vineri, 6 mai 2016

Bahar-viata furata episoadele 71-72-73-74-75, rezumate






Aceste rezumate sunt făcute după numerotația episoadelor originale, turcești. Kanal D a redimensionat durata acestora astfel încât cele 5 rezumate de mai jos ale serialului Bahar - o viata furata corespund aproximativ episoadelor 76-80 la Kanal D.

Bahar-viata furata episodul 71

Bahar-viata furata episoadele 71-72-73-74-75, rezumate
În urma denunţului făcut de Ilyas, Sultan şi Salih ajung la poliţie iar banii luaţi de ei servesc drept dovadă a vinovăţiei lor. Arda încearcă să ajungă pe jos acasă dar paznicul de la intrare îl duce la spital pentru că rana lui este destul de gravă. Hülya e împreună cu Efsun şi încă nu ştie ce s-a întâmplat cu fiul ei, pe care îl tot sună, dar el nu-i răspunde, deocamdată. Arda nu rămâne la spital, ci merge acasă după ce primeşte îngrijiri. Efsun şi cu Hülya dorm pe o bancă în faţa spitalului unde se află Mehemt Emir, iar a doua zi dimineaţă Hulya îl sună din nou pe Arda, care de data asta vorbeşte cu maică-sa şi află lucruri care-l determină să se ridice din pat ca să plece către ele, dar cade din capul scărilor rostogolindu-se.

După două zile de interogatoriu, Sultan şi Salih sunt eliberaţi din secţia de poliţie, însă rămân sub supraveghere judiciară. Într-una din zile Muge observă rana fratelui ei şi vrea să-i spună Hulyei, dar Arda insistă să tacă şi să nu vorbească nimănui despre ce a văzut. Revenit acasă, Mehmet Emir are o discuţie cu Hülya care o face să plângă. Mehmet Emir, cu Hasret şi cu Bahar încearcă să trăiască acum ceea ce n-au trăit mai de mult, şi petrec zile fericite împreună, ca o familie.

Ateș are parte de momente delicate cu Arzu, care forţează nota şi face în aşa fel încât să obţină atenţia cuvenită din partea lui. Astfel, Bahar se simte în plus şi pleacă imediat acasă după o vizită foarte scurtă la Ateș. Efsun şi Sultan merg la un magazin cu rochii de mireasă, pentru ca Efsun să-şi aleagă un model, apoi umblă după închirierea unui restaurant. În seara nunţii se petrec mai multe evenimente. Zeynep, care până în ultima clipă sperase într-o revenire a lui Arda, lasă un bilet celor de acasă şi pleacă intrând pe furiş în restaurant. Când petrecerea e în toi, vine mama lui Zeynep şi le aruncă în faţă tuturor adevărul despre fata ei sedusă şi abandonată de mire. Afară are loc un schimb intens de focuri între mafioţi și poliție iar Ismail este rănit. Bahar vine la nuntă cu un document (pare a fi un act de vânzare-cumpărare) şi când ajung cu toţii la conac, văd că mobila a fost luată de acolo, casa fiind acum goală....

Bahar-viata furata episodul 72

Când îşi revine din uluială Efsun se ceartă cu Bahar, care pleacă fără remuşcări. Ateș o sună pe Bahar dar ea nu vrea să-i răspundă. La conac, Efsun, Arda, Hulya, Muge şi Sultan stau pe scara interioară şi nu ştiu ce să facă mai departe. Pe moment, fiecare merge unde ştie. Hülya şi copiii ei se duc la hotel iar Efsun cu Sultan la vechea lor casă. Zeynep, care plecase şi ea de la restaurant dar nu voia să se întoarcă la mama ei, cere adăpost lui Cemal.

Bahar-viata furata episoadele 71-72-73-74-75, rezumate Sultan dă la o parte cearceafurile puse pe mobilă şi deschide televizorul tocmai când la ştiri se spunea despre Ismail, că a fost rănit în schimbul de focuri din acea seară. Efsun, îngrijorată, pleacă imediat la spital să-l vadă şi să-i vorbească, deşi el este inconştient. În zilele următoare un cuplu care se plimbă prin pădure cu un câine, dă întâmplător peste cadavrul vecinului omorât de Arda şi anunţă poliţia. După ce este identificat cadavrul, poliţiştii vin la mama şi soţia celui decedat să anunţe că i s-a găsit corpul, însă în acel moment Sultan şi Salih erau la ele în vizită, astfel că sunt avertizaţi la timp. Hülya, care vrea să-l scape pe fiul ei de Efsun, va aranja ca el şi Muge să plece din ţară, fără să dezvăluie nimănui ceea ce are de gând.

Ateș, care vrea să reia legătura cu Bahar şi să se căsătorească cu ea, o duce într-o mică sală de cinema unde se află doar ei doi şi proiectează un filmuleţ făcut de el cu momente fericite din relaţia lor. În contrapartidă, Arzu joacă toate atuurile pe care le are, şi cu toate că între ea şi Ateș sunt certuri dese, discută cu Bahar să renunţe la Ates ca şi cum ar fi disperată că familia ei se destramă din cauza acestei iubiri a lor. Efsun se străduieşte să mobileze conacul, deşi întâmpină reticenţa Hulyei când aduce primele piese de mobilier. Zeynep revine acasă, unde are susţinerea celor apropiaţi şi urmează să se logodească cu Cemal, însă Arda nu poate uită răul pe care i l-a făcut fetei. Ilyas începe să meargă din nou pe propriile-i picioare, susţinut de un baston. După ce Arda şi Muge pleacă la aeroport, Hülya vine acasă victorioasă şi le anunţă pe Efsun şi pe Sultan că ai ei copii au părăsit ţara ...

Bahar-viata furata episodul 73

Bahar-viata furata episoadele 71-72-73-74-75, rezumate
Sultan şi Efsun când aud că Arda a scăpat de sub supravegherea lor intră în panică. Însă Müge nu suportă ideea de a fi departe de casă şi, în drum spre poarta de îmbarcare în avion, scapă de Arda alergând către ieşirea din aeroport după care ia un taxi. Ajunge acasă, unde deja toată familia s-a adunat iar Arda e deja ajuns, dar aflându-se în depresie, după ce-i face pe toţi să se întristeze cu povestea ei, iese deodată pe uşă şi urcă la volanul maşinii în care se află Efsun. Demarează deşi nu ştie să conducă şi se angajează pe autostradă. Ceilalţi vin în urma ei cu jeepul, însă la scurtă vreme, din cauză că nu poate stăpâni direcţia, ajunge într-o prăpastie. Când jeepul se opreşte şi Hülya, cu restul familiei, ajunge pe buza râpei, maşina explodează violent. Însă Efsun, care văzuse că benzina se scurgea print-o spărtură, reuşise să iasă împreună cu Muge afară şi erau amândouă rănite ușor, dar în afară de orice alt pericol.

Mehmet Emir şi Hulya îi mulţumesc lui Efsun pentru că a salvat-o pe fată apoi merg la spital pentru îngrijiri. Incidentul acesta capătă proporţii nebănuite şi din nou Efsun este acuzată pentru toate câte s-au întâmplat dar ea se foloseşte acum de trecut ca s-o acuze pe Bahar şi să întoarcă lucrurile în favoarea ei, povestind cum Bahar a ştiut despre Ilyas, că l-a îngropat pe propriul ei bunic, pe Yusuf, însă a tăinuit acest lucru. Acum această dezvăluire are darul de a-i determina pe toţi să facă un pas înapoi de lângă Bahar, astfel că ea rămâne singură, chiar dacă Hasret pare să-i fie, totuşi, alături.

Ilyas, care află cele petrecute, se hotărăşte să-şi facă valiza şi să dispară din viaţă fetelor, dar o vecină se duce şi o anunţă pe Efsun că taică-său vrea să plece. Atunci ea îl caută şi îl găseşte pe faleză, cu valiza lângă el. După ce stau de vorbă, Ilyas îi dă un document care o bucură pe fiica lui. Însă Efsun nici nu bănuieşte că o pândeşte un mare pericol, pentru că poliţiştii care anchetează cazul morţii lui Ayan descoperă la locul unde era el îngropat un cercel de-al ei, probă care ajunge pe mâinile lui Ismail. Efsun ştie că şi-a pierdut un cercel, dar nu îşi dă seama unde şi în ce împrejurare.

Ateș, care a fost manipulat de Arzu, se hotărăşte să renunţe la Bahar şi să plece cu Arzu şi cu Doruk departe de Istanbul. Deşi cu inima grea, el o aşteaptă pe Bahar care vine la gară să-l determine să nu plece. Arzu îi priveşte de pe geamul compartimentului, iar Ateș doar o sărută pe Bahar pe frunte apoi intră în vagon şi trenul porneşte. Bahar, dezorientată şi înfrântă, cade pe peron în genunchi ...

Bahar-viata furata episodul 74

Bahar-viata furata episoadele 71-72-73-74-75, rezumate
Bahar este foarte deprimată şi aproape că nu găseşte puterea de a se ridica de pe pavelele peronului, şi nici nu pare să-l audă pe împiegatul de mişcare venit lângă ea s-o ia de acolo. Cel care o ajută să treacă peste această lovitură sufletească va fi Mehmet Emir. În războiul ei cu Efsun, ies la iveală alte secrete, şi anume că Hulya a fost aceea care i-a făcut ei viaţa un iad, şi nu Bahar. Auzind aşa ceva, Sultan îşi promite să se răzbune. Pe de altă parte, Hülya, la rândul ei, nu poate s-o ierte pe Bahar că a ştiut despre moartea lui Yusuf şi n-a zis nimic. Ismail anchetează în continuare cazul şi aduce cercelul găsit la locul din pădure unde era îngropat cadavrul lui Ayan exact la vila Atahanilor, întrebând-o pe Efsun dacă ştie ceva de perechea acelui cercel. Ea minte, Sultan o susţine, însă o servitoare din casă, probabil ştie adevărul, pentru că înainte de a pleca Ismail din vilă, femeia urcă nervoasă scările spre dormitoare. Dar Sultan, prevăzătoare, va lua cercelul şi-l va arunca în vasul de toaletă.

Muzafer se simte vinovată şi îşi face valiza şi vrea să plece într-o dimineaţă fără să fie auzită de cele din casă, de la care îşi ia, discret, rămas bun. Însă nici nu face câţiva paşi pe stradă, că maică-sa se trezeşte şi deschide geamul strigând-o. Ea nu consimte să se răzgândească şi pleacă la autobuz, dar bătrâna vine după ea şi îi trage valiza care se desface şi toate hainele se împrăştie pe jos, ceea ce o forţează pe Muzafer să coboare din maşină. Ulterior, ea se întâlneşte cu Ilyas pe care vrea să-l roage să revină acasă, ba chiar îi dă şi nişte bijuterii să le vândă ca să facă rost de bani, dar el o refuză şi îi dă cheile de la casa în care a locuit o vreme.

Zeynep face nunta cu Cemal iar în seara petrecerii, Arda se duce într-un bar să bea, dar mai târziu, în toiul nopţii, se duce şi el să-i pândească de la uşă pe cei doi miri, care-l observă. În aceeaşi seară, Bahar, copleşită de amintiri, lasă nişte fotografii pe jos şi se duce în pat, dar atinge un sfeşnic aprins şi totul ia foc. Efsun tocmai trece pe acolo, venind de la închisoare unde a dus un pachet pentru colega de celulă care i-a retezat părul și cu care a stat la vorbitor, şi văzând flăcările, strigă după ajutor, apoi intră în casă şi încearcă s-o salveze pe Bahar, dar rămân amândouă blocate în dormitor. Din fericire, Hasret apare la scurt timp şi le scoate de acolo. În vilă, Sultan îşi pune în aplicare planul de a se răzbuna pe Hulya şi pătrunde în bucătărie, strecurându-i somnifere în ceai, fără să fie văzută de nimeni. Hülya adoarme profund în seara aceea, iar Sultan vine în dormitor cu o foarfecă şi o sluţeşte.

La nunta lui Zeynep apare mama lui Cemal care strică petrecerea. Mama lui Zeynep se duce acasă, dar aude nişte zgomote ciudate la parter, unde a stat Ilyas. Doi indivizi erau înăuntru şi săpau la pardoseală, iar când femeia intră să vadă ce se petrece, e lovită din spate cu lopata în cap şi leşină. Până să se dezmeticească cei doi ce au de făcut, apar Muzafer cu mirii, iar hoţii pleacă precipitat. Dimineaţă, Hülya e îngrozită de felul în care arată, dar deja Sultan şi Efsun s-au vorbit, şi afirmă în faţa celorlalţi din casă că Hulya s-a tuns singură, ca să pară din nou nebună.

Servitoarea care a auzit povestea cercelului cheamă un vidanjor să desfunde veceul şi astfel cercelul ajunge pe mâinile ei, apoi îl duce Hulyei, spunându-i despre ce este vorba. Hulya, se bucură că poate să-i plătească lui Efsun pentru faptele sale. Bahar, Hasret şi Mehmet Emir se relaxează pe malul Bosforului şi la un moment dat Ates îl sună pe Mehemt. Apoi, acesta nu ştie cum să-i spună lui Bahar ce au vorbit, pentru că ea a sperat mereu că Ates se va întoarce, dar acum, Mehmet Emir, îi spune că Ateș s-a hotărât ca pentru binele lui Doruk, să se căsătorească cu Arzu ...

Bahar-viata furata episodul 75

Bahar se hotărăşte să nu mai lase totul în voia sorţii ci să lupte pentru Ates şi pleacă în Elveţia, dar ajunsă acolo, îl sună. Ates doarme cu Doruk, iar Arzu, auzind vibraţiile telefonului, închide ori de câte ori Bahar apelează. După ce ajunge la hotel, Arzu îi trimite sms-uri de pe telefonul lui Ates, în speranţa că o va determina pe Bahar să renunţe la a-l căuta pe iubitul ei.

Hulya declanşează fără să vrea o nouă luptă pentru putere în conac. Se duce şi arată cercelul lui Efsun şi Sultan ameninţându-le că va merge la poliţie să spună totul, dar cele două găsesc ceva cu care s-o şantajeze, însă cearta lor este auzită de Fulya, care la rândul ei o ţine în şah pe Hulya, ameninţând şi ea cu denunţul la poliţie.

Bahar-viata furata episoadele 71-72-73-74-75, rezumate
Mehmet Emir, copleşit de o boală despre care nu ştie, face lucruri în mod inconştient şi într-o zi se urcă pe clădirea companiei şi încearcă să se sinucidă dar Fulya şi Arda îl dau jos de pe marginea pe care se urcase. A doua zi, lasă apa curgând la baie şi iese în halat pe autostradă, ca să fie lovit de vreo maşină. Fulya se impacientează din nou şi merge împreună cu Hulya să-l ia de pe stradă doar când sunt anunţate telefonic de o ambulanţă că Mehmet va fi preluat. Când ajung acolo, în traversare, Fulya este lovită de o maşină şi în urma acestui accident va fi internată la spital.

Bahar se duce acasă la Arzu, ştiindu-i adresa, dar Ateș este deja plecat, iar ea nu-şi face decât şi mai mult rău văzând inelul de logodnă de pe degetul lui Arzu. Ates află despre vizita ei de la Doruk şi se duce după ea, găsind-o la hotel, după ce făcuse deja plata şi urma să plece la aeroport ca să se întoarcă acasă. Bahar îi spune că-l iubeşte foarte mult, dar deocamdată lucrurile nu se schimbă, însă Ateș se înfurie pe Arzu.

În tot acest iureş, cel care are probleme cu adevărat este Salih, despre care mama lui Ayan crede că este ucigaşul fiului ei şi spune asta la ancheta condusă de Ismail. Salih, care ştie bârfele din cartier, stă ascuns şi ia legătură cu Hulya în speranţa unui ajutor. Pe patul de spital Fulya îi spune lui Mehmet Emir despre cele auzite, de omorul săvârşit de Arda. Mehmet, copleşit de veste şi sub influenţa unei posibile tumori, cade inconştient pe pardoseală.






pin it










22 de comentarii:

  1. Am ramas in urma cu episoadele, asta pentru ca nu am urmarit serialul inca de la inceput si am fost nevoita sa recuperez de pe internet. Sincera sa fiu, am mai si citit cateva rezumate pe parcurs, nu aveam suficient timp. Acestea sunt bine realizate, am urmarit episoadele dar in cazul in care voi fi din nou in lipsa de timp, stiu unde sa vin ca sa optez pentru varianta scrisa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca am putut sa fiu de folos. Intr-adevar, e mai rapida varianta scrisa decat sa le urmariti cate 2 ore fiecare, in varianta video. Dar pentru episoadele pe care eu nu le am, si pentru ca sunt mai pe larg scrise, puteti sa le cititi si pe site-ul blogatu.ro. Din cate stiam, si acolo sunt rezumatele la Bahar, dar intr-o varianta mai detaliata decat a mea.

      Multumesc mult pentru vizita si pentru apreciere! :-f

      Ștergere
  2. Rezumatele acestea ma ajuta foarte mult! g-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai pozeaza bahar in proasta satului dar a aparut prostul satului acum.....cam ciudate intrigi si de necrezut pentru niste oameni cu mintea intreaga....

    RăspundețiȘtergere
  4. Iarta-ma dar pe 7 mai ai zis ca vei incerca sa pui urmatoarele episoade pe 8 mai. Au trecut 20 de zile daca nu poti sa numeri. Te inteleg, ai si tu viata personala, dar cand zici ceva trebuie sa si faci, prostuto.Imi place ce vad pe pagina ta, daca se poate mai repede e si mai bine. Ma ofer ca sponsor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe 7 mai cineva - in comentariile cu facebook, sunt dupa articol, m-a rugat sa pun completarea, pentru ca acest articol avea atunci doar primul rezumat, sau primele doua, din cinci. Nu-mi mai rastalmaciti spusele, v-as ruga tare mult, si nu mai adaugati subintelesuri care nu-s spuse/scrise raspicat.

      Sunt cu 7-8 episoade inainte fata de ceea ce se da la TV, ce rost are sa le pun acum? Ca sa aiba ce copia domnisoarele cu pagini de FB copy/paste? Sau ca sa aiba unii "material didactic" pentru propriile rezumate?

      Revenind la discutia initiala, nu cred ca am promis ceva si nu m-am tinut de cuvant, in masura in care nimic important nu a intervenit in viata reala. Impresia mea, fireste.

      P.S. Comentariul era la spam ..... Chiar nu se pot unele persoane abtine de la epitete? Fie ele diminutive sau nu.

      Ștergere
  5. Buna...:) Imi spui te rog daca Fulya pierde si copilul asta in urma "accidentului"? Mersi mult..:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Delia, am vazut o parte din episodul 76 turcesc, si cel putin la inceput, ea nu pierde sarcina, dar nu stiu ce se intampla mai tarziu.

      Ștergere
  6. Serialul este interesant dar se vede ca incearca sa il lungeasca
    M am uitat inainte si se pare ca producatorii nu vor sa renunte la efsun
    Eu cred ca matusa a pus la cale totul
    Bahar joaca prost, asa ca povestea se centreaza pe arda si efsun

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce secret i-a spus Ganimet lui Ilyas?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zeynep e de fapt fiica lui Sultan. Asts e marele secret.

      Ștergere
    2. Buna... As vrea sa stiu cate episoade are acest film.M-am uitat si pe youtube si acolo a ajuns pana la episodul 98.

      Ștergere
  8. Buna... As vrea sa stiu cate episoade are filmul.M-am uitat si pe youtube si acolo a ajuns la episodul 98.Si inca ceva.Efsun va pierde copilul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Inca se filmeaza, nu avem de unde sti cate episoade va avea cand se termina, pentru ca nu se stie cand se termina inca. Copilul lui Efsun? E insarcinata? Cu cine? Casatoria ei cu Arda este de fatada ...

      Ștergere
    2. Da asa este.Dar mai incolo ei vor incepe sa se indragosteasca iar in episodul 93 Efsun va afla ca este insarcinata cu Arda si ca vor avea un baietel.Cat despre Bahar in episodul 96 si ea va afla ca este insarcinata cu Ates.

      Ștergere
  9. Arda și urâta aia??!?!? :D Allah-Allaaaah! :)))) drept e că ea face tot serialul, da' e urâtă cu spume, bre! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu nici eu n-o suportam inainte dar din ep 86 ea o sa joace rol pozitiv.Si am vazut zvonuri ca ea va pierde copilul in ep 99.Chiar imi pare rau pentru ea si Arda se iubeau foarte mult si cred ca acel copil putea sa faca filmul mai vesel fara atata tristete .Sper sa fie doar un svon.Nu as vrea sa-l piarda.

      Ștergere
    2. "se iubeau foarte mult " ha ha ...ce banc bun

      Ștergere
    3. Chiar asa se va intampla. Dar nu mai zic nimic te las sa vezi.

      Ștergere
  10. Oana, am innebunit cu serialul asta, eu nu am nervi sa vad mai mult de max 30 de episoade, noroc cu tine ca dai rezumatele astea fantastice si, de ce sa nu recunosc, citindu-le, am scapat sa vad atatea episoade aiurea, zau ca nu mai stii pe unde s-o iei cu turcii astia!!! Si cica nu se opresc, filmeaza in continuare, vai de mama cui urmareste episod cu episod :). Tu chiar le urmaresti pe toate? Daca da, ai niste nervi de otel, daca faci traduceri din engleza, atunci scapi mai usor...
    Oricum, multumiri si felicitari pt munca depusa, ai un blog fantastic pe care revin de fiecare data cu multa, multa placere!!!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am urmarit, ce-i drept. Dar pentru rezumatele astea, asa, mai scurtute, am fost nevoita sa vad episoadele turcesti la viteza mare, sa am timp si pt Furtuna-pe-Bosfor. Iar impreuna cu cele cateva propozitii despre fiecare episod care se publica in engleza pe izeyiciplatformu.com, a ieist ceva. Poate l-as fi urmarit, dar mai pe la inceput prea mi s-a parut neverosimil, iar personajul Bahar era proasta satului, ca sa zic asa :))

      Multumesc si eu pentru vizita si comentarii!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.