marți, 14 iunie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 59







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 59
Dilara este dusă imediat la spital unde naște un băiat pe care-l botează Demir. Cihan așteaptă pe hol dar perspectiva de a fi, în ochii lumii, tatăl băiețelului lui Harun nu-l încântă.
La barul unde lucrase Nergis apare un bărbat, iar prietena ei, Inci, o anunță că Burhan a ieșit din închisoare și a venit la bar căutând-o. Nergis se îngrijorează când aude cine a venit în oraș și că o caută în mod special.
Ayse îi pune înregistrarea cu Hazal asociatei ei și discută despre posibilitatea ca între ea și Cihan să fie o relație, la un moment dat. Ulterior, într-o zi când Harun trece pe acolo, ia și el telefonul și aude replica lui Hazal că părinții ei sunt căsătoriți doar de formă.

Pe holul spitalului, Rahmi îi povestește lui Cihan tot adevărul în legătură cu gestul lui Deniz și cu trecutul lui Nergis. Hazal, care fusese anunțată că mama ei a născut, aude o frântură de conversație, apoi intră la Dilara cu un cadou. Cansu venise și ea să-și vadă frățiorul, dar cele două surori nu pot rata momentul și au loc câteva împunsături reciproce.
Ozan încă n-a fost anunțat să vină la spital, mai ales că este certat cu Cihan și a plecat iarăși să locuiască singur. Dar când merge la un market se trezește că are cardurile blocate și nu poate sa bănuiască decât că Cihan i-a făcut asta.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 59
Harun aduce un tablou la birou la Ayșe și mai rămâne de vorbă cu ea și cu asociata ei, Leyla. Intre timp Hazal vine la ședința de terapie, dar nu se întâlnește cu Harun.
Ozan se duce la Cihan să-l întrebe de bani dar aude pe unul dintre oamenii lui vorbind la telefon și pronunțând numele lui Zeynep căreia Cihan i-a transferat 250.000 de lire turcești în cont. Atunci el își amintește de fosta lui iubită și tulburat, iese afară, trecând impasibil pe lângă Yîldîrîm. Ajunge pe malul Bosforului, ca să se calmeze, dar îl sună Rahmi și discută în contradictoriu cu el pentru că nu ar vrea să meargă la Dilara să-și vadă fratele. Totuși se duce, știind că și Cihan este acolo, ca să-l întrebe de ce i-a blocat cardurile și ce-i cu banii transferați către Zeynep. Astfel află că ea și tatăl ei au venit să ceară bani ca să se despartă de Ozan și că Cihan acceptat să-i dea jumătate din suma cerută de ei, 500.000 de lire.

Seara, Cihan o sună pe Ayse care se antrena cu un sac de box. Psihiatra îl cheamă la ea și îi pune mănușile și boxează și el sacul, după care cei doi simțind aceeași atracție unul față de celălalt, sunt aproape să se sărute.
Ozkan se duce la barul unde lucrase Nergis, împreună cu Engin să se distreze și să discute cu Inci despre Nergis, fără să știe că acela este un local foarte scump. Când văd nota de plată de 3500 de lire, le îngheață zâmbetul pe buze și acum Ozkan se gândește cum ar putea plăti, imaginându-și că el și Engin dau cu mopul prin bar până își plătesc datoria. Acolo vin Cihan și Yildirim și plătesc ei, apoi Ozkan stă de vorbă cu Cihan la un restaurant, aflând de la acesta despre povestea mamei lui Deniz. Cihan îl roagă să încerce să-i despartă pe cei doi, ca să nu se facă Cansu de râs cu un asemenea iubit.

Plicul care trebuia să ajungă la Deniz a fost uitat acasă de către Cansu și ajunge în mâinile lui Hazal care, după ce-l deschide, se duce să înrămeze posterul cu Nergis. Amândouă surorile își fac petrecerea de majorat într-un club, iar Hazal are de gând să-i facă o surpriză lui Cansu pe care să n-o poată uita. In seara respectivă, Deniz, Hazal și Cansu stau la aceeași masă. După ce se aduce un tort în care amândouă suflă în lumânări simultan, Hazal, foarte amabilă, îi dă lui Cansu drept cadou tabloul împachetat. Cansu, nedumerită, îl desface și rămâne perplex să vadă acel poster, apoi se uită cu reproș la Deniz, care de fapt habar nu are că mama lui e cea din fotografie.

Maide este la fundație și o altă doamnă o sună pe Dilara pe când aceasta se afla în camera copilului care plângea zgomotos. Plânsetele se aud în telefon, iar Maide este foarte surprinsă de asta, pentru că ele nu știau că Dilara avea să nască  ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.