luni, 19 octombrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 6





După ce pleacă Cihan și Cansu, Gulseren îi dă medicamentele lui Hazal dar ea nu vrea să ia nimic apoi din nou izbucnesc reproșurile, că Cansu are cizme de piele naturală iar ea trebuie să poarte niște încălțări ieftine. Keriman se bagă și ea în discuție și o determină pe Gulseren șă țipe că Hazal este fata ei și nimeni altcineva.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 6 pulbere-de-stele
Acasă la Gurpînari este ora mesei. Cansu o întreabă pe Dilara ce mai face prietena aceea care a avut accident de motocicletă. Dilara spune că bine, dar intuiește că Cansu știe exact ce s-a întâmplat. Fata se ridică de la masă și pleacă, urmată imediat de Ozan care vrea s-o ajute să se simtă mai veselă. Cihan se ridică și el de pe scaun și merge să-și facă valiza, dar Dilara îi cere să rămână. El nu vrea, spune că trebuie să divorțeze și de aici degenerează totul într-o ceartă violentă, pentru că Cihan o lovește pe Dilara și ea ajunge cu capul de perete. Țipetele lor se aud până în living unde Ozan și Cansu stau pe canapea și ascultă cum Dilara e geloasă pe Gulseren, fiind convinsă că Cihan se duce la ea și că pentru ea pleacă de acasă. La un moment dat Cansu se ridică și strigă că de fapt, totul este din cauza ei și că nici unul dintre cei doi părinți care au crescut-o n-o vor pentru că nu este sângele lor. Cel mai tare o acuză pe Dilara căreia îi reproșează și minciuna cu prietena accidentată, și faptul că a lăsat-o singură în magazin.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 6 pulbere-de-stele
Cihan o ia în brațe aproape cu forța și îi spune că ea este viața lui. Apoi Cansu merge în dormitorul ei urmată de Ozan care o susține și o face să-i mai treacă supărarea. Dilara se duce să se sfătuiască cu Rahmi care nu înțelege de unde știa Cansu că Hazal era la spital și se gândește că poate ar trebui dat în judecată spitalul, crezând că ei au anunțat-o pe fată. Gulseren vrea să-i dea medicația lui Hazal care stă închisă în camera ei. Ea iese nervoasă, spunând că nu-i trebuie nimic, apoi se enervează că în oala cu mâncare este precis cartofi sau paste. Cele două se ceartă din nou, de data asta Keriman nu mai intervine, ci doar privește scena. Hazal spune că vrea să se ducă la mama ei adevărată, iar Gulseren, foarte iritată, îi pune haina pe ea, îi aruncă geanta pe holul blocului și o dă pe ușă afară să plece la mama ei. Hazal pleacă în noapte, doar până la clădirea vecină. Gulseren, după câteva zeci de secunde, se duce după ea, și amândouă se împacă, Hazal spunând că știe că părinții ei adevărați n-o doresc.

A doua zi discuția despre divorț între Cihan și Dilara se reia, de data asta ea spunându-i și lui Rahmi ce are de gând fiul lui. Rahmi este mirat apoi întreabă dacă Cihan are pe altcineva. Dilara zice că nu, iar bătrânul conchide că este vorba despre criza de la vârsta mijlocie, dar o asigură pe nora lui că el o consideră fiica lui și o va susține mereu. Keriman o invită la o cafea pe Gulseren și îi propune s-o dea pe Hazal pentru câteva zeci de mii de euro familiei ei adevărate (ca să-l poată scoate din închisoare pe Ozkan, care i-a sugerat să ipotecheze apartamentul ca să facă rost de bani pentru avocat). Gulseren, ca de obicei la acest subiect, devine sensibilă și îi spune că Hazal nu e de vânzare.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 6 pulbere-de-stele
Alper este nerăbdător să meargă la Cihan pentru că cele două zile au trecut. Însă află de la una dintre prietenele lui Solmaz că toată lumea știe despre copilul lui Cihan în afară de Dilara. Alper se enervează și o plesnește pe Solmaz până-i dă sângele pentru că i-a stricat jocul. Keriman îl sună pe Rahmi, care în sfârșit îi răspunde, și îi spune să-i dea o sută de mii de euro pentru Hazal până nu se răzgândește. Rahmi încheie convorbirea apoi vorbește cu Dilara, cu care se afla la plimbare, și râde de Keriman, zicând că s-o creadă ea că va primi bani pentru Hazal.

Alper se duce la Cihan să-i amintească de înțelegerea lor, dar Cihan îi spune că a glumit și că oricum, dacă are niște secrete, ca oricine, nu i le spune lui sau altcuiva. Alper pleacă nervos din birou. În acest timp Dilara se plimbă cu Solmaz, pe care o vede bătută și o întreabă ce are, dar ea îi spune "secretul", că Cihan are o fată cu o altă femeie, Hazal. Dilara zâmbește și spune că o cunoaște pe Hazal, dar că lucrurile nu sunt așa cum crede ea. Mai târziu, la întrunirea fundației de binefacere, ea spune doamnelor despre faptul că Hazal este fata ei și a lui Cihan, că au fost schimbați bebelușii la naștere, dar ele tot n-o cred și se prefac că o compătimesc pentru că a fost înșelată de soț.

Hazal încearcă din răsputeri la școală să-și convingă colegii că tatăl ei este un om bogat, dar ei încă fac mișto de ea și spun că e bine că nu zice că Bill Gates este tatăl ei. Gulseren se angajează la o fabrică de confecții. Între timp Cihan angajează un detectiv pe care îl pune pe urmele ei și acesta își notează conștiincios tot ce face ea, la ce oră pleacă sau vine la serviciu. Într-o seară Cihan o așteaptă la ora la care știe că trebuie să meargă la microbuz, și îl vede pe șeful ei care vrea să abuzeze de ea. Cihan îl bate de față cu toată lumea, îl urcă în microbuz apoi o ia pe Gulseren la o plimbare pe malul Bosforului. Gulseren pierde lănțișorul de la gât în mașină, dar abia când ajunge acasă observă că nu-l are la gât.

Rahmi discută cu o persoană din Rusia și are nevoie de bani să-și plătească datoriile. Lui Cihan îi spune că ar afce un împrumut în bancă să deschidă amândoi un restaurant și să câștige din asta, dar Cihan îi spune că știe ce a făcut el acolo, în Rusia, și că n-o să-l ajute în acest sens, că nu vrea spă facă nici un fel de afaceri cu el, pentru că ar avea de pierdut. Gulseren se ceartă iar cu Keriman care îi spune că ar trebui să aibă grijă de facturi nu de lănțișorul pierdut. Gulseren îi dă bani de factura la curent ca să scape de gura cumnatei. Apoi cineva sună la ușă și ea deschide. Este Dilara care a venit să discute problema fetelor lor. Ea îi spune lui Gulseren că o iubește și pe Cansu, pe care a crescut-o, și pe Hazal, care este fiica ei adevărată, apoi sugerează să fie mai apropiate cele două familii, fetele, și să vadă și ce au ele de spus.

Însă apare Keriman care strică toată vizita pomenind din nou despre bani. Dilara spune că doar n-o să-și ia propria fiică înapoi cumpărând-o. După ce Dilara pleacă, Gulseren și Keriman se ceartă din nou, Gulseren amenințîndu-și cumnata că dacă mai spune vreodată că o vinde pe Hazal, îi rupe capul.




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






3 comentarii:

  1. Ai vreo idee daca intr un final Cihal si Gulseren ramam impreuna ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce au de gand producatorii, dar mi s-ar parea normal sa fie impreuna.

      Ștergere
  2. Rezumat la filmul un destin la răscruce nu mai puneți?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.