joi, 17 decembrie 2015

In dragoste si in razboi ep. 12 rezumat





In dragoste si in razboi ep. 12 rezumat
Seyit se duce la colonel dar acesta nu-l mai primește. Înainte să plece, se întâlnește cu Lola, care și ea era așteptată de ofițerul englez. Ea se preface că nu știa de el că este în oraș, dar Seyit îi spune că știe totul. Lola minte și promite să-i scrie o scrisoare cu tot adevărul în ea. După aceea el află că Șura și Tina s-au mutat la Yusuf și că încearcă să vândă dulceață. Când ele se află în piață încercând să găsească cumpărători, un bărbat le cumpără toată marfa odată, iar Seyit, care stă mai încolo, îi mulțumește aceluia că a făcut ceea ce l-a rugat.

Un emisar aduce o scrisoare pentru Șura pe care o preia Alia, care acum locuiește cu ea, pentru că doar în acest fel Galip a putut s-o protejeze. Seyit va afla și se bucură, pentru că prin Alya află tot ce face Șura. Seyit discută cu Billy iar acesta îl avertizează să fie precaut, mai ales în problema cu colonelul, dar Kurt nu are încredere în căpitan. Rîza i se plânge că Billy i-a distrus afacerea, dar Seyit îi spune că Alia e problema lui și că este în pericol, că e urmărită de oamenii căpitanului. Guzide o ceartă pe Ayșe pentru că s-a băgat între Seyit și Șura. Lola trimite fotografia compromițătoare lui Petro scriindu-i pe verso că-și va face o viață adevărată în Anglia. Petro are un plan și scoate pistolul din dulapul unde l-a pus luându-l cu el. Celil o ajută pe Alia căsătorindu-se cu ea ca de conveniență, dar o avertizează că nu are cum s-o apere de căpitanul Billy. Și într-adevăr, nici nu iese bine de la Celil că Billy și vine la ea și o întreabă dacă a vrut să-l ucidă, că el așa a auzit. Alia recunoaște. Ali iese și spune că nu sunt decât bârfe, dar Alia își întărește spusele și confirmă încă odată că este adevărat, că vrea să-l omoare pentru că l-a omorât pe Igor, fratele ei. Căpitanul minte că nu este adevărat. Apoi Alia spune că el, Billy, nu-i poate face nimic pt că acum este soția lui Celil Kamilof. Ali se bucură, dar Billy la taie bucuria anunțându-i că Yahia este în spital.

Șura și Seyit, care o urmărește mereu, stau de vorbă pe o bancă, singuri, pe malul mării. Dar nu ajung la nici un fel de înțelegere. Șura îi dă înapoi inelul cu lupul gravat pe el, spunându-i că nu mai are nevoie de el. De după tufișuri, un tip înarmat îi urmărește. Seyit aruncă inelul, apoi individul trage, dar nu nimerește pe nici unul dintre ei. Seyit se duce la el și acesta scoate un pistol și trage în Șura, apoi Seyit îl împușcă în cap. Șura este rănită. Petro, care a aranjat totul, află de la Billy că omul pus să-l împuște pe Seyit, a nimerit-o pe Șura și acum este mort. Când aude că Șura e în spital, Petro vrea să meargă s-o vadă, dar Billy îl oprește.

In dragoste si in razboi ep. 12 rezumat
Lola se pregătește să plece către Anglia și pune mai multe poze, printre care o dublură a aceleia cu Petro într-un plic, cerând unui curier să-l ducă lui Seyit Eminoff la hotelul Șeref. Ayșe află de la Alia că în acte ea este soția lui Celil și că Șura s-a hotărât să plece din Istanbul, la Londra. Seyit se află la spital la Șura, cu Valentina. Șura este adormită, iar prin somn șoptește numele lui. Peste noapte rublele rusești se retrag din circulație iar Billy, care luase bani de la Rîza, crede că bătrânul a știut ce face și l-a tras pe sfoară. La oficiul de schimb valutar la care lucrează Celil, lumea vine cu ruble în mână și cer banii înapoi, dar nu li se dă nimic. Billy se ceartă cu Seyit căruia îi cere despăgubiri pentru spălătoria cumpărată de Seyit și pentru plata unei amenzi. La Șura, care acum este trează, vine Petro, apoi mătușa ei, Nadia, care-i cere Valentinei să nu-l lase pe Seyit s-o vadă pe Șura. După ce ea citește scrisoarea lăsată de iubitul ei, care o încurajează să plece în Anglia și propune să-și refacă fiecare viața cu altcineva, începe să plângă și din nou țipă la Petro să iasă afară.

La hotel, Seyit se gândește să-și vândă medaliile ca să facă rost de banii datorați lui Billy. Celil îi dă un ajutor financiar, apoi Seyit se duce și aruncă teancuri de ruble în Bosfor. După aceea îl vedem vânzând medaliile, ceasul cel vechi al tatălui său, o broșă a mamei sale, un inel. Petro primește un bilet de la Lola, care îi spune că a trimis toate pozele pe care le avea lui Seyit, și că a venit vremea pentru ca fiecare să plătească pentru faptele sale, cerându-i banii sau amenințând cu moartea. Billy găsește puse în camera lui niște dovezi că el l-a omorât pe Igor. Înnebunit de ciudă și speriat, crede că Seyit i-a făcut asta - și are dreptate, Seyit se uită după colțul clădirii.


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.