luni, 25 ianuarie 2016

Bahar-viata furata episoadele 31, 32, 33, 34, 35 rezumate





Bahar-viata furata episodul 31

Bahar-viata furata episoadele 31, 32, 33, 34, 35 rezumate
Bahar şi Ateș sunt de nedespărțit, iar viața îi oferă lui Bahar şansa de a se regăsi şi cu mama ei. Însă nu mai are răbdare, aşa că se mută împreună cu Hasret, care este în stare să sacrifice totul pentru fata ei. Dar, pe de altă parte, aceasta observă diferențele dintre cele două surori şi începe să devină suspicioasă şi să se întrebe dacă Efsun este cu adevărat fata ei. Hulia nu are de gând să renunțe din cauza amenințărilor lui Efsun. Urmează să vină şi timpul ca aceia care au mințit să plătească, iar şeful departamentului de investigații criminale, Ismail Demirkan dă viețile tuturor peste cap. Drumul lui Efsun pare să ducă spre închisoare, la fel şi cele ale lui Ilyas, Nuran şi Sakine.

Bahar-viata furata episodul 32

Brațul lung al dreptății se încolăceşte în jurul lui Efsun, Nuran şi Ilyas. Sakine are aceeaşi soartă şi va fi şi ea închisă. Nuran şi Efsun habar nu au ce le aşteaptă. Acum, toată familia lui Bahar este la închisoare, iar ea găseşte susținere din partea lui Ateș, dar legal, se află în mijlocul unei bătălii uriaşe. La conacul Atahan, Hulia are parte de o bucurie de scurtă durată. Va învăța lecția pierderii cuiva drag iar asta îi va întoarce viața pe dos.

Bahar-viata furata episodul 33

Ateș, care de mulți ani așteaptă să se răzbune, crede că în sfârșit ziua cea mare a sosit. Edibe Atahan așteaptă o soartă implacabilă. Ilyas împărtășește totul cu sora lui ca să-și salveze familia, fără să se gândească dacă el are vreo vină sau nu. Mucella acum a aflat adevărul despre Bahar şi nu are de gând să joace în echipa lui Nuran şi Efsun. Adevărul începe să iasă încet la iveală. Pe zi ce trece Bahar e copleşită de probleme. Ateș tânjeşte după dreptate şi ca să-şi țină cuvântul dat, va ajunge să se implice în acțiuni foarte periculoase.

Bahar-viata furata episodul 34

Mucella vrea să facă un denunț telefonic despre moartea lui Yusuf. Acum toate secretele depind de ea, dacă vorbeşte sau nu. La celălalt capăt al firului se află poliția. Dacă nu se opreşte, le va târî pe Nuran şi pe Efsun într-un punct de unde nu mai există cale de întoarcere. Aşa că ele două nu au de ales, trebuie s-o oprească. Ateș, care vrea să-l salveze pe tatăl lui Bahar, se implică într-o situație în care dă peste un pericol de moarte şi țeava unui pistol e îndreptată către el. Glonțul porneşte... Acum timpul s-a oprit în loc pentru Bahar. Hulia află ceva de la Bayaz cu care o poate înfrânge definitiv pe Efsun. Acțiunile ei au un impact mai mare ca niciodată. Efsun rămâne fără speranță, în timp ce mama ei se îndreaptă către un sfârşit tragic.

Bahar-viata furata episodul 35

Nuran luptă pentru viața ei în timp ce Mucella şi ceilalți se roagă ca ea să fie bine. Efsun o acuză pe Hulia că a vrut să-i omoare mama şi promite să se răzbune pe ea. Hulia, ca să fie iertată, deschide larg poarta conacului. Ateș şi Bahar vor s-o ajute pe Sinem care este abuzată de soț, dar nici unul nici celălalt nu observă că acest bine îi va atrage pe un drum întunecat. La conacul Atahan un adevăr ținut secret multă vreme iese la iveală. Mehmet Emir este uluit de ceea ce află şi se mută din casă. Între Efsun şi Ismail se naște o iubire, iar ea simte această emoție pentru prima oară, fiindu-i oarecum dificil să creadă că cineva ar putea-o iubi.








12 comentarii:

  1. Mehmet Emir afla adevarul sau nu ?Nu am inteles ,iar Ismail cine este ?Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Da. 2. Scrie in rezumat: şeful departamentului de investigații criminale.

      Ștergere
    2. Pai şi cine joaca rolul lui Ismail?

      Ștergere
  2. Unde pot găsi rezumatele episoadelor 19 -30?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezumatele pe scurt sunt tot la mine pe blog, daca mergi la pagina Acasa le gasesti.
      Rezumate lungi si detaliate se gasesc pe serialeturcesti.ro, blogatu.ro si uneori cate ceva pt hotweek sau hotnews tot punct ro, nu mai stiu exact site-ul.

      Ștergere
  3. sunt impresionata mult de tot si abia astept ora sa inceapa /traiesc fiecare clipa .

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand se va afla adevarul despre Bahar si Efsun?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.