sâmbătă, 23 aprilie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 43





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 43 Hazal spune reporteriţei totul despre cum au fost schimbate la naştere ea cu Cansu şi cum trebuia să crească într-o casă onorabilă dar a trăit în sărăcie, acunzând-o pe Cansu pentru faptul că a fost dată afară din casă. Acum toată lumea vede imaginile. Harun şi Dilara rămân muţi de uimire, la vilă Emine şi Sema nu ştiu ce să creadă despre emisiune iar Cansu îl aduce pe Ozan în faţa televizorului să vadă şi el ce face sora lui naturală. Gulseren şi Cihan află prin telefon ce se petrece şi amândoi încearcă s-o găsească pe Hazal care acum are telefonul închis. Keriman, deşi este pe teren cu taxiul, se uită şi ea la un minitelevizor instalat în maşină. Singura care se bucură mult de răul făcut este Candan, care se şi duce la Solmaz şi Alper ca să discute următoarele faze ale jocului răzbunării lor. După ce Dilara ajunge acasă şi discută cu copiii ei, Cansu se supără şi vrea să plece de acasă din cauza a ceea ce spusese Hazal la televizor dar Dilara o determină să se răzgândească.

Hazal, care se pare că a fost păcălită de reporteră, se duce să-i ceară socoteală pentru ceea ce a dat pe post, dar femeia o domină pe adolescentă şi cu toate rugăminţile ei, nu-i dă câştig de cauză şi pleacă. Hazal începe să plângă şi îl sună pe Cihan care vine cu Gulseren s-o ia acasă unde, datorită stresului, începe să facă febră şi să se simtă rău. Harun o suspectează pe Candan că ar fi în spatele interviului cu Hazal dar ea nu recunoaşte nimic faţă de el. A doua zi dimineaţă, Hazal se simte mai bine şi Gulseren o trimite la şcoală. În acest timp la vilă, Cansu şi Ozan iau micul dejun dar ea butonează tableta şi vede comentariile răutăcioase și pline de insulte la adresa ei de pe reţelele de socializare. Ozkan, care stă acasă cu piciorul în ghips, află despre interviu de la Keriman care-i arată înregistrarea acestuia pe telefonul ei mobil.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 43
Gulseren şi Hazal, înainte de a ajunge la şcoală merg pe la vilă iar Gulseren o ceartă pe Dilara învinovăţind-o pentru situaţia creată. Cansu, la şcoală, le aude la toaletă pe Seyda şi pe o altă colegă bârfind-o, apoi de supărare, îl sună pe Deniz să se întâlnească la o ceainărie. Acolo o tânără de la o masă alăturată le face poze nenumărate cu telefonul mobil iar un reporter vine la Cansu să dea o declaraţie legată de interviul lui Hazal. Cansu nu doreşte să discute cu el iar Deniz sare la bătaie când vede că ziaristul insistă cu întrebările. Cihan o cheamă la el la birou pe reportera care a luat interviul şi împreună cu Yîldîrîm o ameninţă cu darea în judecată pentru răul făcut lui Cansu prin interviul efectuat.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 43Seara, Cihan, Gulseren, Dilara, Hazal şi Cansu se întâlnesc la un restaurant să discute despre recentele evenimente şi să lămurească lucrurile. Până la urmă Hazal își cere scuze de la toată lumea spunând că a înțeles că nu poți să faci pe cineva să te iubească forțându-i mâna, apoi Cansu şi Hazal se împacă şi se îmbrăţişează. În aceeaşi seară, Rahmi, care nu poate sta departe de cazino iarăşi merge acolo după ce discută cu Suat la telefon și ca de obicei, face datorii. Harun o sună pe Dilara, care fiind împreună cu familia la restaurant, îi respinge apelul, apoi avocatul este sunat de bătrânul patron Veli care îi spune că Rahmi e din nou la cazino. Când trebuie să plece acasă, Rahmi ia un taxi, întâmplător, pe acela condus de Keriman, pe care el n-o recunoaşte la început. Rahmi discută fără teamă cu Suat în maşină despre problemele lui de la cazino și de sumele pe care le datorează, nedorind să afle Cihan despre asta, dar Keriman, şmecheră, pune telefonul mobil pe înregistrare. Când ajunge la vilă, Keriman se dezvăluie lui Rahmi, care se arată surprins că ea s-a angajat pe un asemenea post. Dilara îl sună mai târziu pe Harun şi apoi îşi petrec noaptea împreună la o casă de vacanţă.

A doua zi ea îi destăinuie "prietenei" ei Candan despre relaţia cu Harun. Candan se preface foarte fericită pentru că Dilara şi-a găsit în sfârşit un iubit şi poate să-şi refacă viaţa, dar abia disimulează un zâmbet, pe sub durerea provocată de această veste. În aceeaşi zi, într-un splendid decor de toamnă, pe malul unui lac, Cihan scoate un inel de logodnă din buzunar şi o cere de nevastă pe Gulseren ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.