sâmbătă, 9 iulie 2016

Gunes - prezentare si distributie







Gunes - prezentare si distributie
Pentru lista rezumatelor episoadelor va rog derulați pagina


Titlul original: Guneșin kîzlarî
Traducere: Fetele lui Guneș
Gen: drama, romantic
Nr. episoade: 39, 1 sezon
Producător: Surec Filmcilik
Regia: Sadullah Celen
Scenariul: Deniz Dargi şi Cenk Bogatur


Serialul Guneș va fi difuzat la Kanal D începând cu luna august 2016.

Guneș este o femeie de 35 de ani care lucrează ca profesoară de literatură la Izmir. Are trei fete cu firi diferite, două gemene de 17 ani, Nazlî şi Selin şi una de 15 ani, Peri. Soţul ei a părăsit-o mai demult fără să mai ia legătura cu ea, astfel că atunci când întâlneşte un afacerist de succes, Haluk Mertoglu care locuieşte la Istanbul dar vine frecvent la Izmir cu afaceri, se îndrăgosteşte de el. După 6 luni de tatonări, Haluk îi propune lui Guneș căsătorie dar odată cu aceasta ar vrea ca ea să se mute cu el în Istanbul. Gunes este de acord, crede că a întâlnit omul potrivit pentru ea, dar există o problemă: Guneș încă nu le-a spus fetelor că are o relaţie. Când ele află că mama lor se va căsători, reacţionează diferit. Nazlî se opune, Selin e de acord, pentru că-şi doreşte o viaţă îndestulată, iar Peri este şi ea de acord pentru că vrea să-şi vadă mama fericită. Însă Nazlî are de gând să le bage beţe în roate celor doi viitori soţi, care într-un sfârşit se vor căsători.

După nuntă cu toatele se mută în Istanbul, la Haluk în vilă. Haluk are şi el un băiat, Ali, şi un nepot, Savas, cărora această căsătorie le schimbă cursul vieţii. În plus, odată cu mutarea la Istanbul, secretele lui Haluk sunt dezvăluite unul câte unul. Serialul ne arată cum decurge viaţa acestei familii, cum se adaptează fetele lui Guneș la ritmul marelui oraş şi cum ea însăşi se convinge dacă Haluk este cu adevărat bărbatul cel mai potrivit pentru ea.

Distribuţia

Emre Kinay în rolul lui Haluk
Evrim Alasya în rolul lui Gunes
Tolga Saritas în rolul lui Ali
Burcu Ozberk în rolul lui Nazli
Berk Atan în rolul lui Savas
Hande Ercel în rolul lui Selin
Miray Akay în rolul lui Peri
Meltem Gulenc în rolul lui Rana
Funda Ilhan în rolul lui Sevilay
Teoman Kumbaracibasi în rolul lui Ahmet
Sureyya Guzel în rolul lui Inci
Irem Helvacioglu în rolul lui Tugce
Sarpcan Koroglu în rolul lui Emre
Kanat Hepari în rolul lui Mert
Sarper Arda în rolul lui Can

Lista rezumate episoade Guneș

Guneș episoadele 5,6,7,8,9,10

Guneș episoadele 11,12,13,14,15

Guneș episoadele 16,17,18,19,20

Guneș episoadele 21,22,23,24,25

Guneș episoadele 26,27,28,29,30, 31,32,33,34,35

Guneș episoadele 36,37,38,39







162 de comentarii:

  1. Cred ca va fi un alt serial interesant .
    Dar...oare ce serial va inlocui ?
    Sper sa nu fim necajiti...
    Tu sti ceva Oana ?
    Multumiesc mult de tot si muuulti pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca va fi interesant... :))) e inca unul din serialele anulate din lipsa de rating la turci. De aia are doar 39 de episoade.

      Presupun ca il baga dupa ce se termina sezonul din Furtuna pe Bosfor, adica dupa episodul 72. Filmarile se reiau la toamna, asa ca... trebuia bagat un serial. Pacat ca nu au reluat Yaman, dar acolo ma gandesc ca a expirat contractul initai.

      Ștergere
    2. initial.. scuze, viteza. Weekend placut, Sidy!

      Ștergere
    3. Multumesc ...la fel si tie iti doresc Oana scumpa !

      Ștergere
    4. Numele real al lui Doruk?

      Ștergere
  2. YAMAN o sa fie difuzat la Kanal D dupa ce se termina Bahar. Iar Gunes intra in locul "Furtuna pe Bosfor"

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu doar la Furtuna ma mai uit. Bahar am abandonat demult. Oh iar anulari din lipsa de rating. Sper sa fie dragut totusi. Din cate stiu eu Güneş inseamna soare. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Ale, dar de data asta Guneș este numele eroinei serialului.

      Ștergere
  4. Sunt actori cunoscuți din alte seriale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred. Mi s-a parut la un mom.dat ca joaca si actrita care este Ayse in #furtunapebosfor dar cred ca m-am inselat.

      Ștergere
    2. Joacă o actriță din ”Suleyman”, Burcu Ozberk. Acolo o interpreta pe Sultana Huricihan, fiica lui Ibrahim și a Sultanei Hatice. Și l-am mai recunoscut și pe actorul Tolga Saritas tot din ”Suleyman”. Interpreta rolul unuia din băieții sultanului, Prințul Cihangir.

      Ștergere
    3. Pe Huricihan nu mi-o mai aminteam, dar pe Cihangir, da, insa e maturizat acum, nu l-as fi recunoacut daca nu-mi spuneai.

      Ștergere
    4. Pe actorul care-l interpretează pe tipul bogat de care se îndrăgostește mama fetelor , Emre Kinay , l-am văzut acum câțiva ani în serialul ”Iki Aile” (la Kanal D l-au tradus ”Fetele tale, băieții mei”).

      Ștergere
    5. Da, Emre mi se pare cunoscut insa nu din serialul mentionat mai sus (nu la-m vazut!) ci din altul! Nu-mi amintesc!

      Ștergere
    6. Completez, un serial recent, din ultimii 2 ani.

      Ștergere
    7. Din Feriha era Bulent, fratele lui Levent...

      Ștergere
  5. Am văzut primul episod, pare interesant, dar Oana D. ziceai ca au anulat turcii continuarea? Adică o sa avem un serial cu 39 de episoade și cu un final în plop..? Și nu se mai continua filmările? Mi se pare foarte aiurea ce fac cei de la Kanal, iau seriale care nu sunt finalizate și apoi nu se mai difuzează....dar totuși telespectatorii romani de uita...e și vina noastră ca le facem racing. Oricum Mulțumesc de informații.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca finalul e "in plop", poate sa fie, sau poate sa fie un final pripit, imaginat in graba. Din cate am observat, in ultimii ani, cand un serial nu le place, nu-l mai incheie brusc, ci incropesc un soi de final pe inca 2-3 episoade si gata.

      Ștergere
    2. Are un stârşit cât de cât Ok...

      Ștergere
  6. Ma obsedeaza (ca nu-mi amintesc...) Sarpcan Koroglu, cel din în rolul lui Emre. Am citit pe net, cinemagia sustine ca a jucat si in Dragoste si razboi (nu l-am urmarit, eventual verificat in distributie). iar pe pagina lui pe FB, apar clipuri din FERIHA, care sunt sterse, insa de pe youtube. SI eu sustin ca acolo l-am vazut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,in Feriha.Era fratele profesorului care era indragostit de Feriha,nu-mi amintesc numele lui momentan.

      Ștergere
    2. Raspunsesem eu ceva mai jos, il chema Bulent.

      Ștergere
  7. scuze: am uitat sa mentionez pagina lui pe FB, poza cred ca e chiar in serialul- FERIHA????, cu un aer de smecher...
    https://www.facebook.com/Sarpcan-K%C3%B6ro%C4%9Flu-350358091703544/videos

    RăspundețiȘtergere
  8. DA, am verificat: APARE in distributie IN DRAGOSTE SI RAZBOI; chiar aici, in blogul OANEI. Sa vedem la Feriha. Nu l-am gasit, insa poate era un rol episodic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Dana, n-a fost un rol episodic, l-a jucat pe Bulent, fratele lui Levent, profesorul, din Feriha. Bulent e cel care la un moment dat vrea o relatie cu Sanem, desi e mult mai mic de varsta decat ea.

      Ștergere
    2. Da, chiar ieri am avut o revelatie: in timp ce urmaream Gunes, mi-am amintit BRUSC ca era nepotul (acum citesc la tine,Oana, corect, fratele)lui LEVANT, profesorul -capitan. Avea atitudine cam nesuferita si cinta parca la saxofon!

      Ștergere
    3. Asa este, canta la saxofon si s-a angajat in formatia din restaurantul hotelului lui Sanem numai ca sa fie aproape de ea...

      Ștergere
  9. Bună ziua. Am o intrebare: tot filmul are 39 episoade sau e împărtit pe sezoane si il va intrerupe?

    RăspundețiȘtergere
  10. DE ce nu faceți rezumate și la acest film? Ar fi mai citite ca rezumatele de la Elif?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca nu am gasit pana acum materiale la el. Adica am gasit ceva, niste mici fragmente de episoade traduse in engleza, dar acopera abia cate 10-15 minute din unele episoade, probabil mai interesante. Numai cu atat, nu-mi permit sa insailez o poveste numai intuitiv, fara sa am ceva de care sa ma agat.

      Dar daca gasesc, sigur ca postez. De ce nu?

      Ștergere
  11. Poți,te rog să dai de veste în cazul în care vei afla dacă se reiau filmarile pentru sezonul 2? Eu de obicei nu ma uit la seriale turcești,acesta fiind singurul care îmi place❤ ar fi păcat să aibă decât un sezon��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca pot, daca aflu ceva, insa serialul nu a avut rating in Turcia, in martie anul acesta s-a difuzat ultimul episod, adica 39. Am inteles ca serialul are final, deci... un al doilea sezon e greu de crezut ca se va mai filma.

      Ștergere
    2. Ma scuzati dar pacat daca no sa Mai fie sezonul 2 imi place foarte mult de ei

      Ștergere
    3. Turcii nu reiau niciodata un serial anulat din lipsa de telespectatori (la ei), iar daca in alte tari un serial a avut succes, asta nu conteaza si nu-l vor mai relua. Serialul s-a incheiat acolo, definitiv.

      Ștergere
  12. Am urmarit 3 episoade si recunosc ca a inceput " sa ma prinda". Este o combinatie de Yaman si Feriha (ca intriga, intr-un fel). Deocamdata sunt putine personaje (cam schematic creionate), usor de urmarit si nu mai apar (DEOCAMDATA) crime, razbunari, săracie (avem destula in jurul nostru). SI muzica foarte frumoasa (amintind de Tradarea): atit melodiile ritmate cit si cele romantice. Insa, cine stie cum va evolua scenariul...Banuiesc ca Haluk (cam slab, monoton ca actor) este amestecat, cumva, in disparitia Melisei (medalionul!).Ieri, am vazut fugar, citeva secvente din Bahar si mi s-a parut ca il zaresc pe actorul, care il interpreteaza pe Savas (verific acum). O seara placuta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am urmarit nimic, iar mi s-a luat de seriale... si cand stiu ca n-are decat 39 de episoade si asta inseamna ca turcilor nu le-a placut, parca nici nu-mi vine. Desi nu e o regula, de multe ori ceva ce nu le-a placut turcilor era bun, si altele, lungite la peste 100 de episoade, sunt lălăite si trase de par (vezi Elif, in care sunt episoade aproape fara nici o actiune concreta) de-ti vine sa-ti iei campii. Din ce am gasit pe un forum strain, rezulta ca si aici actiunea va trena, in afara de relatia ALi-Selin, nimic nu va merge inainte, la un mom.dat.

      Ștergere
  13. Actorul Berk Atan (Savas), insa nu l-a-m gasit, deocamdata , in distributia din Bahar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Dana, nu a jucat decat in 3 seriale, iar celelalte doua n-au fost difuzate la noi.

      Ștergere
  14. Multumesc, Oana, m-ai scutit sa ma uit la ahar. Nitel. Urmarind GUNES- episodul 4, mi-am dat seama ca ma atrage si cum e tratata relatia dintre parinti-copii, atit cit ma pricep eu. Adica, nu este exagerat, dimpotriva. Insa, cum spui/scrii, sa vedem in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  15. Oh, am descoperit rezumatele (5-10), multumim, OANA draga! Am citit insa fugitiv, da, incepe sa devina antrenanta actiunea si apar personajele surpriza. Pastrez lectura lor cind poate voi pierde episoadele la TV!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ti-as recomanda sa pierzi episoadele de la tv, Dana :) eu n-am materiale complete. Ce am gasit, sunt doar cateva episoade relatate si aproape in exclusivitate se refera la relatia Ali-Selin care probabil ca place tinerilor.

      Imi este foarte greu sa vad episoadele in turceste ca sa le rezum, din lipsa de timp. Daca ar fi pe youtube, le-as descarca la mine in calc. si le-as vedea la viteza tripla, dar nu se gasesc pe youtube, deci nu le pot descarca... :((( nu mai am rabdare sa stau 3-4 ore sa vad si sa rezum un singur episod. Mai am inca 3-4 seriale de rezumat, si acelea se dau 5 zile pe saptamana...

      Ștergere
    2. Te cred. Insa sunt suficiente rezumatele pregatite aici, nu trebuie prea multe detalii. Sigur ca voi urmari, insa...am rezerva rezumatele tale. Multumim!

      Ștergere
  16. Buna. Ma poate ajuta cineva cu melodia de la gunes? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Melodia din generic: https://www.youtube.com/watch?v=3eRT603q4yU
    Scrii pe YouTube: gunesin kizlari muzik - și îți vor apare în listă foarte multe videoclipuri cu melodii din serial.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie îmi place melodia asta: ”Beni Azad Et” https://www.youtube.com/watch?v=eo4405z7WTo

    RăspundețiȘtergere
  19. Am descoperit, azi, pe un blog despre vedete, printre altele: " Primele cinsprezece episoade ale serialului GUNES sunt de-a dreptul captivante si te fac sa iti doresti sa vezi tot mai multe episoade.

    De la episodul cu numarul 16 se schimba lucrurile si au loc rasturnari de situatie intervine drama si misterul." Da, vesnica tactica a serialelor turcesti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant ce-mi spui... pentru ca materialele gasite de mine sunt pana la episodul 15, dupa aceea nu le-a mai placut si n-au mai scris despre serial. Si asa, cum ziceam, ii intereseaza aproape exclusiv relatiile Ali-Selin si Savas-Nazli.

      Ștergere
  20. Si, tot in acest blog o afirmatie, care m-a nedumerit: "Are doar un singur sezon si 39 de episoade iar fanii au fost atat de incantati incat au semnat o petitie online pentru ca serialul sa continuie cu sezonul doi." CARE FANI???? Poate din alte tari, am inteles ca nu a avut rating in TURCIA si s-au oprit filmarile, incropind un final ad-hoc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) ei, Dana... unii mai scriu si ceea ce-si doresc ei, cine stie, poate ca s-a facut iar o petitie, ca si la Yaman, la noi ma refer, ca sa se reia filmarile, de parca producatorii turci fac sluj in fata telespectatorilor din Romania :))) oricum, eu sunt intotdeauna reticenta fata de petitiile online de orice fel ar fi ele. Nu mi se pare ok sa-ti dai datele personale, cnp si altele, ca de fapt, n-ai nici o dovada ca aceste date nu ajung in mana unor rau intentionati.

      Ștergere
    2. Oana am o întrebare Peri nu este sora mai mică a lui Cansu din Feriha ?!?!?! Mie asa-mi pare.......

      Ștergere
    3. Din cate vad pe wikipedia turca, nu a jucat in Feriha. https://tr.wikipedia.org/wiki/Miray_Akay

      Ștergere
    4. Ok o sa verific la saitul Feriha

      Ștergere
  21. Apropo nu stii un sait unde pot privi Live Kanal d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, si chiar daca ar mai fi - candva erau mai multe site-uri care preluau emisiunile de la toate canalele TV - doar stirile si talk-show-urile se dau online, filmele si serialele, nu.

      Ștergere
  22. sincer mie imi place enorm nu pot intelege de ce nu le a placut turcilor INTRADEVAR MIE IMI PLAC LA NEBUNIE CUPLUL ALI SI SELIN SUPERBI AMANDOI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place relatia lor, dar in general parca serialul e alcatuit din doua seriale diferite - unul Ali-Selin si celalalt, cu totul diferit, viata cuplului Haluk-Gunes. Mno... turcilor poate ca le-ar fi placut, daca era dat la o televiziune cu audienta mai mare la ei. Zic si eu, nu cunosc situatia. Dar stiu ca de multe ori cand se plang ca n-au rating, de fapt au schimbat canalul tv care difuzau serialul respectiv si in consecinta, scadea si numarul celor care-l urmareau.

      Ștergere
    2. Exact aceeasi senzatie am avut-o, chiar ieri, la episodul 11 (cu 2 seriale diferite)!!!!!!!

      Ștergere
  23. Da, serialul ma atrage, desi, uneori, par fortate anummite scene! Insa personajele sunt placute si parca cele negative sunt mai...potolite...Deocamdata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce, mereu imi propun sa vad si eu serialul - la TV, ma refer, ca sa inteleg toata actiunea - si in fiecare seara ma uit la altele si fac alte cele pe net...

      Ștergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Sunt in serial si melodii frumoase, cu versuri sensibile. Unele romantice, altele ritmate (una din ele, cea ritmata), parca ar fi o melodie cintata de Mete in TRADAREA - la club cea cu bunica sau cu cartierul), care mi-a placut mult! Sunt curioasa ce crede ALE, ea e specialista in muzica turca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, da, si eu as vrea sa o mai vad pe Ale pe blogul meu, dar de ceva vreme tace. Drept e ca si eu, cu ale mele, cred ca nu i-am mai scris de cand a plecat in concediu.

      Ștergere
    2. Ben geldim! Ben buradayım! İyi akşamlar kızlar! Asa ca sa fiu in sentiment...
      Intr-adevar nu am mai comentat pe aici demult(vazuseram un comentariu de prin iulie azi). Doar am vizitat, am citit si cam atat. Cat despre concediu, s-a dus. Bitti...Si nu am plecat nicaieri, am fost pe acasa si prin zona. O sa va scriu mai multe pe mail, acum sa revenim la topicul nostru: Güneş. O sa scriu mai multe comentarii pt ca nu ma lasa sa scriu mai mult in unul.

      Am vazut acest serial, unele episoade pe sarite ca nu am avut timp sau nu am putut, si pot spune ca mi-a placut. Actorii foarte bine alesi. Finalul cam sec pentru gustul meu, m-as fi asteptat la altceva dar in fine. Are si partea buna: Tinerii indragostiti au ramas impreuna, raul a fost pedepsit, blondie s-a predat iar Haluk si-a luat viata, asa au dat de inteles.

      Mie el-Haluk nu mi se pare un barbat frumos, dar are sarmul lui, bineinteles. Si mi-a placut cum s-a potrivit cu ea, cu Evrim(Güneş). Ea in schimb mi se pare frumusica. Nu stiam de unde imi e cunoscuta. A aparut in Suleyman ca Valide Sultan in tinerete si apoi am vazut-o in Benim Adim Gultepe, serialul in care a aparut si Ayca, si el anulat dupa vreo 8 episoade.
      Am citit undeva ca cei doi protagonisti au fost surprinsi in ipostaze romantice si ca ar fi impreuna si in realitate. Nu stiu dar pe instagram am vazut o poza cu ei si se pare ca vor participa impreuna intr-o piesa de teatru. Cei tineri frumosi si talentati cam toti. Flebetea mea e Savaș. Frumusel foc baiatul asta. <3. Tugce este draguta dar buzele o strica. Melissa ma enerveaza, dar e draguta si ea dar pt rol cam matura fizic asa cum a spus si doamna B.

      Ștergere
    3. Actori care mi-au placut in mod deosebit au fost cei din rolurile principale, apoi Rana si Sevilay. Haluk parea la inceput un personaj plictisitor dar apoi cand au iesit fel si fel de secrete era interesant. Ma facea sa rad. Dar de fapt e un ras-plans. Pt ca omul e cu capul rau. Se potrivea de minune cu psihopata de Sevilay. A jucat bine blondina. Cu ce o fi mixata de a iesit asa cu ochii albastrii ca sigur e combinatie un parinte turc si un altul alta natie. De vreo doua ori mi s-a parut draguta, cred ca posibil cum a luat-o camera, in rest nu. In afara de ochi si de corp nu mi s-a parut asa frumoasa. Poate gura e problema, nu stiu. Dar ca si actrita la inaltime, desigur. Doamna ce o interpreta pe Rana mi se pare ca are trasaturi asiatice. Nazli a jucat de curand intr-un serial de comedie de fapt mini serial ca a fost anulat. Evident nu a avut rating presupun. Si turcii cred ca sunt obisnuiti mai degraba cu drama decat cu comedia.

      Ce nu am inteles din serial e de ce il considera Haluk vinovat pe fratele lui de moartea mamei. A murit la nasterea lui sau ce? Si el avea obsesie pe Melisa pt ca semana cu mama lui. Si de ce spune ca i-a luat iubita fratelui sau cand ea si Ahmet nu am vazut sa fi fost impreuna. Doar a placut-o si a pictat-o. Dar la mintea lui bolnava... ce sa ne asteptam. Si daca Gunes credea ca Zafer e cel care a violat-o, de ce a mai facut inca un copil cu el...Ca de casatorit e de inteles, s-au casatorit pt ca era ea insarcinata pt ca altfel sigur o faceau curva si o omorau cu pietre. Probabil o fi violat-o si asta de a iesit Peri. Cum am vazut pe sarite unele, nu am prins tot firul. Saraca femeie zau. Dar e de admirat ca a tinut gemenele. E o situatie grea, sa fii violata si sa mai ramai si insarcinata dupa. Dar bebelusul lui Haluk parca a decis sa nu il tina dupa ce a aflat ca el e vinovat de toate relele din viata ei. Bine, saracii copii nu au nici o vina dar totusi e greu sa treci prin asa ceva. Scena cand a aflat ea ca Haluk a fost cel care a violat-o de fapt, a fost tare trista. Mi s-a facut pielea de gaina, cum nega intruna ca Zafer a fost, el a fost. Si nu stiai cand rade si cand plange. Nu a jucat rau in scena aia Evrim. Stiu ca daca el nu era bolnav si nu facea asta nu mai exista scenariul dar totusi...daca dupa ani a aparut ca un tip cat de cat ok, care se purta ok si a reusit sa o cucereasca de ce nu a putut face la fel si in tinerete. Dar deh e mai usor sa faci rau decat sa faci ce trebuie. Ciudat personaj, uneori capabil de cele mai mari rautati si alteori tandru si atent de nu zici ca e acelasi. Si faptul ca isi batea baiatul cu o curea, as fi pus fierul incins pe el. Doi parinti jalnici, si el si Sevilay. Dar lasa-ma si cu blonda. Cat sa te injosesti si sa te rogi de un tip care NU te iubeste. Get Over it girl. Asta e tipic uman, cand apare cineva care te iubeste precum celalalt, nu ii trebuie, tot ala care o bate e bun. :))

      Ștergere
    4. In rest mi-au placut relatiile dintre tineri, atat din punct de vedere al iubirii cat si relatiile lor cu cei din jur. Mai cu bune, mai cu rele, asa ca in viata reala. Asa cum a zis si doamna B, desi uneori bateau campii si cu ei, nu plictiseau. Si ti se rupe sufletul sa vezi cum dupa ani buni acesti copii ajunsi la adolescenta inca sufera dupa abandonul parintilor lor. Asa ca cele trei fete care se invinovateau pt plecarea lui Zafer, dar si in cazul lui Ali. Si el are drama lui. Cred ca iti lasa un gol emotional mare, cu care calatoresti in viata. Poate de aia s-au intalnit Selin si Ali, sunt asemanatori, au si tristeti comune. Si sunt si frumusei. Pe el l-am remarcat in Suleyman, a jucat foarte bine. Iar fata nu stiam ca e model. Ma bucur. Noroc cu doamna B ca ne informeaza, eu nu mai am nici timp si nici rabdare sa mai caut. E frumoasa si foarte ok. Adica m-am saturat sa vad modele anorexice, ea e foarte ok asa cum este.

      Per total mi-a placut serialul. Nu stiu ce s-ar fi putut adauga sa mearga mai departe. Cred ca a fost suficient cat a fost. Merita totusi un alt final poate. Desigur, tot fericit. Vorba mamei, toate serialele se termina trist. Mie intr-un fel mi-a parut rau de Haluk desi era odios. Dar nu cred ca putea trai...avea destule deja in spate. Si fara ea nu cred ca ar fi trait. Cred ca ii era necesara mai ceva ca aerul in mintea aia a lui bolnava.

      Ideile astea imi vin acum. Nu sunt intr-o anumita ordine, ci asa cum mi-au venit. Raspund in cateva minute si la intrebarea doamnei B despre muzica. :)

      Ștergere
    5. Bun. Sa trecem la muzica. Vai nu sunt specialista in muzica turca, doar imi place.  Dar sunt o multime de artisti ce au ramas nedescoperiti de catre mine. Imi place ca in seriale mereu aleg muzica frumoasa si potrivita, fie instrumentala, fie vocala. Si de regula vad ca aleg artisti faimosi de la ei. Si melodii la fel. Muzica lor imi place poate pentru ca sunt o fire melancolica. O prietena mi-a zis ca sunt a ‘’drama sucker’’. Maybe...Imi place sentimentul din muzica lor. Si faptul ca o limba care vorbita nu suna asa bine... in muzica zici ca e alta. Eu asa am senzatia. Sau mi-am obisnuit eu urechea cu ea, nu stiu. Dar artistii, in special cei din generatia veche, o slefuiesc si o suavizeaza foarte mult. Si imi place dictia lor. Eu stiu mai mult artisti vechi decat noi, din muzica din asta moderna. Stiu si moderni dar nu asa multi ca cei din generatia oldies but goldies. 

      Asa ca draga mea prietena Dana B, sa vedem daca va pot ajuta. Cum bine ati remarcat aici sunt folosite atat melodii melancolice cat si romantice. Si apar deopotriva atat artisti de muzica moderna(pt ca e un serial cu si despre tineri) cat si artisti de muzica mai classical sa o numim asa(aici cred ca impaca partea de iubire matura).

      In acest serial sunt cateva cunoscute mie. Una din ele este ‘’Küçüğüm’’ –Sunt mica. https://www.youtube.com/watch?v=8WOQtOSLSqU

      Interpreta se numeste Sezen Aksu. O adevarata icoana in Turcia. Poeta, cantareata, compozitoare...si foarte iubita de turci. In foarte multe seriale folosesc melodiile ei.
      Aksu din nou cu ‘’Simfonia Singuratatii’’…
      https://www.youtube.com/watch?v=f2oE9XKA2Sk

      Am scris si pe blog despre ea si mai am de adaugat. Si ma gandesc ca asta a fost in mai anul trecut si nu am mai deschis acel blog decat de cateva ori...Ma intristez.

      Ștergere
    6. A doua cantareata pe care o stiu si ale carei melodii le tot dau prin seriale este ... Göksel. O cantareata de pop modern as spune. Foarte originala. E un contrast aici: Ea are un stil modern dar coafura ei mie cel putin imi da a anii 30-40.
      In serial folosesc melodia ei: ‘’Gidemiyorum’’-Nu pot sa merg.

      https://www.youtube.com/watch?v=7kW2RKklZbo

      O melodie care imi place tare mult si pe care am auzit-o si aici este ‘Bana Ellerini Ver’-Da-mi mainile tale... Sunt diverse versiuni ale acestei melodii dar cea din serial e interpretata de dragul Özdemir Erdoğan.
      https://www.youtube.com/watch?v=i2aBwfLM-w0

      O alta melodie care mi-a placut mult e Soner Avcu – Yalnızlıklar. O melodie referitoare la singuratate. https://www.youtube.com/watch?v=I4HBhshyjYw

      Si asta e draguta: ‘’Hoşçakal’’-La revedere

      https://www.youtube.com/watch?v=KQX1QoDbuMA

      Si intro... https://www.youtube.com/watch?v=OLrxqwbtqTI

      Si sunt mai multe. Daca cautati pe youtube asa: Güneşin kızları sarkılar o sa gasiti si alte melodii din serial.

      Sper ca am fost de ajutor. Ma retrag acum ca de azi back to work...

      Ștergere
    7. MULTUMIM MULT, ALE DRAGA! INTERESANTE COMENTARII SI INFORMATII! A IESIT, ACUM SI SOARELE...GUNES ! SA DEA DOMNUL SA FIE BINE TUTUROR!

      Ștergere
    8. Parca mai inteleg si eu din serial cate ceva, desi atat cat am vazut, mi s-a parut foarte scindat intre ectiunile paralele Haluk-Gunes si relatiile dintre tineri. Eu am avut senzatia ca vad doua seriale separate filmate la un loc. Dar probabil ca daca urmaream macar 5 episoade la tv, aveam o alta perceptie.

      Multumesc, Ale!

      Ștergere
  26. Buna ziua! As avea si eu o întrebare...cum se numește melodia de la Gunes? Cea de la început

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu stiu, dar e frumoasa. in comentarii, cineva, mai sus, parca a dat un link cu melodii din serial.
    Referitor la actori, am remarcat ieri inca unul cunsocut. Prietenul lui Bahar din TRadarea este tatal Melisei. Si apropo de Melissa, nu-mi place de ea, pare matura (ca rol), posesiva, in fine...Insa restul tinerilor, chiar daca sunt machiati si f. bine imbracati, au totusi atitudine de adolescenti, sunt/mi se par credibili! In sfirsit, mi s-a parut mai rezonabil HALUK in scena de la micul dejun cu Inci (ep. 15), in rest...are o prestatie anosta...Si am mai remarcat scene mai noi in acest serial (nu am urmarit decit 5-6 seriale pina acum si nu complet): secventele de la plaja, peisaje marine, etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica Soner? Soner cel care a fost sotul lui Aylin?... Eu am remarcat-o pe o alta actrita, nu-i stiu numele, nici cel din serial, e in cercul de prieteni ai lui Ali si Selin. Dar a jucat-o pe Gulin din Iffet, era amanta lui Ali Ihsan inainte de a se insura cu Iffet, personajul avea vreo 35-40 de ani si acolo actrita chiar asa arata. Am ramas uimita s-o revad acum, la niste multi ani de cand s-a filmat Iffet, ca arata ca o adolescenta.... Asta inseamna ca si la machiaj turcii sunt maestri..

      Ștergere
    2. NU SONER! cel care ii facea curte lui BAHAR, a insotit-o si cind s-a operat in strainatate. Acum imi amintesc ca era cu Bahar mai demult, dar parca indecis sa divortezze, de aceea Bahar l-a parasit...Da, imi amintesc de Gulin, insa nu mai stiu cum arata, incerc sa revad vreun episod, sa-mi dau seama despre cine e vorba. de fapt in cercul lui Ali-Selin, deocamdata sunt Tugce si Didem (trecatoarea iubire a lui Ali). inca un atu al serialului- sunt putine personaje, usor de urmarit, desi unele actiuni sunt "cusute cu...ata"...parca duceau lipsa de inspiratie. E adevarat ca prefer asa, de cit sa introduca crime (pina la urma , iata in ep. 15 fraticid!)

      Ștergere
    3. Curioasa cum ma stii, Oana, am cautat la prezentarea ta si distributia Iffet, actrita rol Gullin este Selen Uçer si am cautat imagini cu ea. Nu-mi au seama din poze cine ar fi dintre adolescentele din Gunes. Doar Didem (sau cum o chema...pe prietena temporara a lui Ali), Tugce, nu! Da, ai dreptate cu machiajul. oricum am remarcat si am mai comentat (scuze) imi plac tinerii, sunt f. naturali, frumosi in ac. serial. IAR actrita din rolul SELIN, e intr-adevar frumoasa. Mereu am citit ca anume actrita (Dila, etc.) au fost miss Turcia, etc, erau sterse, inepresive. LA SELIN (copiez numele ei din distriutia ta) pe linga ca are trasaturi perfecte (si ce gropite) este foarte expresiva (mimica), asa cum am observat (si-mi place la marile actrite americane ( Merl Streep si Julia Roberts, preferatele mele). Stiu ca sunt de "old fashion", dar un bun actor, in opinia mea, se exprima, mai ales prin fizionomie si replici NATURALE/firesti, nu prin ...urlete si salturi (cum e la moa acum)! Scuze pentru devieri....

      Ștergere
    4. Si aici, in acest comentariu, am greseli, in fine, nu stiu sa corectez direct in comentariu. Acrita din Selin este Hande Ercel , o voi urmari/citi despre ea. Incepe sa-mi placa, asa cu mi-a placut cea din Tradarea-personajul principal-scuze iarasi, nu mai retin (pe moment, nu am timp sa caut) si actrita - rol mama din Feriha si Suleyman ! Poate si actrita rol Feriha (desi avea o interpretare mai anosta).

      Ștergere
    5. Am citit despre Hande Ercel, este si manecin, a primit premiul de debut pt. serialul gunes, a mai jucat in 2 seriale apoi.

      Ștergere
    6. Aha, imi amintesc si de acela, dar mai vag. Eu ziceam ca probabil Tugce este acea Gulin, insa ma gandesc ca totusi e posibil s-o fi confundat. In schimb conformatia gurii - de parca ar fi avut buza-de-iepure cand era copil - este inconfundabila. Totusi sunt sigura ca pe actrita aceea, are parul lungut, drept, in serial, cu ochi albastri, am mai vazut-o. Poate in Putere si glorie (Dirilis Ertugrul)?

      :) poti corecta doar atata vreme cat scrii, dupa ce ai postat comentariul, nu mai ai cum sa corectezi. Mama lui feriha a fost Vahide Gordun. Rolul Feriha l-a jucat Hazal Kaya - aici te aprob, nici mie nu mi-a placut foarte tare fata asta ca actrita, dar poate ca nici rolul nu i-a oferit prea multe. Ea era aia care tacea si ceilalti ii interpretau tacerile cum doreau ei ... N-o sa pricep de ce la extrem de multa lume a placut serialul asta - Feriha - mie nu mi-a placut in asemenea hal. Nu l-am considerat un serial de lepadat, dar nici ceva nemaipomenit de frumos n-a fost, dupa gustul si parerea mea. Daca scuturi bine serialul, Feriha era o mincinoasa, Emir un tont care o credea, si restul, personaje secundare care asezonau povestea si tesatura de minciuni in care s-a prins chiar Feriha la un moment dat. Mai mult mi-au placut Koray si Hande, mult mai credibili, decat cuplu Fe-mir. Sau personajul Cansu, foarte bine jucat si era un rol complex, ca nu cred ca e floare la ureche sa joci asa un rol in care o adolescenta se maturizeaza trecand si prin experienta spitalului de psihiatrie.

      Ștergere
    7. Da, exact, mie mi-a placut TOCMAI datorita personajelor secundare: Vahide Gordun si ceilalti mentionati de tine. erau credibili. Si o parte din atmosfera, ambient, etc.

      Ștergere
  28. Insa, totusi, mai demult, am dorit sa comentez, usor amuzata: am gasit asemanari intre personaje, relatii de prietenie, "imprumutate" de la alte seriale (Feriha, Yaman). Totusi, una peste alta, este un serial DE urmarit (chiar daca actiunea dreneaza, ori anumite situatii sunt efectiv exagerate). o seara cu vizionare placuta va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai asta e ceea ce pe mine ma plictiseste la serialele turcesti. O fi si la cele americane la fel, dar la ele nu am aceeasi senzatie de identitate intre scene si personaje cum am la telenovelele astea. Eu nu pot spune despre Urzeala Tronurilor, de exemplu, ca seamana cu seria Harry Potter, decat ca ambele apartin aceluiasi gen fantasy. Nu-mi vin in minte scene si personaje din doua seriale americane care sa fie atat de asemanatoare, ca fapte, replici, situatii. Nici serialele politiste nu-s la fel, desi acolo este clar ca tema e limitata cumva.

      Insa la turci multe sunt clisee, prea multe asemanari si "inrudiri", vorba ta... Te cred ca e un serial de vazut, asta pt ca are mai multe planuri principale (Hal-Gun, Ali-Sel, Sav-Naz), dar gandeste-te ca deja am 1001 de nopti, Elif, Gunes, am materiale la unul nou inceput pe Acasa TV, prizoniera dragostei.... si am reinceput si scoala! :)

      Ștergere
    2. Da, te cred, draga Oana si iti doresc multa putere! Reviin, la personajul HALUK. Joaca el anost, dar ieri m-am dumirit. De fapt, se presimtea din 2-3 episoade anterioare. Este psihopat, vorba lui Nazli si atunci, mi se par normale gesturile si ticurile sale...Eu as inclina ca sufera de dubla personalitate sau cite o avea, (am citit odata ca exista real un om cu... personalitati!). Probabil, daca incerc un pronostic, Gunes ramine cu..Ahmet, din moment ce Haluk devine personaj negativ. cam exagerata trauma lui cu mmama, fratele, in fine...

      Ștergere
    3. o, mereu gresesc. corectat: 6 personalitati, un om in SUA, am citit prin 1990!

      Ștergere
  29. Ma adresez nu oanei 8stiu ca e f. ocupata) , ci acelora care urmaresc episoadele la TV. Am pierdut la ep. 14, citeva secvente si nu stiu de ce a ajuns Gunes sa caute in mansarda, a aflat de tabloul lui Ahmet? Auzise pe Inci cum vorbea la telefon.? Si tot nu imi dau seama, daca Gunes cu Ahmet se cunosteau realemnte...Ar trebui sa transfer acest comentariu la rezumatele respective...

    RăspundețiȘtergere
  30. Pomeneam intr-unul din...multele mele comentarii despre anumite elemente ineite fata de cele 5-6 seriale urmarite de mine. Ma atrage mult si casa lui Haluk, nu atit luxul (prezent in alte seriale) cit asezarea acestuia pe o colina, deasupra de Bosfor! panoramele sunt minunate. Si apropo de lux, se poate observa insa deosebirea fata de alte interioare, adica prietenii lui Ali au case moderne, insa nu au luxul (exorbitant) din casa lui Haluk . Am inteles din ultimele 2 episoade ca este casa parinteasca (evident renovata). CHIAR, CU CE ANUME se ocupa HALUK???? Fata de alte seriale, iarasi compar...nu se detaliaza (decit ca merge la birou uneori, dimineata, sau am pierdut eu secventa). Eu una, sunt multumita, nu m-ar interesa intrigi de afaceri,etc. etc... . Ridic in ..."slavi" acest serial, probabil ca mi se potriveste starii mele actuale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, din discutiile de pe forumul pe care am gasit acele materiale pana la episodul 15, asa ziceau, ca Haluk este psihopat.

      Ștergere
    2. P.S. Are afaceri, la un mom. dat tinerii se duc la unul din hotelurile familiei Mertoglu ...

      Ștergere
    3. Da, asa este, acum mi-am amintit! Ciar si in izmir avea, acolo, la hotelul lui s-a intilnit cu Gunes, care avea cu profesorii o intrunire. multumesc, OANA!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  31. Halul este cel care a violat o pe Gunes...El este tatăl celor 2 gemene

    RăspundețiȘtergere
  32. Chiar îmi place Gunes ...chimia dintre ali si selin e super..frumosi actori.sper sa fie un final pe masura..turci ăstia sunt depresivi..majoritatea serialelor au numai finaluri maI puțin frumoase..

    RăspundețiȘtergere
  33. E foarte frumos serialul e singurul care m-a atras .ar fii păcat daca nu ar continua si cu sezonul al 2-lea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu este sezonul 2. ieri a fost ep. 36,luni cred ca au fost 2 episoade iar 34 si 35 Din 12 oct.(miercurea viitoare) incepe alt serial, ma intreb cum distribuie/difuzeaza episoadele ramase: miercuri, 37 joi - 38, vineri - 39. LUNI si marti oare ce va fi?

      Ștergere
  34. Știți cumva când începe sezonul 3 din Furtună pe Bosfor? Vă rog frumos....sunt foarte curioasă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cineva pe blogul meu a comentat ca in ianuarie 2017.

      Ștergere
    2. Tot atunci va fi sezonul 4 la Downabbey, l-am urmarit cu placere in primavara (a fost printre putinele bucurii) . Sora mea l-a vizionat si pe net!

      Ștergere
    3. Si mie mi-a placut tare mult Downtown Abbey, desi ultimul sezon nu l-am mai urmarit - pe net il vedeam. Dar nu stiu de ce nu m-am mai uitat, apoi site-ul pe care ma uitam a fost sters din cauza multor filme si seriale piratate de pe el.

      Ștergere
    4. Sezonul 4 D.A. nu a fost dat deloc pe TV romanesc! O intreb pe sora mea unde a urmarit sez. 4. Ea este f. ocupata (ca si tine), altfel ar fi aici, mereu pe blog, sa mai comenteze, nu la seriale, cit filme, carti, vedete. Acum urmareste, doar la TV fetele Gilmore (unele reluate, cred).

      Ștergere
  35. Știți cumva când începe sezonul 3 din Furtună pe Bosfor? Vă rog frumos....sunt foarte curioasă

    RăspundețiȘtergere
  36. Dece ieri cand sa terminat episodul 38 au zis in reclama ca mai e si saptamana viitoare? Pai eu credeam ca are numai 39 de episoade. Altii zic ca are 51.
    Numai inteleg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 39 in varianta turceasca de 2 ore si 15-20 de minute fiecare episod, fara reclame. Presupun ca cei de la Kanal D au facut episoade mai scurte si le-au renumerotat.

      Ștergere
  37. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  38. AM conchis insa, dupa ultimele 4-5 episoade, ca, intr-adevar cele 2 cupluri de tineri par mai firesti, decit in alte seriale turcesti. Desi, uneori, exagerate conflictele, totusi sunt induiosatori in incercarea lor de a-si apara iubirea. Insa, tot in ultimele episoade, apar "obsesiile" turcesti: crime, spitale, procese....Si apropo e noul serial, Ziua in care....cu un titlu imposibil de..lung, pe linga actrita din DILA, am remarcat din reclama ca apare si actorul care a interpretat rolul tatalui Ferihei. SI, figureaza in distributie, cit, am vazut, fugitiv si in 1001 de nopti!

    RăspundețiȘtergere
  39. Ieri, la ep. 39, final, se arata secvente din urmatorul ep. 40! Poate vor fi luni si marti inca 2 episoade, ca de miercuri 12 oct. se difuzeaza un serial nou. Sa fie o alta numerotare probabil la Kanal D ?, luind in considerare ca durau 3 ore (cu 5 reclame, e adevarat)! a, acum am citit si explicatia Oanei, se confirma banuiala mea.Sau, chiar continua pina la 51 episoade (am citit acum intr-un comentariu recent la sectiunea prezentare Gunes) si atunci vor fi difuzate episoade doar luni si marti ! Sau asa, cum mentiona Oana, vazind ca nu are rating, producatorii au incetat filmarile, incropind, un final cit de cit, ca sa nu se termine brusc! Cine stie! Mistere...turcesti! va doresc un sfirsit de saptamina armonios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am raspuns pe articolul cu rezumatele de la ep. 26-35. Cred ca daca va continua pana la 51, inseamna ca se mai filmasera cateva episoade care n-au mai fost date la turci. In cazul asta, ele nu se gasesc nici in turceste pe net. Nu se gasesc deloc. Site-urile turcesti de seriale dau episodul 39 drept final, dar inteleg ca nu s-a ajuns inca acolo cu actiunea de pe Kanal D. Gunes se va trezi din coma si are amnezie...

      Ștergere
    2. Ieri, pe kanal D, la ep. 40 au anuntat ca azi va fi ULTIMUL episod 41 (39 la turci). Doamne fereste sa fie 51 episoade, cu ce anume sa lungeasca!??? Si prea ma tine incordata! Da, Gunes se trezeste si isi aminteste doar de Izmir, asa reiese din secvente! Poate incredibil medical, insa...asa poate sa treaca (cu bine) peste cosmarul cu HALUK: interesanta turnura! Iarasi scenaristul a fost...cumpanit! Adica, de ce sa fie final tragic, cu moarte (ca-n IFFET si Feriha)? Repet, nu declar ca e firesc, MIE imi place, care cred (si am mai si scris) basme!

      Ștergere
  40. Deci nu se vor mai face si alte episoade din Gunes niciodata???

    RăspundețiȘtergere
  41. A scris Oana de la inceput (prezentare,distributie)! E un final chiar acceptabil! Tinerii -toti- pleaca in Izmir. A fost o secventa, in nu mai stiu care episod, cind fiecare dintre acestia isi prezenta visurile/idealurile, cum isi vad ei viitorul. A fost impresionant, sensibil! Si adaug, in FINE, apropo de tineri: mi-au placut prietenia dintre ei, pina si foste rivale au devenit prietene!

    RăspundețiȘtergere
  42. In serialul Ziua in care mi s-a scris destinul,daca nu ma insel sau daca am vazut bine,cred ca joaca Zafer si Doruk din Gunes,si Mehmet cel care a interpretat rolul fiului lui Suleyman

    RăspundețiȘtergere
  43. cum adica a fost anulat din lipsa de rating puteti explica mai bine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca pot. Serialul nu a avut punctele de audienta tv scontate, deci nici banii din publicitate nu au putut fi cei presupusi intial ca vor fi, asa ca, avand in vedere ca serialul n-a scos profitul scontat, s-a anulat. Din acelasi motiv s-a anulat la noi Yaman, pt ca s-a crezut ca va fi vizionat de un anumit numar de telespectatori, ceea ce permitea stabilirea unor sume mari pentru cei care doreau reclama in timpul difuzarii serialului. Audienta a fost mai mica, deci si sumele castigate din publicitate au scazut, asa ca difuzarea serialului s-a anulat.

      Se intampla la toate televiziunile, din pacate.

      Ștergere
  44. eu am citit ceva de pe un site turcesc in care scrie ca ar putea fii un nou sezon in urmatorii anii:-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am vazut serial reluat dupa niste ani,

      Ștergere
    2. prision break de exemplu , oprit in 2009 , va fii reluat in 2017 :)

      Ștergere
    3. Aaaa, dupa 8 ani, cine ar mai fi interesat? :) dar Prison break nu e serial turcesc, ca la ei n-am vazut pana acum seriale anulate si reluate. Poate prin 2025 o sa vedem :D

      Ștergere
  45. dar in romania a avut foarte mult rating asta nu poate schimba nimic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Producatorii turci nu mai au nimic de castigat dupa ce au vandut deja serialul intr-o tara, cu un anumit pret. Au de castigat numai din tara lor, cand se difuzeaza serialul in tara lor, din reclamele date in timpul episoadelor. Dar din reclamele date de Kanal D Romania, castiga Kanal D Romania, nu turcii. Asa ca nu vor relua filmarile la un serial pt ca romanilor le-a placut acel serial.

      Ștergere
    2. dar patronul kanal d romania este turc , el nu ar putea colabora?

      Ștergere
    3. Asta nu am de unde sa stiu, dar parerea mea e ca o casa de productie nu reia un serial pentru ca telespectatorii altei tari decat aceea de origine au vizionat serialul si le-a placut. Pai Feriha a avut un succes rasunator in toate tarile unde a fost difuzat, si? :)

      Ștergere
  46. eu cred ca finalul a fost facut intentionat pentru reluarea unui viitor sezon, gandi ti va putin , nu stim daca haluk se sinucide, ali nu afla de doruk , fetele nu afla ca zafer a murit sau, ce a facut sevilay si gunes pleaca pur si simplu in izmir

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ar fi primul serial, si nici al doilea, care se termina ca si cum ar continua. Ba chiar mi se pare ca asta este specificul serialelor turcesti. Insa eu v-am spus ce am gasit pe site-uri si forumuri straine in care posteaza inclusiv turci, ca a fost anulat din lipsa de rating. Nu mi-as permite sa am/scriu pareri personale vizavi de motivul anularii unui serial, sau daca as avea ceva idei, as spune ca asa cred, si nu ca asa am citit prin alte parti.

      Ștergere
    2. adevarat , dar nu stiu , poate ca au oprit filmarile pentru a strange un buget , si este un final temporar

      Ștergere
    3. Nu pot sti ce au de gand producatorii turci.

      Ștergere
  47. da este adevarat ce spuneti si eu am citit acelasi lucru ca s a oprit din cauza ratingului slab, dar am citi si cv de genu ca ei aveau pregatit si un sez 2 stiti ceva?. si apropo eu nu inteleg ratingul scazut , pentru ca pe retelele de socializare/situri toate comentarile erau sa continue cu serialul :( :-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cunosc sa fie vorba despre o reluare a serialului, dupa episodul 39 turcesc. N-am spus ca nu va fi, ci doar ca eu nu am o asemenea informatie si n-am gasit-o. Ratingul se face pe baza unor masuratori ale celor mai accesate frecvente radio-tv, dupa care se verififca ale cui erau alocate acele frecvente, la un moment dat (ora, data). Nu cunosc in detaliu cum anume se masoara ca un milion de oameni au tv-ul deschis pe un anume canal (deci acea frecventa este foarte accesata), iar alti doua sute se uita pe alta frecventa, adica pe un at canal tv. Insa stiu ca ratingul n-are nici o legatura cu retelele de socializare.

      Dar de ce nu intrebati direct la producatorii turci, adica la televiziunea pe care s-a transmis serialul la turci, sau pe site-ul casei de productie, credeti ca nu v-ar raspunde, daca le-ati scrie in lb. engleza, de exemplu?

      Ștergere
    2. imi puteti da un link ceva , va rog, multumesc !

      Ștergere
    3. Pagina Kanal D turcia de pe facebook facebook.com/kanald si pagina de facebook a producatorilor serialului facebook.com/surecfilm Succes!

      Ștergere
  48. *Are doar un singur sezon si 39 de episoade iar fanii au fost atat de incantati incat au semnat o petitie online pentru ca serialul sa continuie cu sezonul doi.*
    eu cred ca serialul va continua

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt Toma necredinciosul :))) pana nu vad nu cred. Nu cred ca se va relua filmarea serialului, vreau sa zic. Nu ca nu mi-ar conveni, ca am avut trafic foarte bun pe blog cat a fost Gunes pe Kanal D, asa ca mi-as dori sa aveti dreptate.

      Ștergere
  49. https://www.change.org/p/g%C3%BCne%C5%9Fin-k%C4%B1zlar%C4%B1-erken-final-olmas%C4%B1n-g%C3%BCne%C5%9Fink%C4%B1zlar%C4%B1devametsin-kanald , haideti toata lumea este una din putinele noastre sanse , haideti sa sustinem ca la 20de mii este trimisa la tv8

    RăspundețiȘtergere
  50. pe instagram apar tot felul de filmulete despre sezonul 2 al serialului gunes aveti cunostinta despre asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, din pacate nu folosesc instagram pentru ca nu folosesc telefonul pentru internet.

      Ștergere
  51. https://www.youtube.com/watch?v=YzOuelqKNQA aici arata filmarile pentru sez2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va inteleg preocuparea, dar pur si simplu nu toata lumea simte la fel.

      @tuturor celor care scriu anonim si vor reluarea serialului - am senzatia ca asteptati ceva de la mine, insa eu nu am nici o legatura cu televiziunile de la noi sau din alta parte, nu sunt "omul lor", nu pot influenta cu nimic reluarea filmarilor de la un serial sau altul. Sunt un simplu telespectator, ca si voi, dar care are un blog de nișă. Asta e tot. Va inteleg pasiunea si entuziasmul, sunt alaturi de voi, insa nu pot sa ajut in nici un fel in acest demers. Va tin pumnii si va doresc mult succes!

      Ștergere
  52. intelegm , dar nu puteti aflta nici o informatie , sau macar sa va interasati ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mi se forteaza mana, chiar ca nu ma interesez de loc... Nu mi-am propus un astfel de rol, si nici nu pot minti ca sunt fana a serialului cand eu nici nu l-am vazut macar. In ce calitate sa le scriu? Cine sunt eu? De ce m-ar lua in seama?

      Ștergere
    2. ati putea scrie in calitate de bloggerita pt fani si urmaritorii dumneavoastra!

      Ștergere
    3. Fara suprarae si cu scuze pentru stilul meu foarte direct de a ma exprima, dar nu mi-am propus sa rezolv problemele altora. Eu nu sunt de acord sa presez pe cineva sa faca ceva, asa ca, la randul meu, nu fac presiuni de nici un fel, asupra nimanui. Nu sunt purtatorul nimanui de cuvant si va inteleg frustrarea, dar nu mi se pare normal ca din sutele sau miile de fani ai serialului sa nu se gaseasca cineva care sa le scrie producatorilor.

      Cu atat mai mult mi se pare un demers nelalocul lui sa scriu unor producatori din alta tara, sa faca ce?? Sa-si schimbe grila de lucru, sa faca pe placul unor fani (au mai facut-o si alta data? ca daca exista un precedent, atunci, da, demersul n-ar fi din start este sortit esecului). Cu alte cuvinte, nu mi-am propus sa devin postasul nimanui. E adevarat, ma doare sa pierd unul sau mai multi cititori, dar nu pot sa-mi fac rau singura de dragul unor comentarii anonime.

      Si cu asta eu am incheiat orice discutie privitoare la acest subiect.

      Ștergere
  53. puteti publica un articol sau ceva pe blog daca se reiau filmarile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca o informatie poate face obiectul unui articol, dar pe pagina de facebook a blogului sigur ca voi scrie ce si cum.

      Ștergere
    2. multumim, asteptam cu nerabdare ceva :)

      Ștergere
  54. http://tvbildirim.com/gunesin-kizlari-hangi-kanala-geciyor/ , uitati va , va rog la aces link , si explicati mi si mie mai bine, va rog frumos ,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu cunosc limba turca, ceea ce scriu pe blog provine in cea mai mare masura din traducerile unor materiale din engleza despre seriale.

      google zice asa, la primul paragraf din articol "Sezonul de vara este una dintre seriile cele mai vizionate Fiicelor Soarelui luate cu noul sezon sâmbătă, și a continuat el. Cu toate acestea, matrice nu văd interesul de așteptat în evaluările vor fi publicate la 19 martie, in 2016 39 Divizia de sâmbătă seara se pregătește pentru a rămas bun de la ecran."

      Eu inteleg ca din cauza ratingului scazut, sub cel asteptat, in luna martie s-a decis terminarea serialului, si nu continuarea lui.

      Ștergere
    2. ma refer, ca scrie ceva de genu a se transfera serialul la televizunea tv8 , de acea in link se afla si un sondaj care are avantaj de 96%

      Ștergere
  55. nimeni nu mai stie ceva despre serial?doamna oana?

    RăspundețiȘtergere
  56. nu se mai afla nimic despre serial?:((

    RăspundețiȘtergere
  57. pacat de actorii , si de scenariul foarte bun :((

    RăspundețiȘtergere
  58. chiar sa terminat filmul? mie inca nu imi vine sa cred!

    RăspundețiȘtergere
  59. Cel mai bun blog de seriale ever! Cele mai pe inteles rezumate. Multumim pentru daruire si efort!
    Claudia Manescu

    RăspundețiȘtergere
  60. Răspunsuri
    1. Serialul Gunes s-a terminat de tot, nu va mai fi niciun sezon.

      Ștergere
  61. Se mai face sezonul 2 sau nu se stie nimic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se face. Turcii nu au reluat niciodata un serial anulat la ei.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.