joi, 12 noiembrie 2015

Un destin la rascruce episodul 50, ultimul episod rezumat





Un destin la rascruce episodul 50, ultimul episod rezumat pulbere-de-stele
Macit și Inci n-o mai ascultă pe Pelin și ea ezită să-i mai spună lui Macit despre Nadir. Cei doi intră în casă, sunt primiți bine, are loc logodna, iar Inci îi dăruiește lui Neriman inelul cumpărat de Macit mai demult, despre care a spus că-l va purta doar nora ei. Șaika este sunată din nou de tatăl ei care-și cere banii înapoi, dar ea îi spune să nu vină acum acasă la Faiz, că-i va da banii a doua zi și îl asigură că-i are deja. Șinasi, trist, stă pe o bancă pe malul Bosforului și i se alătură Cihan care aduce băutură cu el. A doua zi Faiz se duce să mai scoată niște bani de la bancă pentru a-și ajuta fiica. Neriman îl anunță pe Macit că nu-și dorește altă rochie de mireasă în afară de aceea a mamei ei. La birou, Pelin se duce la Macit să stea de vorbă cu el și îi cere să redevină prietenii care erau în copilărie. El îi răspunde franș că nu mai are încredere în ea.

Neriman și Gulter se duc să cumpere trusoul de nuntă și să-i ajusteze rochia de mireasă și discută amândouă despre locul unde vor sta cei doi viitori soți. Neriman spune că nu știe, că n-au discutat încă așa ceva, dar crede că acum, dacă a murit Kerim, vor locui la el la vilă, ca să n-o lase singură pe Inci. Gulter este de acord, dar o sfătuiește pe Neriman să o ia cu binișorul, să nu-i spună dintr-odată vestea, dacă așa vor hotărî ea și cu Macit.

Un destin la rascruce episodul 50, ultimul episod rezumat pulbere-de-stele
Kader, Emre și Ismail vin din oraș și discută pe stradă despre divorțul intentat de Aslî. Kader se ține băț, că ea nu-și dă nepotul pe mâna lor, iar Emre o întreabă cum va face asta? Kader sugerează că va spune ceva la tribunal care ar putea răsturna situația ]n favoarea lor. La tribunal pe Aslî o susțin Șinasi, Zehra, Nezahat și Cihan. Când vine Emre cu ai lui, Kader comentează că vai!,câtă lume e acolo. Începe audierea celor implicați, iar Kader, când îi vine rândul să vorbească, spune că ei s-au purtat cu Aslî ca și cu propria fiică dar ea a zis tuturor că este maltratată. Apoi minte că Aslî își înșeală soțul cu Cihan și spune că are martori și că Cihan chiar l-a bătut pe Emre pentru Aslî, iar ea stă toată ziua în biroul lui. Zehra sare cu gura, la fel și Cihan care-i promite c-o strânge de gât, dar judecătorul le cere să stea jos și să facă liniște. El încheie ședința și apoi stabilește un nou termen. Afară, Kader îl lămurește pe Emre că dacă vor dovedi că Aslî este infidelă, automat copilul îi va fi dat lui de către lege.

Inci se duce la avocatul familiei cu un document și acesta îi confirmă că Kerim a întocmit acte false și a sustras bani, și asta chiar de ani de zile. Inci este siderată și spune că nu-i vine să creadă că a fost mințită în asemenea hal, ani de zile. Avocatul îi confirmă că documentul este valabil și autentic și că exact așa stau lucrurile. Pelin îl convinge pe Macit să meargă cu ea să-i arate un local elegant unde ea se oferă să le organizeze nunta. Macit la început refuză, dar Pelin insistă, mințind că vrea să se împace cu amândoi, mai ales că Neriman este verișoara ei. Macit se vede pus în încurcătură și spune că mai întâi trebuie să discute cu Neriman, dacă este de acord. Pelin merge acasă la Faiz, dar Neriman îi respinge propunerea și este singura care se arată vehementă împotriva lui Pelin, care le-a făcut atât de mult rău. Însă Faiz insistă s-o ierte și Neriman nu are încotro, merge alături de Pelin cu mașina către restaurantul indicat de ea să facă rezervarea. Macit, după ce vorbește cu ea la telefon, pleacă și el înspre restaurant.

Un destin la rascruce episodul 50, ultimul episod rezumat pulbere-de-stele
Selim o întreabă pe Șaika de ce s-a purtat așa ciudat aseară. Ea răspunde că nu avea nimic de-a face cu el, ci are ea o problemă personală, apoi o sună tatăl ei și este nevoită să iasă din birou ca să-i răspundă și să-l cheme acolo să-i dea banii. Selim iese din birou, confuz, și o întreabă pe Șaika dacă despre prietenul ei este vorba? Ea nu răspunde nimic concret, dar dă de înțeles că nu, apoi se depărtează. Duygu vine la companie și intră în birou la Bora, care tocmai discuta cu un detectiv care-l informase despre Pelin și Neriman că au ajuns la restaurantul unde vor face nunta. Bora îi spune să o țină în continuare sub observație (pe Pelin), apoi închide și stă de vorbă cu Duygu. Ea îl întreabă ce să facă în legătură cu cineva la care ține foarte mult, dar care a făcut mereu aceeași greșeală? Bora răspunde că mai întâi e bine să ierte, dar apoi persoana trebuie să suporte consecințele.

Pelin discută cu sefa de sală detaliile decorațiunilor pentru nuntă, dar se consultă și cu cei doi miri. Când Macit și Neriman ies, el îi spune că dacă nu vrea acolo, se poate anula totul, dar Neriman îi spune că Faiz a vrut să-i dea o ultimă șansă lui Pelin și că de aceea a fost nevoită să accepte propunerea ei. Seara, când Bora și Nadir se întâlnesc, Bora îl întreabă pe tatăl lui dacă are de gând să se ducă și el la nuntă. Macit se duce sub geamul lui Neriman, o sună să-i deschidă și îi arată niște baloane de care a lipit câte un bilețel. Pe fiecare din ele este câte un mesaj de iubire, că peste peste o zi se va trezi alături de ea, că în ziua asta, peste un an o va iubi la fel de mult, că ea este tot adevărul vieții lui și că o va iubi mereu, până vor ajunge doi bătrânei. Apoi Gulter, care vine de la Zehra, îl vede pe Macit în stradă și îl poftește înăuntru dar el se scuză și pleacă. Gulter îi dă lui Neriman niște lucruri rămase de la Nazan, când ea și pregătește valiza ca să plece la casa ei. Macit discută cu Inci să îi spune că o să-l invite și pe Nadir la nunta lui, dar Inci se împotrivește, iar el îi răspunde că nu poate să nu facă asta, pentru că Nadir l-a ajutat foarte mult. După aceea Inci îi telefonează lui Nadir pentru o întrevedere.

Un destin la rascruce episodul 50, ultimul episod rezumat pulbere-de-stele
Neriman se duce la școală și îi dă o invitație lui Șinasi, spunându-i că este cel mai vechi prieten al ei și că au multe amintiri în comun. Șinasi îi urează multă fericire și zice că dacă ea este fericită, asta e și mulțumirea lui. Refuză invitația și îi mărturisește că o iubește și acum, dar din păcate, nu așa cum și-a dorit ea, și nici ea nu l-a iubit așa cum ar fi vrut el. Dar acum drumurile lor se despart. Îi urează mult noroc și iese din birou lăsând-o pe Neriman tristă. Inci merge să-l vadă pe Nadir și să-i interzică să vină la nunta fiului lor. Nadir este, însă, foarte ferm, și răspunde că n-o sărateze acest eveniment, pentru că măcar acum să poată fi prezent, dacă n-a putut să audă primele cuvinte ale lui Macit, să-l vadă copil, apoi adolescent și matur. Inci nu mai zice nimic. Vine ziua nunții, în care toată lumea este emoționată și se pregătește de petrecere. Duygu află că și Pelin va merge, și o întreabă ce să caute ea acolo, dar Pelin răspunde că trebuie să vină ca să vadă o nuntă despre care se va vorbi ani de zile, că nu poate să rateze așa un eveniment pe care sigur cei doi miri nu-l vor uita niciodată. Duygu înțelege că sora ei iarăsi pune ceva la cale, dar nu știe ce.

Inci și Macit vin să ia mireasa de acasă. Faiz spune că așa cum a venit, pură, în această casă, așa pleacă acum, în rochia albă de mireasă, apoi îi urează să i se deschidă drumurile. Afară, Pelin îi așteaptă să-i conducă cu mașina ei. Cei doi miri acceptă și se duc mai întâi la mormântul lui Kerim. După ce Macit rostește câteva cuvinte, Neriman ar vrea să-i spună ceva dar Pelin o tot întrerupe. Ajung la restaurant. În curând apar primii musafiri, apoi sala se umple de lume. Când Inci îl vede pe Nadir, care o salută pe Pelin, vine la el și în întreabă de ce a venit, iar el îi spune că s-ar fi supărat Macit dacă nu venea. Pelin savurează discuția și parcă așteaptă cu nerăbdare un anumit moment prielnic. Ceva mai târziu se duce la Macit să-i spună ceva foarte important, dar el n-o ascultă. Apoi se duce la Neriman și face în așa fel încât o scoate afară din cameră, apoi intră Macit și ea vrea să-i spună adevărul despre Nadir. De pe chei, Cihan și Șinasi privesc de la distanță luminile restaurantului, iar Șinasi desface un desen cu chipul lui, făcut cândva de Neriman.

Un destin la rascruce episodul 50, ultimul episod rezumat pulbere-de-stele
Pelin reușește să-i spună lui Macit că Nadir este tatăl lui și că Neriman știe dar nu i-a spus. El devine foarte serios și nu știe ce să mai spună. Neriman, care-l căuta, intră în cameră și nu înțelege ce se întâmplă. El o ia de mână și pleacă spre sală, înțelegând că Pelin a ales acest moment ca să-l facă să nu se mai însoare cu Neriman. Când ajunge în restaurant, se uită lung la Inci. Nadir și Fahriye sunt martorii cununiei. Neriman spune "da" fără nicio ezitare. Când vine rândul lui Macit, își amintește că Neriman i-a spus despre Nadir cu puțin timp în urmă, ca să nu existe nici un secret între ei. Macit prelungește așteptarea și o privește pe Pelin în ochi, apoi spune "da". Pelin rămâne perplex, apoi dezamăgită total, pleacă, ducându-se la Șinasi și la Cihan, care îi spun că a pierdut, apoi pleacă din calea ei mergând la restaurant s-o vadă pe Neriman. Șinasi întâlnește privirea ei, zâmbește, deși are lacrimi în ochi, o salută ușor din cap apoi iese fără să fie observat de ceilalți. Apropiații mirilor se adună și fac o poză de familie.

*** s f â r ș i t ***


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






7 comentarii:

  1. Oana mai postezi si din sezoanele urmatoare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din cate stiu eu aici se termina serialul, nu mai exista nici un alt sezon.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Au fost doar 2 sezoane. Initial trebuia sa fie 3 sau 4 dar s-a renuntat la idee si l-au scurtat. Se pare ca turcilor nu le-a placut prea mult.

      Ștergere
  3. Planuiam sa ma uit la serial si am dat de articol in incercarea de a cauta cateva informatii care sa ma convinga. Foarte frumos e realizat acest rezumat, o sa caut si primele episoade, cred ca acelea ma intereseaza mai mult. Imi pare interesant, cel putin din ce ai scris tu. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru apreciere si vizita, Antonia! :-f Mie mi-a placut foarte mult acest serial. Se gaseste pe internet subtitrat in romaneste, sunt multe site-uri pe care il gasesti. Daca te hotarasti sa-l vezi, iti doresc vizionare placuta!

      Ștergere
  4. Am revazut filmul dupa 2 ani si pot spune ca filmil e foarte bun, mai ales cand ma gandesc cei 2 actori principali au trait sentimente reale! Dar! Filmil nu este terminat plus ca are cateva greseli majore de care o sa ma plang chiar acum:
    1. Actiunea majora a filmului se petrece iarna. La finalul filmului se vede ca personajele nu mai poarta haine de iarna ce inseamna ca a venit primavara. Dar la nuntă cand Macit si Neriman au venit la mormantul lui Kerim, pe cruce scria mort in luna 11.
    2. Nu mi-a placut ca Pelin nu a dat socoteala pentru faptul ca a incercat sa o omoare pe Neriman. Vroiam sa vad o confruntare pe tema asta intre ele 2, sa vad cum reactioneaza mama lui Pelin ca doar ea ia dat ideea asta.
    3. Ozgur. Ce s-a întâmplat cu iubirea dintre Ozgur si Duygu? Ozgur il aduce pe Bora pentru a salva firma si dupa ii spune lui Macit ca va pleca dar nu vad sa-i fi spus si lui Duygu asta. In viata lui Duygu apare Bora si se indragostesc de parca nu l-ar fi cunoscut niciodata pe Ozgur. Plus de asta, trebuia ca regizorul sa-l fi adus si pe Ozgur la nunta, era prietenul bun a lui Macit.
    4. Vroiam sa vad reactia lui Macit de dupa nunta, ce va vorbi cu Inci despre adevaratul lui tata.
    5. Ce s-a intamplat la procesul lui Asli si Emre? Cine a castigat?
    Daca poate sa-mi raspunda cineva la toate nelamuririle mele as fi profund recunoscatoare.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.