vineri, 18 decembrie 2015

Avenida Brasil episodul 9-10 rezumat





Acesta este rezumatul episodului 9 și a episodului 10 de la Acasă TV.


Avenida Brasil episodul 9-10 rezumat
Tufao, Carmina, Max, Ivana și Leleco locuiesc cu toții într-un conac din sudul orașului Rio de Janeiro. Max are o relație stabilă cu Ivana și vrea să se căsătorească cu ea, ca parte a planului Carminei, dar nu este de acord să locuiască cu toții în aceeași casă. Însă pentru că este și Carmina acolo și pot să-și continue jocurile nestingheriți, Max acceptă și acest neajuns. Monalisa are mult de lucru la salon și este iubita lui Silas, care ține foarte mult la ea și care speră s-o ducă la altar într-o zi. Jorgito locuiește singur în apartament și își continuă relația cu Deborah. Din cauza coșmarurilor pe care le are în fiecare noapte, este nevoit să-i povestească iubitei lui experiența prin care a trecut în copilărie la groapa de gunoi, amintind și de prietena lui, Rita.

Ivana rămâne prietenă cu Monalisa și lucrează la salonul ei. Într-o noapte se organizează o paradă și se alege câștigătoarea. În timpul paradei, Tesalia dezvăluie tuturor planurile lui Suelen, o fată pe cât de frumoasă, pe atât de rău intenționată. Tesalia devine noua frumusețe care reprezintă salonul Belezza și urmează să pozeze pentru o campanie publicitară. În același timp Monalisa o primește în casa ei și o lasă să locuiască cu ea. Tufao și Monalisa țin legătura, dar la sugestia ei, totul se limitează strict la afaceri.

Nina sosește în Brazilia și ia legătura cu o fată cunoscută pe facebook, care se dovedește a fi Ivana, sora lui Tufao. Ea o introduce în casa fratelui ei  și o ajută să obțină jobul de bucătar al familiei. Nina o vizitează pe mama Lucinda la groapa de gunoi și au o discuție lungă, ca de la mamă la fiică, descoperind că legătura sufletească dintre ele este aceeași ca și cu ani în urmă. Nina o minte pe Lucinda și îi spune că a venit în Brazilia doar în vacanță. La rândul ei, Lucinda o minte pe Nina în legătură cu Batata despre care spune că nu mai știe nimic. Carlitos continuă să trăiască cu cele trei femei din viața lui, Veronica, Noemia, care s-a mutat la Rio de curând, și Alexia, pe care o respinge constant și căreia nu vrea să-i recunoască paternitatea fiicei, Paloma.

Suelen este o femeie frumoasă, dar ambițioasă și excentrică. Lucrează în magazinul lui Diogene și acolo face ce vrea ea. Tot acolo lucrează Rony, fiul lui Diogene, și Darkson, fiul lui Silas. Diogene s-a săturat de iresponsabilitatea lui Suelen și vrea s-o concedieze, dar ea îl seduce și filmează momentul ca să-l poată șantaja, astfel păstrându-și jobul. Paloma, fata Alexiei, este un copil foarte obraznic și crede că Carlitos este unchiul ei, iar mama ei e îndrăgostită de el. Carlitos o iubește și îi face toate mofturile. Între timp, Nina închiriază un apartament pentru 6 luni iar mama Lucinda descoperă că ea nu este venită doar în vacanță. Când o întreabă despre asta, Nina se apără spunând că vrea să mai rămână în Brazilia o vreme ca să poată să-și revină după moartea tatălui ei adoptiv.

Într-o după amiază se duce la conacul lui Tufao ca să dea o probă de gătit. Toată lumea este foarte încântată de mâncarea făcută de ea, iar Ivana o duce să-i arate casa și camera ei. Când sosește Carmina, Nina își amintește tot răul pe care i l-a făcut această femeie, iar dorința de răzbunare crește în ea. În toiul întâmplărilor, Nilo află că Rita s-a întors în țară.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.