miercuri, 30 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 37 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 37 rezumat
Pelin o întreabă pe Neriman ce caută acolo, iar Macit îl roagă pe Ozgur să o ia pe Pelin din acel loc. Ea precizează cu lacrimi în ochi că l-a salvat, apoi Macit și Neriman, împreună cu Fahriye pleacă. Ozgur sună la poliție și spune că l-au găsit pe Macit, care doar voia să se relaxeze departe de cei ai casei, și că-l pot elibera pe Șinasi. Macit o lasă acasă pre Fahriye și din nou o roagă să-i acopere cu o minciună în noaptea aceea. Apoi ei pleacă pe malul Bosforului. Cihan merge la secție unde află că Șinasi nu poate fi eliberat decât a doua zi. Pelin se duce la familia Arcaoglu și Inci este devastată când o vede singură, dar tânăra le spune că totul e în regulă, că l-a salvat pe Macit care acum este cu Neriman. Apoi menționează că a ipotecat firma ca să facă rost de bani. Kerim este uluit, dar nu-i reproșează nimic.

Neriman și Macit fac exerciții de imaginație: ea se imaginează împreună, prin cartier, aducându-l în camera ei. El își închipuie cum vine cu ea îmbrăcată mireasă acasă la părinții lui. Când dimineața devreme, Neriman ajunge acasă la Fahriye, Cihan o ceartă pentru că l-a crezut pe Șinasi în stare să-i facă rău lui Macit. Inci se bucură să-și vadă fiul acasă, întreg, dar Kerim îi reproșează că Pelin a strâns 10 milioane de dolari ca să-l salveze. Atunci Macit, iritat, îi răspunde tatălui său că din cauza lui era să se căsătorească forțat cu Pelin și să-și piardă viața, și că el, Kerim, îi datorează lui Pelin fix 10 milioane de dolari.

urmează: Un destin la răscruce episodul 38


Un destin la rascruce - episodul 37 rezumat
Cihan îl aduce pe Șinasi acasă unde Zehra, Aslî și Nezahat se bucură să-l revadă. La masă, Șinasi află că Neriman l-a acuzat de răpire. Pelin o acuză pe Duygu că i-ar fi spus lui Neriman unde se duce ea să predea banii lui Erdinc, deși sora ei neagă vehement. Când Pelin spune că ea a făcut rost de 10 milioane de dolari ca să-l salveze pe Macit, Faizal tocmai venea în cameră și când aude așa ceva, strigă la Pelin că vrea să-i aducă la sapă de lemn. La firmă, Selim află de la Șaika suma plătită de Pelin și se enervează și el pe ceea ce a făcut fiica lui.

A doua zi la școală vine un anume Yigit să se angajeze profesor, în locul lui Șinasi. Macit trimite niște flori acasă la Neriman, iar Gulter se enervează și le rupe bucăți. Neriman ia un singur trandafir rămas întreg și pleacă la întâlnire, iar pe drum îl vede pe Șinasi căruia îi cere scuze pentru cele întâmplate. La firmă, Faizal face scandal în biroul lui Inci și Kerim dându-i afară din firmă. Șaika vede și merge să-l anunțe pe Selim, care se duce imediat în celălalt birou, dar spune că e bine ca partenerii lor să plece. Kerim îi reamintește că firma este ipotecată, asta însemnând că sunt îndatorați cu toții și că este mult mai bine să pună umărul ca la început. Inci, sătulă de scenele lui Faizal, pleacă acasă.

Un destin la rascruce - episodul 37 rezumat
Macit o duce pe Neriman într-un loc foarte frumos, pe marginea unui lac cu lebede unde a pregătit o masă. Apoi din nou o cere în căsătorie, scoate verighetele și fiecare o pune pe degetul celuilalt înnoindu-și jurămintele de iubire. În acest timp, Gulter încă nervoasă, o cheamă pe Fahriye la ea ca să meargă împreună la Inci acasă. Când ajung acolo, inima i se înmoaie văzând în ce bogăție trăiește Macit și familia lui, dar cu toate acestea îi vorbește dur lui Inci și spune că fata ei nu aparține acelei lumi plină de singurătate în care trăiesc ei.

Vecinii o bârfesc pe Zehra ori de câte ori o văd, că e violentă și se dă la oameni pe stradă. De vreo două ori ea aude și ripostează, întrebându-i pe clevetitori dacă știu ce a făcut Kader de și-a ieșit ea din minți? Una dintre cele două pețitoare care i-au vorbit lui Nezahat despre Asîm se duce la Kader să o anunțe că o să vină Zehra pe la ea să-și ceară scuze.

Un destin la rascruce - episodul 37 rezumat
Cihan o tot sună pe Șaika iar ea îi "dă papucii". După aceea el o așteaptă să vină de la birou ca să lămurească situația, iar Șaika este foarte tranșantă și îi spune că ei doi nu pot avea un viitor împreună, pentru că el ar fi mereu gelos pe alți bărbați care i-ar da târcoale. Cihan pare să înțeleagă în sfârșit că Șaika nu dorește o relație cu el. Seara, Macit o duce pe Neriman la el acasă. Ea n-ar vrea să intre, dar el îi spune că orice va auzi acolo el îi va sta alături.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Încercați va rog să puneți mai des

      Ștergere
    2. Imi pare rau, Alina, nu am timp, renovez in apartament (eu, nu mesterii).

      Ștergere
    3. Te înțeleg, draga mea, cred ca este foarte obositor , dar iubesc filmul asta , vreau sa-i știu finalul.. Te ador pentru tot ce faci<3

      Ștergere
  2. Kader va dispare sau isi va cere scuze de la Asli(eu chiar nu o suport)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu am vazut multe episoade in avans, dar nu cred... parerea mea e ca vor divorta, Asli si Emre. Adica, mie asa mi s-ar parea normal din moment ce relatia lor nu merge deloc...

      Ștergere
  3. Duygu si Ozgur se vor desparti????

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.