vineri, 11 decembrie 2015

Sufletul meu pereche - prezentare si distributie

Sufletul meu pereche - prezentare si distributie
Titlul original: Saraswatichandra
Traducere: nu există, numele serialului este prenumele personajului principal
Gen: dramă romantică
Nr. episoade: 444 a câte 20 de minute (conform wikipedia)
Producători: SLB productions și Sphere Origins, India
Anul: 2013

În România se difuzează la Acasă TV sub titlul "Sufletul meu pereche".

Rezumatul serialului

Sufletul meu pereche este povestea unui tânăr aristocrat, foarte educat pe nume Saraswatichandra Vyas, pe scurt, Saras, a cărui mamă, Saraswati, s-a sinucis pe când el avea 5 ani. Tatăl lui,  Laxminandan Vyas, s-a recăsătorit cu Gumaan, o femeie egoistă care i-a născut un fiu, Danny, total opusul ei, fiind un tip gentil și generos.

Sufletul meu pereche - prezentare si distributie
Laxminandan aranjează nunta lui Saras cu Kumud Desai, fiica bine crescută a celui mai bun prieten al său, Vidyachatur Desai. Dar Saras, care nu poate trece peste trauma morții mamei lui, îi scrie lui Kumud o scrisoare că refuză să se însoare. Ea, care acceptase din toată inima această uniune, îi spune lui Saras să-l informeze pe tatăl ei despre alegerea lui, pentru că ea nu se simte în stare să facă asta. Astfel, Saras pleacă din Dubai unde locuia, către satul de unde este Kumud ca să-i facă o vizită. Pe măsură ce trece timpul, Saras se obișnuiește cu familia ei și se adaptează modului lor de viață. Până la urmă se îndrăgostește de Kumud și are loc o idilă între ei.

Sufletul meu pereche - prezentare si distributie
La întoarcerea în Dubai, Saras găsește o scrisoare de la mama lui, pe care Gumaan i-o pusese pe ascuns între lucruri, unde ea scria că se sinucide datorită relației extraconjugale pe care tatăl lui, Laxminandan, o avea deja cu Gumaan. Această dezvăluire îl determină pe Saras să-și renege tatăl și să plece de acasă, considerând că nu mai este fiul lui. Însă din această cauză, din nou refuză căsătoria cu Kumud, crezând că n-o să poată să-i ofere viața pe care ea și-ar dori-o, pentru că nu mai este bogat.

Pentru a-și salva reputația, Kumud se mărită cu Pramad Dharmadhikari, fiul unui politician. Dar după nuntă descoperă că soțul ei este alcoolic, și că fusese obligat s-o ia de nevastă. Cu toate că se poartă urât cu ea, Kumud alege să rămână lângă soțul ei în speranța că o să-l poată schimba. În acest timp, Saras, răzgândindu-se, a vrut să împiedice căsătoria ei cu Pramad, dar înainte să poată acționa, a fost bătut crunt de niște huligani și lăsat pe stradă. Alka, sora lui Pramad, care locuiește cu fratele ei și cu Kumud, îl găsește pe Saras și-l aduce în casă. Când Saras se însănătoșește și își dă seama unde se află, se prezintă drept un anume Navinchandra, apoi plănuiește să acționeze în așa fel încât Kumud să aibă o căsnicie fericită. Tatăl lui Pramad, Dhan Dharmadhikari, îl ia pe Saras/Navin și îl face secretarul său. Acest fapt îi atrage invidia lui Pramad care are impresia că tatăl său ține mai mult la Saras decât la el.

Sufletul meu pereche - prezentare si distributie
După ce află de ce Saras s-a răzgândit în privința căsătoriei lor, Kumud îi cere să plece din casa lor pentru că o doare să vadă că este umilit de Pramad zilnic, dar el îi spune că nu pleacă de acolo până nu o vede fericită alături de soțul ei. Cu toate acestea, pe măsură ce trece timpul, căsnicia ei se deteriorează, ea va divorța și se va căsători cu Saras.

Acțiunea principală a serialului este dublată de acțiuni și personaje secundare, precum Kabir, fratele mai tânăr al lui Saras, Anushka, iubita acestuia, etc. În final, se află că Saraswati, mama sinucigașă, este în viață și se regăsesc. Serialul se încheie când se naște primul copil al cuplului Saras-Kumad.


Distribuția

Gautam Rode în rolul lui Saraswatichandra Laxminandan Vyas
Jennifer Winget în rolul lui Kumud Sundari Saraswatichandra Vyas
Varun Kapoor în rolul lui Danny Laxminandan Vyas
Shiny Doshi în rolul lui Kusum Danny Vyas
Ashish Kapoor în rolul lui Kabir Laxminandan Vyas
Srishty Rode în rolul lui Anushka Kabir Vyas
Anshul Trivedi în rolul lui Pramad Dhan Dharmadhikari
Chetan Pandit în rolul lui Laxminandan Vyas
Monica Bedi în rolul lui Guman Laxminandan Vyas
Yatin Karyekar / Ali Raza Naamdaar în rolul lui Vidyachatur Desai
Alpana Buch în rolul lui Guniyal Desai
Ragini Shah în rolul lui Dugba
Vinita Joshi Thakkar în rolul lui Kumari
Mehul Kajaria în rolul lui Gyanchatur Desai
Mansi Jain în rolul lui Chandrika Desai
Surya Kanth / Winy Tripathi în rolul lui Yash Desai
Soni Singh în rolul lui Kalika Desai
Sonia Shah în rolul lui Menaka
Sai Ballal în rolul lui Buddhi Dhan Dharmadhikari
Pratichee Mishra în rolul lui Saubhagyavati Devi Dharmadhikari
Vahbbiz Dorabjee în rolul lui Alak Kishori
Vijay Dadlani în rolul lui Indresh
Malleka R Ghai în rolul lui Saraswati Laxminandan Vyas
Rahul Ram în rolul lui Prashant
Mithil Jain în rolul lui Sub-Inspector Umesh Solanki
Shahrukh Sadri în rolul lui Murakh Das
Smita Shetty în rolul lui Sunder Baa
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.