marți, 15 decembrie 2015

Avenida Brasil episodul 4 rezumat





 Acesta este rezumatul episoadelor 7 și 8 de la Acasă TV .


Avenida Brasil episodul 4 rezumat
Carlitos este unul din personajele serialului. El este căsătorit cu două femei: Veronica, o ambițioasă căreia îi plac călătoriile și cadourile scumpe, cu ea Carlitos are o fată, Deborah. Apoi Noemia, care îl cunoaște pe Carlitos sub numele de Dudu, și au împreună un băiat, Tomas. O a treia femeie din viața lui Carlitos este Alexia, care-și dorește foarte mult un copil de la el și reușește să rămână însărcinată, dar care nu cunoaște amănunte ale vieții acestuia.

Tufao petrece cu Carmina. După o zi la plajă, rămâne la ea după cină. Carmina îi mărturisește că s-a îndrăgostit nebunește de el. Fotbalistul îi cere să-l lase să se mute împreună cu ea. Monalisa vede într-un ziar monden o poză cu Tufao și Carmina la plajă și decide să se despartă definitiv de el.

Este anul nou și toată lumea sărbătorește. Carlitos face revelionul cu soțiile sale în același hotel, dar la mese diferite, în saloane diferite, mergând pe rând, când la una, când la cealaltă. La un moment dat o vede și pe Alexia într-un salon, astfel ea descoperind că tatăl copilului ei este un mincinos. Tufao, de asemenea, sărbătorește cu familia dar nu mai are liniște și o cere de soție pe Carmina. Ea acceptă, bucuroasă că planul ei merge strună. Mama lui Tufao este încântată de viitoarea soție a fiului său. La fel și Leleco, tatăl lui, și Ivana, sora lui. Așadar Tufao se căsătorește cu Carmina. Planul continuă și Carmina i-l prezintă pe Max, Ivanei.

Monalisa, deși vrea să trăiască singură, alături de Iran, nu-l poate uita pe Tufao și nu poate renunța la el pentru că au împreună o afacere, un salon de frumusețe Super Beauty Salon. Lunile trec și Carmina dă naștere fetiței lui Max, pe care Tufao decide s-o boteze Agatha. Dar nașterea fetei are un efect neașteptat în sufletul Carminei și vrea să meargă la groapa de gunoi să-și caute fiul părăsit cu ani în urmă, fiu care este acel Batata, prietenul Ritei. Carmina ajunge la mama Lucinda și la sfatul acesteia îi adoptă pe Batata. Tufao îl îndrăgește din prima și ambii soți decid să-i schimbe numele băiatului în Jorgito.

Max și Ivana sunt implicați într-o relație și locuiesc la conacul construit de Tufao. Rita are o viață nouă alături de familia ei adoptivă în Argentina, și are un nume nou, Nina, și acum mai are două surori, Begonia și Mercedes. Anii trec ... Nina se transformă într-o femeie frumoasă, ajunge bucătar profesionist, dar nu și-a uitat copilăria. Investighează zi cu zi și adună informații despre viața lui Carmina, Tufao și Max. Dorința de răzbunare a crescut de-a lungul anilor și noapte de noapte o visează pe Carmina.

La Rio, Tufao și Carmina sărbătoresc niște ani de la nunta lor cu mare pompă. Jorgito a devenit jucător de fotbal la clubul Divino, dar cu toate că are condiții foarte bune, nu se dovedește a fi jucător bun. Pe mama lui n-o poate suferi și n-o acceptă de mamă, deși nu înțelege de unde-i vine această respingere, și din această cauză are insomnii. Deborah, fiica lui Carlitos și a Veronicăi, este prietena lui. La petrecere, fiind beat, o vorbește de rău pe Carmina, care se înfurie mai rău ca niciodată. Pentru a aplana conflictele, Tufao face demersuri pentru ca Jorgito să se mute singur într-un apartament, crezând că această distanță între el și Carmina va îmbunătăți relația dintre ei.

În Argentina, tatăl adoptiv al Ninei face un atac de cord și moare. Atunci ea decide să revină în Brazilia ca să se răzbune pe mama sa vitregă. Îi spune la revedere iubitului său argentinian, încheind relația cu el și pleacă spre Rio.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.