joi, 5 mai 2016

Furtuna pe Bosfor ep. 47-60 pe scurt





Furtuna pe Bosfor ep. 47-60 pe scurt
Dilara vrea să se mărite cu Harun şi să aibă copilul, însă este răvăşită de adevărurile pe care le află de la Cihan și se răzgândește. Deocamdată nu vorbeşte nimănui despre sarcină, nefiind sigură dacă mai vrea copilul sau nu. Gulseren şi Cihan se vor căsători, dar ea, crezând că el încă o iubeşte pe Dilara, se sfătuieşte cu Cansu. Harun îşi primeşte porţia pentru că a făcut bucăţi familia lui Cihan iar acesta vrea să-l împuşte drept răzbunare. Cihan găseşte din întâmplare o poză de la o ecografie şi astfel află că Dilara e însărcinată. Asta schimbă oarecum mersul lucrurilor, pentru că Dilara trebuie să ia o decizie. Din cauza tensiunilor dintre Gulseren şi Cihan, Ozkan îşi face speranţe cu privire la fosta lui soţie. Harun, care nu mai primeşte nici un semn de la Dilara, crede că Candan este în spatele acestei tăceri şi începe s-o vâneze. Candan, cu toate că este apărată de Yildirim şi de Cihan se va afla faţă în faţă cu moartea. Harun ajunge la vila de pe Bosfor şi are loc o confruntare între el şi Cihan. Gulseren află întâmplător de legătura dintre Cigdem şi Harun şi îi spune lui Cihan despre asta, el luând decizia de a se căsători cât mai repede.

Dilara vrea să avorteze şi pentru asta merge la Londra cu Cihan, dar până la urmă se va răzgândi şi va plănui să meargă în Statele Unite să nască. După aceea va discuta cu Gulseren despre asta ca să-i dea în grijă fetele la momentul plecării. Acum ea regretă divorţul de Cihan şi faptul că l-a pierdut, lucru care îl tulbură pe acesta. Dilara are impresia că Harun s-a folosit de ea ca să se răzbune şi acum se apropie de Cihan, dar el deja a stabilit data căsătoriei cu Gulseren. Apoi ea îl anunţă pe Harun că se întoarce la soţul ei, lucru care îl determină pe acesta să-şi dorească să-l elimine fizic pe rivalul său, astfel că angajează un om să-l împuşte. Când află despre nuntă, Harun va dori să anuleze planul stabilit cu ucigaşul plătit, dar la nuntă mai vine cineva cu un pistol, fostul soţ al lui Zeynep, care vrea să-l împuște pe Ozan (Zeynep este și ea acolo), astfel că Gulseren sare înaintea glonţului menit lui Ozan şi moare, nunta transformându-se într-un carnagiu.

Tot la nuntă, Cansu află despre legătura dintre Rahmi şi Deniz, care va încerca să afle de ce bătrânul este atât de înverşunat ca el să nu fie prietenul nepoatei lui. După înmormântarea lui Gulseren, Ozan află şi el despre sarcina mamei lui şi despre faptul că va mai avea un frăţior. Cihan, ca să salveze onoarea Dilarei în faţa copiilor lor şi a comunităţii, decide să se căsătorească din nou cu ea, în timp ce Harun pleacă o vreme la mătuşa lui. Dar în ziua nunţii lui cu Dilara, Cihan o va cunoaşte pe Ayșe, psiholog de profesie. În tot acest timp Candan l-a îmblânzit pe Yîldîrîm şi-l manipulează cum vrea, în aşa fel încât să afle secrete ale companiei. Ea va folosi informaţiile obţinute ca să se apropie de Harun din nou, dar neintenţionat îi face avocatului mult rău, astfel că Harun o împuşcă.

Hazal face din nou nişte jocuri, de data asta împotriva Semei, pe care o acuză de diverse, minţind. Sema, văzându-se umilită în asemenea hal, părăseşte vila. Candan se trezeşte la spital vegheată de mătuşa lui Harun, Maide. Rahmi se gândeşte cum să ajungă acasă la Harun ca să subtilizeze pistolul care este înregistrat ca fiind a lui Cihan. Pentru că vila avocatului e plină de paznici, Ozan crede că Ozkan ar fi nimerit să intre în casă lui Harun. Aşa că amândoi se duc la vilă dar involuntar intră în bucluc iar Ozkan ajunge din nou la închisoare. Cihan trebuie s-o ducă pe Hazal la psihiatru şi iar se întâlneşte cu Ayșe. Aflăm apoi despre Ayse că se cunoaşte cu Harun şi cu Maide din trecut. Când Cihan află despre fapta lui Ozkan se înfurie dar are o mare surpriză după ce vizionează înregistrările de pe camerele de supraveghere, la poliţie, văzând că şi Ozan era implicat. Hazal îi povesteşte lui Ayse anumite secrete de familie. Deniz ajunge să vândă casa pentru a-i da înapoi mamei lui banii pe care crede el că-i datorează lui Rahmi. Când Deniz vine la Rahmi cu suma respectivă, Cihan şi Dilara sunt de faţă şi ascultă conversaţia celor doi, dar pe Dilara la un moment dat o apucă durerile naşterii. Pe bebeluş îl va boteza Demir. Rahmi îi spune lui Cihan de ce a venit Deniz cu banii la el şi apoi este nevoit să-i dezvăluie acestuia tot trecutul lui cu Nergis. Apoi spune că aşa cum Cihan l-a protejat pe Ozan de Zeynep, acum o protejează el pe Cansu de Deniz.

Ayse, ajungând să-l vadă destul de des pe Cihan datorită lui Hazal, începe să-l iubească şi nu-şi mai poate stăpâni sentimentele, astfel incat cei doi încep o relaţie periculoasă. Hazal are un plan diabolic pentru Cansu în ziua în care o anume Ece Seckin face majoratul. În acea seară, mama lui Deniz moare şi astfel el, crezând că Rahmi e criminalul, se va confrunta cu trecutul mamei lui. După ce Cihan află de noile maşinaţiuni ale lui Hazal, se decide să facă ceva pentru fiica lui naturală, ca să nu mai aibă asemenea apucături. Dar Sevinc, dădaca lui Demir, este complice cu Hazal.

Harun află de la mătuşa lui că Dilara are un copil despre care este sigur că e al lui. Maide, pusă de avocat, se duce acasă la Dilara sub pretextul oferit de fundaţia pe care o conduce şi, fără să-şi dea seama Dilara, face rost de material genetic de la copil pentru un test ADN. Harun, care nu poate renunţa la Dilara, face în aşa fel încât s-o întâlnească, dar Candan vrea să le zădărnicească întrevederea, şi în nebunia ei, vrea s-o calce cu maşina pe Dilara, dar Harun se aruncă în faţa maşinii fiind rănit. Nici unul nici celălalt nu vor bănui că Candan a fost la volan. Dilara va merge la spital să-l vadă pe Harun şi acolo îi va spune că Demir este fiul lui. Între timp Ayșe şi Candan vin şi ele să-l vadă pe Harun. Maide intervine ca să nu se işte scandal. Cihan, pe de altă parte, are şi el problemele lui: nu ştie ce să facă cu Dilara, cu care s-a recăsătorit că să-i salveze reputaţia, dar în acelaşi timp este foarte îndrăgostit de Ayșe.


Rezumatul fiecărui episod va fi publicat separat, ca de obicei.









4 comentarii:

  1. Stiam ca serialul s-a incheiat cu ep 55, dar am ramas placut surprinsa sa vad ca filmarile continua inca. Super serial!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, probabil v-ati uitat la pagina Stele TV unde aveam numerotatia episoadelor pana la 55 (acum am dus-o la 70), dar nu se stie cate episoade are serialul, pt ca inca se filmeaza la el :) Posibil sa se termine de filmat in iunie, de obicei in serialele turcesti, daca totul merge bine, in iunie se ia pauza de filmari sau se incheie serialele.

      Ștergere
  2. Ați uitat ceva: Hazal va fugi cu Emrah

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana in episodul 60? Posibil, dar acele mini-rezumate de unde traduc si adaptez actiunea nu specifica asa ceva.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.