marți, 16 august 2016

Gunes episoadele 5-10, rezumat







Gunes episoadele 5-10, rezumat
Atacul asupra lui Sevilay (prima soție a lui Haluk) în propria ei casă are un efect major asupra tuturor membrilor familiei Mertoglu. Ali este convins că tatăl lui a făcut asta, deşi nu poate să dovedească. Pentru prima dată încrederea lui Gunes în Haluk se zdruncină şi în mintea ei încolţesc unele bănuieli. Selin este de partea lui Ali în toată această perioadă, cu toate că el, în ciuda sentimentelor pe care le are faţă de ea, ar vrea să stea deoparte de o relaţie. Situaţia nu va fi uşor de manevrat, pentru că Emre o curtează pe Selin în văzul lui şi el devine gelos. Mai târziu, Selin se poartă copilăreşte, intră în piscina lui Emre îmbrăcată, iar Ali o aduce acasă asigurându-se că totul este în ordine. Melisa i-a scris o scrisoare lui Savaș care ajunge în mâinile lui Nazlî care-şi dă seama că scrisoarea trebuie să conţină un mesaj ascuns. Savaș, cu ajutorul lui Can şi Nazlî, se uită în calculatorul lui Haluk ca să afle ce se petrece cu Melisa. Astfel ei descoperă ceva neaşteptat: văd pe calculator o poză cu tatăl lor, Zafer, de care nu mai ştiu nimic de mulţi ani, de când i-a părăsit.

Nazli, contrariată, vine să spună asta tuturor, în gura mare, în sufragerie. Deşi nimeni n-o crede, vrea să scormonească mai departe cazul, şi face gălăgie până când maică-sa o dă afară din salon. Guneș chiar nu-şi bate capul cu lucrul ăsta pentru că nu are încredere că este adevărat, însă se pare că între Zafer şi Haluk există o legătură mai veche, deşi în acest moment Haluk doar tace vinovat. Ceva mai târziu, Selin ascultă o conversaţie dintre mama ei şi Haluk, în care acesta spune lucruri care le surprind pe amândouă. Savas, de la un moment dat încolo, o va susţine pe Nazli în demersul ei. Pe de altă parte, Selin se arată neinteresată de acest amănunt, deşi în sufletul ei este îndurerată.

Gunes episoadele 5-10, rezumat
În plus, Selin mai are şi alte probleme, sentimentale de data asta. Dacă până acum ea se juca cu sentimentele lui Ali, şi apărea în preajma lui împreună cu Emre, acum totul i se întoarce împotrivă. Ali vrea s-o facă geloasă şi se împrieteneşte cu Didem, cu care iese mereu în club şi cu care îşi petrece timpul liber. Selin turbează de gelozie şi încearcă, fără succes, să-l despartă cumva pe Ali de Didem, dar el doar râde de ea. Cu toate acestea, ori de câte ori Emre este în preajma lui Selin, Ali se întunecă şi între ei doi apare concurența pentru iubirea lui Selin. Într-o seară Ali chiar ajunge să se bată cu Emre, apoi totul degenerează, dintr-un joc făcut de Tugce, şi peste câteva zile pun de-o răfuială ca între bărbaţi iar Ali îşi ia pistolul cu el. Selin îl vede plecând şi vrea să-l oprească, pentru că a auzit frânturi din conversaţia de la telefon, dar el pleacă. Selin îl urmărește cu un taxi şi la un moment dat, pe drum, amândoi coboară din maşini şi încep să se certe. Selin observă pistolul de la spatele lui Ali, îl ia şi îl aruncă în mare. Ali începe să plângă, apoi amândoi se îmbrăţişează şi ajung să se sărute.

După acest episod, Ali află că totul a fost jocul pus la cale de Tugce, iar el i-a căzut victimă intrigilor ei. Mai apoi, simţindu-se vulnerabil, se joacă şi mai mult cu Selin, enervând-o prin amiciţia lui cu Didem. Astfel, ea este forţată să pluseze şi într-o după amiază când sunt în casă toţi trei, iar Ali se tot pupă cu Didem, Selin aduce în discuţie nişte cicatrici pe care Ali le are pe spate. Acesta se enervează şi iese din cameră, apoi se ceartă cu Selin şi îi spune foarte franş să nu-l mai facă să se simtă atât de prost vreodată. Mai apoi, crezând că se împacă, se urcă în maşină lui şi stau de vorbă încă odată. Ali se apropie foarte tare de ea ca şi cum ar vrea s-o sărute, dar de fapt, îi spune printre dinţi că nu vrea să-i mai vadă faţa niciodată. Apoi vine Didem şi o dă la o parte, urcându-se în locul ei pe banchetă, lângă Ali. Înainte de a demara, Ali îl vede prin oglinda retrovizoare pe Emre care o pupă pe obraz pe Selin şi o îmbrăţişează. Tugce, la rândul ei va căuta să-l recâştige pe Ali. Inci este invidioasă pe prietenia dintre Guneș şi Ahmet şi o va pune pe Sevilay să o atace din nou pe Gunes.

Gunes episoadele 5-10, rezumat
Până la urmă Ali şi Selin stabilesc să rămână prieteni, şi cu toate că ea simte că-l iubeşte, crede că iubirea nu-i este împărtăşită din moment ce Ali iese în continuare cu Didem. Astfel, se hotărăşte să se întoarcă la Emre ca să-l uite pe Ali, ceea ce nu-i iese așa cum vrea. Ceea ce nu ştie ea în toată treaba asta, e că Didem şi cu Tugce fac nişte jocuri s-o distrugă, astfel, o invită la o petrecere iar ea la început refuză, dar convinsă de Ali, va accepta să meargă. Din păcate, Ali are şi el acelaşi plan ca şi fetele, crezând că dacă face asta şi o umileşte în public, îi plăteşte pentru ceea ce i-a făcut şi ea de curând.

Din nefericire, planul fetelor va fi cel pus în aplicare, adică cel mai dureros pentru Selin care va pleca umilită de la petrecere. Savaș are secretele lui şi relaţia cu Nazlî decurge bine, până când, într-o dimineaţă, Nazli îl vede pe Savas afară, că intră de bună voie, dar cu o privire ciudată, într-o ambulanţă. Haluk o opreşte să se ducă spre el şi ambulanţa pleacă. Nazlî crede că el este în spital din cauza ei şi va reuși să-l scoată de acolo cerând ajutorul surorilor ei şi a lui Ali. Când aude că Savaș a scăpat din spital, Haluk înnebuneşte de furie şi are o atitudine violenţă faţă de Ali.

Savas, ca să nu fie iarăşi dus la spital, se vede nevoit să ia hotărârea de a pleca departe de Istanbul, însă preţul pe care-l are de plătit este tristeţea lui Nazlî, care e îndrăgostită de el. Guneș, văzând că Haluk a fost așa de agresiv cu propriul său fiu, se gândeşte că e mai bine să stea departe de el. Într-o discuţie, Haluk îi pune în vedere că el se poartă cu fiul său aşa cum crede de cuviinţă şi ea nu are dreptul să se bage între ei. Atunci Guneș se întreabă dacă l-a cunoscut cu adevărat pe soţul ei?

După ce Savaș iese din spital, Rana şi Ahmet trimit tinerii la o casă de vacanţă, pentru ca nepotul lui Haluk să nu-şi facă vreun rău. Dar evenimentele nu decurg aşa cum a fost planul iniţial, pentru că totul se schimbă prin prezenţa lui Tugce şi a lui Didem, care plăpnuiesc să-l apropie din nou pe Ali de Selin, ca să-i umilească după aceea. Savaș ajunge să citească o scrisoare de la Nazlî şi nu mai ştie ce să creadă, hotărându-se să discute deschis cu ea, care între timp începuse să pună o distanţă între ei doi. Cei doi hotărăsc să stea de vorbă, dar până una-alta, Peri îi încuie pe amândoi într-o cameră şi aşa, ocazia de a lămuri lucrurile apare de la sine.

Guneș, care se gândea să se mute din casa lui Haluk, amână momentul acestei decizii şi pleacă împreună cu el la Izmir în ideea de a regăsi atracţia dintre ei de la începuturi. Când revin acasă, Haluk face un accident încercând să se sinucidă. Astfel, Guneș lasă în suspensie gândurile anterioare şi îşi susţine soţul aflat într-un moment delicat al vieţii, dar începe să se întrebe cum a fost posibil acel accident? Prima soţie a lui Haluk, mama lui Ali, este o femeie cu probleme psihice care ştie de abuzurile comise de Haluk asupra fiului lor. Când află de noua căsătorie a soţului ei, ea nu vrea să-l scape din mână pe Haluk şi încearcă să se bage între acesta şi Guneș.

În episodul 11 fetele lui Guneș vor afla nişte secrete de-ale mamei lor...

urmează: Gunes, ep. 11-15

sursa foto: capturi video de pe youtube si kanald.com.tr

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Gunes - prezentare si distributie.










4 comentarii:

  1. Mulțumesc mult pentru rezumat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag! Din nou am rugamintea ca aceste comentarii doar de multumire sa-mi fie transmise NUMAI pe facebook. Altfel, un comentariu pe articol trebuie sa aiba consistenta, sa aduca plus-valoare, sa fie calibrat SEO, adica sa contina 1-2 din cuvintele titlului. Altfel, din cauza comentariilor acestora scurte si repetitive pot fi sanctionata de google. Iar eu nu cred ca v-am facut nici un rau, dimpotriva.

      Va multumesc pt intelegere.

      Ștergere
  2. Am vazut cateva secvente din Gunes pe Youtube, am vazut ca Selin si Ali se vor casatori si Melisa(fosta iubita a lui Savas)nu a murit si va reaparea.Stii mai multe despre Melisa si cum de ea traieste??
    P.s:imi plac mult rezumatele tale!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am vazut si eu, Ali si Selin, mire si mireasa prin episodul 34, iar Melisa apare in episodul 11 sau 12, dar in acest moment nu dezvalui ce si cum, urmatorul rezumat apare pana duminica seara, oricum :)

      Multumesc tare mult, ma incurajeaza ceea ce-mi spui! :*

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.