duminică, 27 septembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 1





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 1
Două femei însărcinate, care nu se cunosc una cu alta, sunt aproape să nască. Una dintre ele, Gulseren Gulpinar, care trăiește într-un cartier modest din Istanbul, în casa cumnatei sale, este lovită de o mașină pe când se întorcea de la cumpărături. Acest accident îi provoacă nașterea și este dusă de urgență la cel mai apropiat spital, direct în sala de nașteri. Dilara, soția lui Cihan Gurpinar, om de afaceri de succes, deținătorul mai multor restaurante și cafenele, este în mașină, intrată deja în travaliu. Șoferul spune că nu mai are timp să ajungă la spitalul privat unde trebuia să nască Dilara, din cauza traficului, și rulează către cel mai apropiat spital de stat, întâmplător același unde se află deja Gulseren pe masa de nașteri.

Cele două nasc aproape în același timp și asistentele scriu pe două brățări roz numele de familie al femeilor: Gulpinar (Gulseren) și Gurpinar (Dilara). Din neatenție, asistentele inversează brățările și astfel se produce schimbarea involuntară a celor două nou-născute. Gulseren primește fetița Dilarei, și Dilara pe a lui Gulseren, fără să existe vreo bănuială. Copilele sunt botezate Hazal, respectiv Cansu.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 1
Trec 15 ani.
Cansu este o elevă foarte silitoare și în afara lecțiilor face călărie. Mama ei, Dilara, ar vrea ca fata să fie foarte ambițioasă și să ia locul întâi la concursul de echitație pe care îl are de susținut. Mereu între ele două există divergențe pe această temă, Cansu simțind că maică-sa nu este niciodată mulțumită decât cu primul loc. Cihan, soțul Dilarei, își susține fiica și se opune dorinței exagerat de ambițioase a Dilarei. De altfel, între el și Dilara nu mai sunt sentimente, iar el chiar îi spune la un moment dat că dacă nu ar fi rămas însărcinată, ei doi cu siguranță ar fi ajuns la divorț. Ozan, fiul lor, mai mare decât Cansu, își iubește foarte mult sora, deși relația cu părinții lui este oarecum mai tensionată. Cansu intră în concurs și evoluează foarte bine, dar la momentul premierii, vine pe locul al doilea. Dilara nu este mulțumită și cele două au o discuție pe această temă. Enervată, Cansu aruncă medalia de la gât și iese în stradă, unde din cauză că nu e atentă la trafic e luată în plin pe capota unei mașini.

Gulseren are probleme la serviciu din cauza șefului ei care îi face avansuri și care de puțin timp i-a făcut rost de o casă unde să locuiască împreună cu fata ei, Hazal, ca să nu mai stea împreună cu Keriman, cumnata, care-i face numai zile fripte. Din cauza lui, pentru că îi respinge avansurile, Gulseren va fi concediată. Pe de o parte Keriman, pe de cealaltă Hazal, care vrea să ducă o viață mai luxoasă decât ceea ce-i oferă maică-sa, contribuie la problemele din viața lui Gulseren. Hazal face parte dintr-un grup de prieteni bogați și frecventează localurile unde merg aceștia, fără ca mama ei să știe, pentru că mătușa Keriman o ajută cu bani. Într-o seară ploioasă, ea este cu unul dintre prietenii ei în mașină în drum spre un local în care obișnuiesc să iasă cu toții, dar tânărul are de gând s-o ducă la el acasă și trece de cafeneaua respectivă. Hazal începe să se impacienteze de această schimbare de program neanunțată și nedorind să-i facă prietenului ei pe plac, îl forțează pe acesta să oprească, rămânând pe stradă în ploaie.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 1
În acest timp Gulseren află de la o colegă de-a fiicei sale că ea este dusă în acea cafenea selectă și atunci aude pentru prima dată că fata ei frecventează localuri de lux și are prieteni bogați. Gulseren ajunge în locul respectiv - întâmplător una din cafenelele lui Cihan care se și afla înăuntru - și sparge un geam cu o piatră. Cihan o privește cu interes apoi o lasă să intre să-și ia fata. Imediat Hazal o sună pe maică-sa și o roagă să vină să o ia din locul unde rămăsese în stradă. Cihan, motivând că și el are o fată și știe ce înseamnă, se oferă s-o conducă pe Gulseren până la locul unde se află Hazal.

Odată cu operația lui Cansu după accidentul de mașină, făcându-i-se analizele, medicii constată că ADN-ul ei nu se potrivește cu cel al lui Cihan și al Dilarei, așa cum se potrivește ADN-ul lui Ozan. Atunci medicul îi informează pe amândoi că Cansu nu este fata lor biologică și le spune că, probabil, când Dilara a născut, din greșeală li s-a dat altă fetiță. Dilara face pe loc o criză de nervi și nu vrea să accepte așa ceva, spunând că este o prostie. Cihan încearcă s-o liniștească și ascultă explicațiile detaliate ale medicului, apoi, ajuns acasă, răbufnește în baie și sparge o oglindă. Solmaz, prietena Dilarei, își dă seama că se petrece ceva cu ea și crezând că ar fi vreo ceartă între ea și Cihan, îl trage de limbă pe Ozan, care nu știe nimic și care spune că maică-sa nu are nimic. Solmaz, însă, vicleană, ca să fie sigură că va afla de la Ozan adevărul, îi strecoară minciuna că taică-său ar avea o amantă și probabil de asta Dilara este întoarsă pe dos.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 1Ozan o crede, și își surprinde părinții discutând despre faptul că Cansu nu este fiica lor biologică, dar el prinde discuția din zbor și nu înțelege despre ce este vorba, însă intervine între Dilara și Cihan țipând la taică-său că despre ce copil străin vorbește el acolo? O fi oare vreun copil de-al lui cu o amantă? Dilara se enervează și pentru că Ozan insistă să afle adevărul, ea îi spune că au aflat că sora lui nu este copilul lor și că a fost schimbată la naștere. Cansu, externată deja, tocmai ieșise afară și aude explicația dată de Dilara lui Ozan ...




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv



DMCA.com Protection Status




6 comentarii:

  1. Multumesc foarte mult!!! Esti fantastica! Ce-i drept eu inca mai am sperante in privinta lui Yaman sper ca ii vei mai face rezumate. In fine...Multumim!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar n-am spus ca nu voi mai face rezumate la Yaman, ci doar ca voi incerca, in limita timpului meu liber, sa pun cate un episod pe saptamana. :)

      Ștergere
    2. Pentru cateva ore chiar am crezut ca vei renunta la rezumate, acum m-ai lamurit. (Uhhhhhhh...) Iar despre Furtuna pe Bosfor un cuvant : GENIAL. abia astept sa inceapa.

      Ștergere
  2. Un destin la răscruce când puneți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot spune precis, voi face tot posibilul sa pun cate 2 sau 3 episoade pe saptamana. Mi-e mai greu pt ca restul nu le-am vazut si nu prea am timp acum de seriale, dar voi gasi o solutie convenabila tuturor.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.