marți, 13 octombrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 5

Gulseren, care reușise să scape de mâinile lui Hazal întinse după cadourile ei, urcă într-un taxi și merge acasă la Cihan aruncând toate sacoșele la picioarele Dilarei și făcând gălăgie că fata ei nu este de vânzare.

Cansu, și ea martoră la scandalul generat de Gulseren, se supără pentru că mama ei care a crescut-o niciodată nu a apărat-o atât de vehement împotriva cuiva. Cihan se duce după Gulseren ca s-o împace, deși ea îl respinge. Atracția dintre ei doi este foarte clară, iar Dilara vede scena schimbului de priviri înflăcărate, privindu-i cu uimire și suspiciune pe cei doi. După ce ajunge acasă, Gulseren merge pe terasa blocului și plânge pentru că ea nu-i poate oferi fetei ei ce i-a oferit Dilara. Keriman reușește să vorbească cu fratele ei, Ozkan, care îi cere să caute un avocat și o sumă mare de bani ca să poată veni înapoi în țară. A doua zi dimineață, Cihan și Cansu discută despre cum a venit Gulseren să-și apere fata, Cansu crezând că dacă pe ea nimeni n-a apărat-o așa de tare înseamnă că nu este iubită. Ea și-ar dori ca Gulseren s-o iubească la fel de mult, dat fiind că este fiica ei adevărată.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 5, Pulbere-de-stele
Rahmi, care se înțelege foarte bine cu Dilara, o ajută și merg împreună acasă la Gulseren, dar ea rămâne în mașină și numai el urcă sus. Acasă este doar Keriman, care se comportă cu totul diferit de Gulseren și dă de înțeles destul de limpede că ea este de acord s-o dea pe Cansu contra unei sume de bani (aici nu am înțeles exact: ori Rahmi o numește Cansu pe Hazal, de fapt, ca fiind numele de botez pe care l-au dorit Cihan și Dilara pentru fiica lor, ori el se referă că o vor și pe Cansu, pt că au crescut-o, și pe Hazal pt că este fata lor adevărată). Când Gulseren află despre această vizită surprinzătoare, îl anunță pe Cihan, care în acel moment tocmai fusese la avocat și discutase din nou despre divorț, anunțându-l pe acesta că el dorește să se despartă de Dilara indiferent de consecințe.

Alper se tot ceartă de la bani cu Solmez, care cheltuiește mult mai mult decât își pot permite ca să fie și ea pe același nivel cu Dilara, deși în firmă Alper are doar o cotă parte de 10%. Într-o zi când se află n birou doar el și Cihan, îl șantajează că dacă nu-i dă două milioane de dolari, o să-i spună Dilarei despre fiica lui dintr-o relație extraconjugală. Pentru că Cihan nu spune nimic și nu trădează dacă are vreo emoție sau nu, Alper crede că l-a dat gata pe prietenul lui cu informațiile pe care le deține. Cihan spune doar că poate face rost de bani într-o săptămână, iar Alper îi vrea în două zile. Solemz nici ea nu stă degeaba, ci merge acasă la Cihan și găsindu-l pe Rahmi, vrea să afle de la el care sunt problemele din căsnicia fiului lui.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 5, Pulbere-de-stele
Hazal, la școală fiind, pentru că anterior fusese umilită când a fost prinsă cu minciuna, acum se laudă la toată lumea că ea este fata lui Cihan Gurpînar, cel cu lanțul de cafenele și restaurante. Colegii n-o cred, și ca să le demonstreze că este adevărat, îi invită în cofetăria lor preferată spunându-le să comande ce vor că tatăl ei, patronul, va plăti consumația. Însă Cihan nu este la birou și Hazal e nevoită să lase pe masă toți banii din geantă (are o sumă considerabilă, dată de Dilara), uimindu-i de data asta pe prietenii ei care nu erau obișnuiți s-o vadă cu atâția bani. Mai rămâne o sumă mică de completat de către cei prezenți, apoi ea pleacă plină de năduf pe malul mării, pe o bancă și plânge nevăzută de nimeni, pentru că nu i-a ieșit jocul așa cum a vrut.

Între timp Cihan se întâlnește cu Gulseren și îi spune că nici unul nici celălalt nu pot ignora faptul că între ei doi sunt niște sentimente, iar el nu vrea să riște să o piardă. Pe partea cealaltă, Hazal amintindu-și unele dintre scenele recente cu Gulseren și Dilara, se ridică de pe bancă și pleacă, dând să traverseze într-un moment când strada pare liberă. Dar un motociclist care livra pizza o agață și ea cade pe asfalt ...

Gulseren și Cihan se tem de propriile lor sentimente și își mărturisesc aceste temeri. Întrevederea lor este întreruptă de telefonul medicilor care îl informează pe Cihan că Hazal a avut un accident. La fel se întâmplă și cu Dilara, care este sunată de la spital în timp ce făcea cumpărături cu Cansu și reușise s-o facă să înțeleagă că și ea este tot fata ei, pentru că atunci când crești un copil atâta vreme, este ca și cum ar fi al tău. Însă o minte pe Cansu că o prietenă de-a ei a avut un accident și o lasă la magazin în compania vânzătoarei, apoi pleacă îngrijorată.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 5
La spital, medicul îl ia pe Cihan deoparte (el și Gulseren ajung primii acolo) și îi spune că Hazal nu are chiar nimic și că el crede că fata se preface doar ca să atragă atenția. Hazal nu este deloc bucuroasă că Gulseren a venit s-o vadă și se poartă urât cu ea. Când apare și Dilara în rezervă, Hazal, involuntar, doar din dorința de a fi mai repede cu părinții ei și de a beneficia de bunăstare materială, încurcă lucrurile. Dilara vorbește separat cu Cihan și înțelegând că el se întâlnește cu Gulseren, îi pune în vedere să nu mai vină acasă, apoi pleacă foarte nervoasă.

Cansu se duce acasă la Gulseren unde o cunoaște pe Keriman și vede pozele de familie cu bunicii ei și cu Ozkan. Când Cihan, Gulseren și Hazal ajung și ei acasă, ea își dă seama că Dilara a mințit-o în legătură cu accidentul prietenei și din nou este bulversată și își pierde încrederea în mama ei, dar și în tatăl ei, de la care nu se aștepta să-l vadă în casa lui Gulseren alături de Hazal. Aceasta continuă jocul început la spital și mai bagă un spin în inima lui Cansu, cerând telefonul din geantă să vadă dacă n-a sunat-o mama Dilara pentru că așa i-a promis.
sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tvNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.