan o vede pe Sude cu Asîm și ei anunță că se vor căsători, a doua zi se hotărăște să plece, dar nu imediat. Are o discuție cu Yaman, care încearcă să-l facă să înțeleagă că oricum el nu-i putea oferi lui Sude ceea ce-i oferă bătrânul Asîm, dar își anunță fratele că deși plecarea Mirei ar rezolva problema, și el totuși va pleca, însă o mai sâcâie o vreme pe Sude.


Ultimele evenimente schimbă oarecum comportamentul tuturor. Kenan ia distanță față de Sude din cauza lui Asîm, Mira e intrigată de felul de a fi al mamei ei, pe care n-o bănuia ușuratică, și ca să nu își verse nervii pe cei dragi se închide în sine și se concentrează asupra plecării, Yaman se mai distanțează de Mira pentru că așa i-a cerut Faruk și pentru că dezvăluirea relației lui Kenan îl pune și pe el într-o lumină proastă. Deasupra tuturor, cuplul Ender-Selim se pare că are probleme de comunicare și nu numai din cauza apariției lui Sinan.


urmează: Yaman episodul 37


Yaman episodul 36 rezumat
Selim o urmărește îndeaproape pe Ender și constată că acest Sinan este aproape omniprezent în biroul soției sale, având grijă să-i aducă ceai sau cafea și să-i îndeplinească orice mică dorință chiar înainte ca ea să o rostească. Această curtoazie nedisimulată îl pune în încurcătură pe Selim, care ar reacționa, dar politețea îl obligă să se rezume la replici acide și priviri cu subînțeles. Sinan, îndrăgostit de Ender, nu mai ține cont că ea este măritată și face greșeli. Invitat la familia Serez la cină, o complimentează pe Ender că este frumoasă, ori îi mulțumește pentru invitație numai ei, aproape neacordându-i atenție lui Selim.

Într-o zi înainte de vacanță, la facultate, Yaman află de la Hale că și Orkun va merge la aceeași școală de vară cu Mira, în Statele Unite și că o perioadă de trei luni vor fi împreună acolo. Starea de disconfort se accentuează și Yaman se ceartă cu Kenan ca să își păstreze calmul în preajma Mirei. Într-o seară, Mert află prin skype de la Eylul că Sude și Kenan au o relație și strigă uluit numele celor doi amanți, fiind auzit de Ender și Selim care erau la parter și care se privesc și ei mirați și amuzați de bârfa scăpată din gura fiului lor.

Yaman episodul 36 rezumat
Mira și Yaman petrec o seară romantică la restaurant, dar în loc să se simtă bine împreună, sunt triști pentru că va urma o perioadă în care vor sta despărțiți. A doua zi, Ender și Selim se duc să discute problema amantlâcului cu Sude și Kenan, pentru că este în joc onoarea lui Asîm Șekip Kaya. După aceea, Sude se întâlnește cu Kenan la marginea unei pădurici și se despart. Kenan îi spune că o iubește, dar acceptă plicul cu bani pe care ea i-l oferă drept slabă consolare. La o anume distanță, de printre crengile copacilor îi urmărește uluit, Asîm.

Yaman episodul 36 rezumat
Peste câteva zile este ziua lui Yaman iar familia Serez nu scapă ocazia unei petreceri. Kenan bea pahar după pahar, iar Sude, care arată foarte bine în acea seară, se întreține cu Faruk. Sinan este și el invitat dar deocamdată nu se apropie de Ender. Peste puțin timp Yaman ține un discurs și le mulțumește celor care au avut încredere îl el și apoi în fratele lui, că vor ține drumul drept și că vor deveni oameni adevărați, ajutându-i moral și mai ales financiar. Imediat ce Yaman termină de vorbit apare Asîm, beat criță. Îl felicită pe Yaman apoi se îndreaptă către Kenan și îi spune că știe el care este lucrul pe care și-a dorit cel mai mult să-l facă în viață. Kenan spune că nu, nu știe. Drept răspuns, Asîm îi dă un pumn uluind asistența prin gestul său.



sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al medcezir.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







Un comentariu:

  1. sezonul 2 e sclipitor, personajele la fel . actorul Kenan il cam eclipseaza pe Yaman...parerea mea

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.