luni, 13 iunie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 58







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 58
Cihan vede filmuleţul apoi îi spune lui Yîldîrîm să se ocupe de plata daunelor şi pleacă din secţia de poliţie. Hazal cere voie Dilarei să meargă la o aniversare, dar mai apoi discuţia ei cu Șeyda este auzită de Azmi care vrea s-o oprească, iar ea îl zoreşte pe Emrah să se urce mai repede la volan şi să plece. Cihan ajunge acasă. Hazal primeşte sms despre faptul că s-a aflat minciuna ei legată de magazinul de chitare şi că filmuleţul cu bătaia din magazin e acum pe internet și că toate televiziunile vorbesc despre asta. Cihan se duce la aniversarea în aer liber să o roage pe Șeyda să-l anunţe când apare Hazal, dar ea, deja foarte speriată de furia lui Cihan, îl convinge pe Emrah să se îndrepte într-o altă direcţie şi nu mai vine acasă. Familia o aşteaptă, Ozan se enervează din nou din cauza surorii lui naturale, iar Keriman, ca de obicei, află totul ascultând pe la uşi.

Emrah o duce pe Hazal la o mătușă apoi discută cu Azmi spunându-i unde se află, iar acesta îl ia pe Cihan şi pleacă împreună spre cei doi fugari. Ayșe, care se află în vizită la Harun şi la Maide, este apelată de Cihan care-i cere ajutorul în legătură cu Hazal. După ce ea pleacă, Harun vede şi el pe tabletă bătaia dintre Hazal şi vânzătorul de chitare şi se amuză cu Maide. Ayse cu Cihan ajung la ruda lui Emrah. Hazal se află în baie de o bucată de vreme, încuiată pe dinăuntru, şi a înghiţit pastile de tensiune ca să leşine şi să scape de pedeapsă. Azmi îi aplică o corecţie lui Emrah pentru că îi face jocul lui Hazal în loc să asculte ordinele celor care l-au angajat. Hazal este dusă la spital, iar Cihan şi Ayse îi sunt alături. Când îşi revine, Hazal este luată acasă. Cihan o roagă pe Ayse să se ocupe în continuare de fata lui, în locul bătrânului psihiatru.

Lunile trec... Keriman pleacă de la vilă pentru că Ozkan a ispăşit pedeapsa şi iese din închisoare. Emrah este concediat, dar într-o zi o pândeşte pe Hazal pe stradă şi vrea să-i dea un cadou, spunându-i c-o iubeşte. Hazal îl respinge cu multă răceală, apoi pleacă s-o caute pe Ayșe dar se întâlneşte şi se împrieteneşte cu pacienta ei, Merve, care a vrut să se sinucidă. Dilara vrea să angajeze de pe acum o baby-sitter pentru băiatul ei nenăscut încă, şi o primeşte pe fata mătușii lui Emrah, care îi aduce un dosar cu dovezi că a mai făcut meseria asta.

Într-o zi, la micul dejun, Hazal se ceartă din nou cu Cansu pentru că vrea să-și facă petrecere de majorat şi pleacă de la masă. Dilara vine s-o împace. Ayse este invitată la masă la Harun şi vine împreună cu prietena ei, Leyla, ca să se cunoască cu Harun, neștiind că acesta o iubește pe Dilara. Deniz pune afiş pe gardul casei lor că este de vânzare, iar Ozkan vede asta şi o urmăreşte pe Nergis care se întâlneşte în vechiul bar unde lucra cu Inci, o prietenă din tinerețe. Astfel aflăm că Deniz este fiul unui client al lui Nergis, iar mai apoi un comisar de poliție s-a căsătorit cu ea din milă. Rahmi pune afișul cu Nergis din tinerețe într-un plic şi îl roagă pe Suat să-l ducă la atelierul unde lucrează Deniz. Candan iese din casă și se duce la Harun să se răfuiască cu el pentru că i-a fost anulată licența de avocatură, dar acesta o dă afară, apoi Maide o ceartă la rândul ei pentru că a făcut aşa ceva fără să-i spună. Maide devine membră în fundaţia condusă de Dilara, ținându-i locul la conducerea fundației și de acolo află că Dilara nu răspunde la telefon și că nu iese din casă.

Hazal, într-una din şedinţele ei cu Ayse, îi povesteşte acesteia despre adevăratele relaţii dintre Cihan şi Dilara ca și motivul situației lor. Ayșe reia înregistrarea după ce Hazal pleacă, ea fiind foarte interesată de Cihan. Deniz este hotărât să vândă casa, deşi Nergis face tot posibilul să-l împiedice. În timp ce el se află la bancă, Cansu îl caută la atelier iar maistrul îi dă ei plicul adus de Suat, ca să i-l dea ea lui Deniz când se vor întâlni. De la bancă Deniz se duce direct la vilă aruncând banii în faţa lui Rahmi care nu înţelege ce se petrece. Cihan vine şi el afară, auzindu-l pe Deniz, dar Dilara, pe care o apucă durerile naşterii, strigă după el ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.