joi, 18 august 2016

Elif - rezumate, episoadele 15-16







Elif - rezumate, episoadele 15-16
Melek este din nou bătută de Veysel când ajunge acasă, dar nu-i spune unde a fost, doar Zeyenp îşi dă seama că s-a dus la Elif şi Melek îi confirmă. Kenan, cu medalionul în mână, rememorează ultimele zile alături de Melek înainte ca ea să dispară din viaţa lui.
Elif este din nou stârnită de către Tugce şi îi spune că mama ei a fost decuseară la ea şi i-a spus o poveste. Tugce începe să ţipe că minte, că mama ei e moartă, apoi se duce în salon unde sunt Alyie şi cu Arzu şi le spune şi lor ce a auzit din gura lui Elif. Arzu înlemneşte, iar Ayse minte că fata vorbeşte în somn şi că o visează pe maică-sa, că precis este o mică minciună, că toţi copiii inventează. Arzu şi Gonca, însă, o cred pe Elif şi amândouă ţes un plan. În acest timp, Ayse se hotărăşte să-i spună lui Kenan că Elif e fetiţa lui, dându-şi seama că fata nu poate avea o viaţă normală ţinând secretul.

Veysel se duce cu banii la mafioţi şi scapă de datorie. Murat păstrase unul din medalioanele lui Ayse şi i-l face cadou prietenei lui.
La conac, Gonca se duce la Tugce şi-i spune că ELif ar fi spus că o să-i ia toate jucăriile, şi camera şi că se va juca cu tatăl ei, că o să-i ia tot ceea ce are. Tugce bineînţeles că o crede şi se duce s-o bată pe Elif. Stârnindu-se scandal în casă, Alyie o anunţă pe Ayse că aşa nu se mai poate şi că din moment ce Elif nu are părinţi, ar fi mai bine pentru toată lumea să meargă la orfelinat. Ayse rămâne încremenită auzind o asemenea hotărâre, şi îl caută pe Kenan să-i spună ce are pe suflet.

Când se află în fața lui, nu reuşeşte să-i spună că Elif e fiică-sa pt că acesta, având medalionul lui Melek în mână, o întreabă oare ce putea să caute Melek la ei şi apoi spune că nu-l interesează Melek de nici un fel, nu vrea să audă de ea. Ayșe iese iar Kenan rămâne pe gânduri, amintindu-şi împrejurarea în care i-a dăruit lui Melek acel medalion.
Acasă, Melek, care primise de lucrat broderia la o rochie de seară de la vecina ei, plânge pentru că Veysel a prins-o pe Zeynep îmbrăcată cu rochia şi a rupt perlele de pe ea. Apoi observă că nu mai are medalionul la gât şi se întreabă cum l-o fi pierdut? Când vecina vine după rochie, se îngrijorează şi îi spune lui Melek că va trebui s-o plătească, deşi ea insistă că poate s-o repare.

Elif - rezumate, episoadele 15-16
Kenan şi Alyie se ceartă pe cine are dreptul să conducă ferma şi afacerile, apoi, Alyie nervoasă deja, îi spune lui Arzu că trebuie s-o ducă neapărat pe Elif la orfelinat în acea zi iar Ayșe aude discuţia şi se impacientează. Tugce se duce la Elif şi îi spune că va fi dusă la orfelinat, într-o cameră întunecată şi nu va mai ieşi de acolo pentru că nu are părinți. Speriată, Elif îşi pune lucruşoarele într-o gentuţă şi se ascunde în ţarcul animalelor. În acest timp Ayșe îl caută din nou pe Kenan, însă acesta este la animale şi o găseşte pe Elif căreia îi promite că va fi dusă la mama ei, nu la orfelinat. După aceea, Kenan se duce s-o ia la rost pe Arzu pentru povestea cu orfelinatul şi îi pune în vedere că nimic în acea casă nu se poate petrece fără ştirea lui.

Veysel se duce cu Murat la groapa de gunoi unde a aruncat el geanta lui Ayșe, pentru că Veysel mai vrea să vadă dacă nu găsesc în ea vreun telefon, ca să ceară bani proprietarului. Din fericire, cei doi găsesc geanta intactă. Sună la un număr de pe mobilul găsit acolo şi răspunde Șerife, care le dă adresa.
Kenan o ia pe Elif s-o ducă la mama ei după ce i-a cerut adresa lui Ayșe, care insistă să meargă şi ea în oraş. Înainte să plece, Arzu, căreia nu-i convine ce se întâmplă, se urcă şi ea în maşină. La poartă au sosit Veysel şi Murat care stau de vorbă cu Șerife. Ayșe iese din casă şi se pregăteşte să urce în maşina lui Kenan, dar în acelaşi timp ea şi Veysel se văd și se recunosc unul pe celălalt ...


urmează: Elif, ep. 17-18

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.