sâmbătă, 2 iulie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 64







acest episod va fi difuzat marți 5 iulie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 64
O reporteră a pătruns în casa Gurpînarilor şi filmează totul prezentând, pe internet, familia drept una fericită (intrigă pusă la cale de Maide?). Când Harun vede aşa ceva postat pe internet, ia foc, pentru că nu suportă să-l vadă pe Cihan cu copilul lui în braţe. Imediat sare de pe scaun, se îmbracă şi demarează, secondat de Maide care, chipurile, încearcă să-l oprească. Ajunge la vila Dilarei şi pur şi simplu smulge copilul literalmente răpindu-l. La el acasă îi pregăteşte scutece, hăinuţe şi un pătuţ nou în câteva minute, iar Dilara, disperată, pleacă cu maşina împreună cu Cansu. Cihan discută cu Yîldîrîm probleme de-ale lor şi deocamdată habar nu are ce s-a întâmplat acasă. AYse, care şi ea vede imaginile comentate, i se plânge lui Leyla că uite, Cihan are o relaţie cu ea dar şi cu Dilara, şi ce fericiţi sunt de fapt, cei doi soţi.

Hazal, ca de obicei, a ieşit să meargă la studio ca să se întâlnească cu Ozgur, dar Emrah, gelos pe ea, vine şi înţeapă cu un cuţit toate cauciucurile maşinii lui Ozgur. După aceea Emrah se duce la vilă, intră fără să fie observat, şi se uită prin lucrurile lui Hazal, apoi intră în cameră la Sevinc unde este cât pe ce să fie prins de către Emine, care s-a întors la lucru din concediu. Dilara şi Cansu ajung la casa unde ea se întâlnea cu Harun, dar acolo nu sunt decât doi bătrânei care nu ştiu unde se află el. Însă deoarece toată lumea de la vilă crede că Demir este cu Dilara şi Cansu, ele două îşi iau o cameră la un motel, iar lui Sevinc Dilara îi da liber, fata acceptând o invitaţie la masă din partea lui Ozkan. Dilara îl sună pe Harun, dar el nu vrea să spună unde se află cu copilul. Cihan se duce la Ayse în vizită după ce i-a trimis un buchet de flori în prealabil. Ayse îi reproşează cele văzute pe internet, fără să ştie că Cihan nu are cunoştinţă de acel clip şi astfel se ceartă din nou cu el, care pleacă trântindu-i uşa în nas. A doua zi se împacă.

Hazal profită de totala libertate şi îşi petrece noaptea cu Ozgur. Ozan continuă să aibă disensiuni cu Candan care-l minte mereu că mama lui i-a făcut rău, profesional vorbind. Văzând că Dilara tot nu vine acasă, Sevinc îl sună pe Ozkan să se întâlnească din nou. Burhan şi Rahmi ajung să se împrietenească şi iau masă împreună. Însă în timp ce Burhan are mare grijă ce îi povesteşte despre el, Rahmi îi spune cu sinceritate destul de multe amănunte despre viaţa lui. După ceva timp Burhan plăteşte pe cineva să dea foc TIR-urilor companiei lui Suat. Harun o atrage pe Dilara din nou pe aerodrom urcându-l deja pe Demir în avion. Cansu îi face semn Dilarei să nu plece, dar ea nu-şi poate lăsa copilul mic singur, aşa că-şi ia rămas bun de la Cansu şi urcă şi ea în avion, cu Harun. Înainte ca avionul să decoleze, Maide sună ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.