sâmbătă, 5 decembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 20





acest episod va fi difuzat pe 8 decembrie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 20 pulbere de stele
Dilara îi spune lui Cihan că nu-i treaba lui pe cine angajează sau concediază ea. În acest timp se petrec două evenimente simultan. Ozan a făcut accidentul și vine poliția să constate ce s-a petrecut, deși el nu are nimic, iar Gulseren, fiind la plimbare cu Cansu, după ce se îndepărtează puțin ca să cumpere ceva de la un chioșc, doi tipi se iau de Cansu iar Gulseren vine s-o apere, dar cei doi insistă și Gulseren ia o sticlă de jos lovindu-l în cap pe unul din ei. Se adună lume ca la panaramă, se împart în două tabere și fac mare gălăgie până vine poliția și merg toți patru să dea declarații. Cansu îl sună pe Cihan care după ce rezolvă cu Ozan, îl ia și pe el și ajung la secție să îi pună la punct pe cei doi și să-i facă să-și ceară scuze pentru cele petrecute.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 20 pulbere de stele
Într-o discuție dintre tată și fiu, Ozan se întreabă totuși, dacă nu este ceva între Cihan și Gulseren. Cihan îi răspunde că e ceva, dar încă n-are un nume, adăugând că n-a făcut nimic care să lezeze onoarea Dilarei și că despărțirea dintre el și Dilara n-are legătură cu Gulseren, iar Dilara știe asta foarte bine, pentru că au avut discuții destule pe tema asta. Gulseren află că acea comandă de produse de patiserie era de la Cihan și acceptă câine-câinește ajutorul. Cihan merge acasă și îi dă Dilarei un document prin care declară că renunță la toate afacerile pe care le are împreună cu ea și se retrage. Apoi îi spune că-i vrea departe de el și pe Ozkan și Alper. Dându-și seama că Cihan nu se joacă, ci vorbește serios, Dilara îl concediază pe Ozkan apoi stă de vorbă cu soțul ei spunându-i că o să rezolve și problema cu Alper, dar că totul a fost din cauză că-l iubește. Cihan este foarte ferm și răspunde că iubirea lui a fost în trecut, dar acum nu mai e. Ca să-l pedepsească pe Cihan pentru asta, Dilara îi pune în vedere lui Ozan să-și câștige singur existența, că ea nu-l mai susține financiar, așa că Ozan își găsește de lucru la un hotel aparținând părinților lui.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 20 pulbere de stele
La clubul de tenis Hazal se poartă ca de obicei, cu superioritate, țipând la partenerele de joc deși nu știe tenis. La un moment dat fetele îi joacă o farsă și aceea cu care este pe teren îi dă o minge în ochi, iar celelalte de dincolo de gard o filmează cum strigă că o doare. Se bate cu ele din cauza asta, apoi plânge de ciudă că filmulețul a ajuns pe internet.A doua zi Cihan îl roagă pe Yildîrîm să facă ceva ca să fie șters clipul de pe net. Ozkan, foarte supărat că a fost dat afară de Dilara, care pare că se joacă cu el după cum are chef, se duce într-o seară să pândească iar vila unde stă Gulseren. Apare Cihan cu Cansu cu mașina, și după ce ei doi intră, Ozkan se învârte bombănind în jurul mașinii, dar atinge o alarmă care o face să-și aprindă intermitent farurile și să scoată un semnal sonor. Paznicul Azmi și Cihan ies imediat dar Ozkan se ascunde și apare doar a doua zi în fața lui Gulseren care ieșea de la cumpărături. Din nou îi cere să fie împreună că el o iubește, dar Gulseren îl respinge. Ozkan îi ia din mână sacoșele apoi le dă drumul să se spargă produsele cumpărate de asfalt.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 20 pulbere de stele
Ozan începe să iasă cu recepționera Muge, de la hotelul unde lucrează, dar ca să nu se vadă că e bogat sau că e fiul patronilor, se duce cu o haină căreia îi taie etichetele cu proveniența, împrumută pantofi și geacă de la unul din bodyguarzii de acasă și face rost de un telefon ieftin, cu taste. Keriman este vizitată de un individ, Osman, care o ajută să iasă rapid din închisoare. Cihan o ajută pe Gulseren să-și deschidă un mic restaurant cu produse de patiserie într-un vad mai bun iar Ozkan se află în preajmă când i se pune firma și cu toții fac poze pe acolo, Gulseren cu Cihan și cu Derya. Ozkan îi trimite filmul Dilarei care se află la una din cofetăriile Dark Blue cu Candan și mănâncă pateuri făcute de Gulseren. Când vede ce se întâmplă și dă seama de unde provin pateurile din fața lor, face o criză de nervi și sparge mai multe platouri cu pateuri de prezentare de pe tejghea, fără să țină cont că este lume în preajmă. Seara, Candan se duce la Gulseren aproape de ora închiderii , ca să-i spună că din cauza ei s-a stricat căsnicia Dilarei. În acest timp Keriman vine acasă și găsește o mizerie oarbă, numai rufe murdare aruncate care încotro prin sufragerie și resturi de mâncare. Ozkan doarme dar auzind vocea surorii sale se ridică rapid din pat, iar ea, care fusese pe la patiserie, îi spune că Gulseren are acum un cafe bar. Ozkan care nu înțelesese prea multe din filmulețul făcut chiar de el, se îmbracă și pleacă la patiserie să stea de vorbă cu Gulseren, dar Derya vine cu un cuțit și el iese, mai ales când Gulseren pune mâna pe telefon să cheme poliția. După ce Candan pleacă, apare Yildîrîm care îi aduce certificatul de divorț.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 20 pulbere de stele
Clubul de echitație unde este înscrisă Cansu dă o petrecere pentru că fata a fost aleasă să reprezinte Turcia la o competiție internațională. Cihan vine împreună cu Gulseren, făcând-o pe Dilara verde de invidie și gelozie. În timp ce Cansu este medaliată și aplaudată pentru performanța ei, Hazal e invidioasă pe succesul lui Cansu și are gânduri de răzbunare. Neinvitat, vine și Ozkan, care anunță că el este tatăl lui Cansu iar paparazzii abia așteaptă să le facă poze. În acest timp, Hazal care intrase la grajduri, dă foc brichetelor de paie din interior ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







2 comentarii:

  1. Si aici moare calul lui Cansu,Ramhi afla ca Hazal a dat foc dar ea copie un filmulet de la el de pe laptop cu care il santajeaza iar din cauza durerilor de pe antebrat(provacate din cauza flacarilor),dupa ce ascunde o perioada, ea lesina si este chemata salvarea unde li se spune ca Hazal trebuie dusa la Chirurghie Plastica.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar asta e in episodul urmator si mai incolo. Insa asa, ca o precizare, desi ramane de vazut in episod, in sursa mea de rezumate la acest serial scrie ca Amber nu moare, ci este ranit la un picior astfel ca Cansu nu mai poate concura.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.