luni, 14 decembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 22





acest episod va fi difuzat pe 15 decembrie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 22
Ozkan citește ziarele de scandal a doua zi și pune pagina cu articolul despre Cihan pe un perete când apare Gulseren, apoi citește cu voce tare știrea despre Cihan care a avut o aventură cu o fostă angajată de-a lui, după ce s-a separat de soție. Ozkan îi spune fostei sale neveste că bogătașul s-a folosit de ea cât a avut nevoie, că ea n-a fost decât una dintre multe de care acum s-a plictisit. Gulseren se înfurie și rupe bucata de ziar certându-se cu Ozkan.

Cihan află că Alev nici nu era trecută în registrul hotelului, că n-a avut loc nici o întrunire acolo și că ea n-a stat în hotel. Lui i se pare ciudat că l-a mințit, pentru că nu a plecat din firma lui având resentimente și nu avea de ce să se răzbune astfel. La școală fetele discută deja bârfa ziarelor iar Cansu își apără tatăl spunând că nu este adevărat ce scrie acolo, dar Hazal e de părere că fiind chipeș și bogat, nu este exclus să fi fost așa, pentru că femeile aleargă după el. Când Dilara iese din casă, reporterii de scandal sar literalmente pe ea cu microfoanele, dar ea intră în casă neștiind ce se petrece. După aceea vede articolul și își dă seama că e mâna lui Rahmi, fiind foarte satisfăcută de intriga socrului ei. Cu toate acestea, Dilara nu este convinsă că Gulseren l-ar părăsi pe Cihan din asta, dar Rahmi zice că nici nu este nevoie, că e de ajuns să-i zdruncine încrederea în el, că apoi despărțirea lor va fi o chestiune de timp.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 22
Când se întâlnesc, deși Gulseren se poartă rece cu el, insistă că nu a citit știrile și că nu are ce să discute, dar Cihan vrea să-i explice ce s-a întâmplat. Ea zice că nu are ce să-i explice. Apoi amândoi își spun unul altuia ce simt de când se cunosc, și că le este greu să construiască ceva când sunt atâtea piedici în calea lor. Cihan îi spune că o iubește de când a venit la restaurant și a spart geamul cu piatra, că e singura femeie care contează în viața lui. Ozkan este la atelier cu prietenul său sporovăind despre aventurile lui Cihan, când vine la ei Candan cu mașina la reparat, apoi îl roagă pe Ozkan să i-o aducă acasă când este gata. De fapt, ea și Ozkan au o aventură și când Dilara află întâmplător, este supărată pe Candan că tocmai pe Ozkan și-a găsit să și-l bage în pat. Keriman se mai întâlnește cu Osman care se preface interesat de ea, dar la una din aceste întâlniri, după ce tot o îndeamnă pe Keriman să mănânce, când vine nota de plată se preface că nu știe unde-i este portofelul și astfel Keriman e nevoită să plătească ea consumația.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 22
Yildîrîm stă de vorbă cu Alev care vine să amenințe că ziariștii i-au stricat reputația și că se afla într-unul din hotelurile lui Cihan, compromițându-l și pe el și că ea vrea o compensație pentru acest lucru. Avocatul îi spune că n-are decât să-i dea în judecată, dacă crede că va obține ceva. Dar o avertizează că mai există și alte modalități de a-și spăla rușinea. După aceea, Alev acceptă să apară la televizor într-o emisiune mondenă iar Cihan crede că ea va spune adevărul, dar Alev minte în direct că e într-o relație cu suișuri și coborâșuri de cinci ani cu Cihan și că din cauza ei divorțează de Dilara. În urma emisiunii, Cihan îl pune pe Yildîrîm s-o dea în judecată pe Alev pentru defăimare. În zilele următoare Alev îl sună pe Cihan să-l întrebe de ce neagă că au o relație, dar face asta pentru că înregistrează convorbirile. Yildîrîm află acest lucru și îl avertizează pe Cihan că este înregistrat, iar acesta va pune un detectiv pe urmele femeii.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 22
La vilă Rahmi le aude pe menajere întrebându-se de unde are Hazal arsura aceea când ea nici măcar un ceai nu-și face? Apoi ele îi spun lui Rahmi că Hazal s-a ars în noaptea celebrării lui Cansu și că atunci n-a fost acasă, așa cum a pretins ulterior. Bătrânul face imediat conexiunea în mintea lui și înțelege că Hazal a dat foc la grajduri din răzbunare, și începe să investigheze. După aceea o ceartă pe Hazal atenționând-o că știe despre incendierea grajdurilor. Hazal, abilă, observă că Rahmi are ceva de vizionat toată ziua pe calculator și într-un moment prielnic, se furișează în camera lui și copiază pe un stick filmulețul cu Cihan și Alev, apoi îi demonstrează bunicului ei că și ea știe să-l aibă la mână cu ceva. Rahmi amețește de-a dreptul când vede că filmul e acum și în posesia nepoatei sale. Solmaz, ca să facă rost de bani, se machiază ca și cum ar fi bătut-o cineva, apoi se duce la Cihan mințind că Alper o bate, și îi cere ajutorul. Cihan o crede și o asigură că-i va găsi un loc unde să stea și o va ajuta și cu bani. Solmaz, în semn de recunoștință, aduce ranga cu care Rahmi l-a lovit pe Alper în cap.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 22
Candan decide împreună cu Ozkan să dea în judecată spitalul unde s-au născut Cansu și Hazal pentru schimbul de bebeluși și să ceară 5 milioane de lire daune, dar adaugă că nu este sigură că judecătorul va accepta această sumă. Apoi îl întreabă pe Ozkan dacă dorește ca Cansu să poarte numele lui de familie sau să rămână așa ca acum. Ozan iese cu Muge și la un moment dat îi spune că unchiul lui lucrează în casa familiei Gurpînar ca să o poată aduce acasă la el într-o seară, sub pretextul că știe de la unchiul lui că nu e nimeni acasă. Muge recunoaște că nu-i poate suferi pe cei bogați, dar Ozan nu pare să fie afectat de spusele ei. În seara în care o aduce în vilă și apoi în camera lui, Muge se arată foarte plăcut surprinsă de ceea ce vede. După ce vizitează casa, cei doi fac dragoste iar Ozan adoarme pentru că ea i-a pus un somnifer în băutură în timp ce l-a trimis pe Ozan la bucătărie. Muge se ridică încet din pat, se îmbracă apoi cotrobăie prin sertare și fură lucruri de-ale lui Ozan, printre care un ceas și tableta, iar înainte să plece îi lasă un bilet în care îl informează că și-a luat niște amintiri, cât despre el, nu e nici o problemă, o să-i cumpere taică-său, Cihan, la loc toate cele care-i lipsesc din cameră.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.