marți, 29 decembrie 2015

Avenida Brasil episodul 27-28 rezumat





Acesta este rezumatul episoadelor 27 și 28 de la Acasă TV.


Avenida Brasil episodul 27-28 rezumat
In spital Veronica află de la Noemi că soțul ei este infidel. Ambele ajung să observe cât de mult seamănă soții lor, dar nu știu că de fapt ele sunt căsătorite cu același bărbat și de acea viețile lor au multe în comun. Fără să știe că el a fost cel păcălit, Max îi spune Carminei că în curând vor fi bogați și vor putea să plece de la conac să trăiască exact așa cum își doresc. A doua zi el află că este înglodat în datorii așa cum n-a mai fost niciodată înainte și, disperat, cere ajutorul iubitei sale. Max se duce acasă la Cleverson să-i ceară banii înapoi, dar acolo îl găsește pe Moreira căruia îi datorează mulți bani. Acesta îl amenință și îi dă o săptămână ca să-i aducă suma datorată. Jorgito ia cina acasă iar Carmina îi spune că el și cu Deborah trebuie să locuiască amândoi. Nina ascultă discuția lor, iar Jorgito este nervos pe Carmina pentru această propunere. El merge în camera lui și îi cere Ninei un suc. Când ea revine în cameră, Jorgito îi dezvăluie că vrea să rupă logodna cu Debora.

Monalisa și Olenka merg la o petrecere unde se află și Silas cu prietenii lui. Monalisa dansează cu un străin ca să-l facă gelos pe Silas, dar acela vrea să abuzeze de ea și Silas e cel care o apără. Tot acolo, Suelen este amenințată de o veche cunoștință care vrea să scoată bani de la ea. Suelen se duce la Leandro, îl sărută apoi pleacă. Monalisa vrea să-i mulțumească lui Silas, dar din nou ajung să se certe când el îi spune că vrea să se căsătorească cu ea. Max și Carmina se află în spatele casei. El se confesează că are nevoie de mulți bani și că are un plan: s-o răpească pe Carmina apoi să-i ceară bani de răscumpărare lui Tufao. Carmina nu este de acord cu ideea, dar Max insistă că este unica soluție. Nina aude toată conversația lor. Max decide să-i ceară lui Tufao un milion de dolari din care o parte îi va înapoia lui Moreira, iar cu restul banilor plănuiește să scape pentru totdeauna de Carmina. Nina, care auzise discuțiile dintre ei, se duce la mama Lucinda și îi spune că cei doi au de gând să răpească pe cineva din casă pentru a cere răscumpărare lui Tufao. Nina e hotărâtă să o demaște pe Carmina și să-l salveze pe Tufao, dacă atunci când era copil, n-a putut să-l salveze pe tatăl ei, Genesio. Lucinda nu este de acord cu ceea ce vrea Nina să facă, dar nici n-o poate împiedica să acționeze.

Max are o întrevedere cu Moreira și îi povestește despre un fals plan de răpire, în care Carmina este complice. Leleco are de gând să se mute cu Tesalia. El îi arată casa în care vor locui, dar vine Murici care afirmă că el este proprietarul. Debora primește concediu medical de la Noemia. La început, ea se duce acasă împreună cu Jorgito. Dar pe măsură ce stau de vorbă, el insistă că nu vor fi fericiți împreună, iar Debora remarcă o distanță între ei doi. Max pune la punct ultimele detalii ale răpirii Carminei, dar Nina observă totul pentru că a ascultat toate discuțiile. Răpirea urmează să aibă loc după prezentarea pe care o ține Agata la școală. Leleco și Tesalia, Adauto și Murici, Max cu Ivana și Tufao cu Carmina merg la petrecerea Agatei. Nina iese și ea din casă și trimite un mesaj lui Tufao printr-un copil de pe stradă. Ea îl avertizează pe fotbalist că urmează să fie răpită Carmina, dar el nu dă importanță informației. Când se termină petrecerea, Agata este luată de niște bărbați cu o mașină iar Carmina sare în apărarea fiicei sale. Astfel este și ea dusă la mașina care dispare imediat.

urmează: Avenida Brasil episodul 29-30

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.