vineri, 16 septembrie 2016

Poveste cu amanti si saloane de masaj erotic







 
Bărbatul cu părul lung şi blond, cârlionţat, lăsat liber pe spate ca nişte raze de soare, opri Chevrolet-ul după intersecţie. Dana zâmbi larg şi urcă în maşină aruncând pe bancheta din spate geanta de voiaj pregătită ca pentru o escapadă de o zi. Şi o noapte.
- Bună, susură ea, mă bucur că te văd după atâta vreme.
Trecuse cam un an de la ultima lor întâlnire, iar el n-o mai sunase. Credea că plecase pe un vapor de croazieră, că aşa-i spusese atunci. De aceea nici ea nu-l mai căutase. Vieţile lor merseseră înainte, ca de obicei. El o privi dulce, cu coada ochiului, zâmbind.
- Şi eu mă bucur să te revăd. Mergem la Braşov, am dimineaţă o întâlnire de afaceri, că mi-am deschis o firmă anul trecut şi acum vreau să fac un parteneriat. Dar să-ţi spun ce-am mai făcut între timp. M-am însurat acum două luni, sper că nu e o problemă din partea ta, nu? zise, întorcând scurt ochii verzi, frumoşi, către ea.

Dana era puţin descumpănită, nu neapărat de situaţie, nu era pentru prima oară amantă de bărbat însurat, dar deşi văzuse destule la viaţa ei, totuşi nu se aşteptase ca după două luni un bărbat să-şi înșele cu atâta nonşalanţă nevasta. Crezuse că măcar o vreme, dragostea durează. Şi îşi aminti că din cauza multora ca el, alesese ea să refuze oricare cerere în căsătorie. Îi răspunse că nu, din partea ei nu era nici o problemă, atâta vreme cât în primul rând pentru el nu era neplăcut să o ia în delegaţie, ca şi cum nimeni nu l-ar fi aşteptat cu drag acasă. El se făcu că nu pricepe aluzia şi o sărută.

Apoi privi drumul şerpuind prin munţi şi păduri, discutară verzi şi uscate, ajunseră la hotel în Poiană, unul de patru stele, el o invită la o cină rafinată, stropită cu vin de Bordeaux. Însă avu grijă să o roage pe recepţioneră să treacă o singură persoană pentru toate cheltuielile, să nu cumva să apară pe facturi şi pe nota de plată de la restaurant două persoane. Seara, după o primă partidă fierbinte de amor, înainte ca el să intre la baie, soţia îl sună. El întinse braţul către Dana, cu un deget ridicat, uşor ameninţător, sugerându-i să tacă. Soţiei i se plânse că e foarte obosit, că drumul a fost prost (nu fusese deloc) şi că a ajuns foarte târziu la hotel. Apoi zise că are febră, că e răcit şi că se culcă, să nu-l mai sune şi mai încolo, că o va suna el dimineaţă. Ochii Danei aruncau niscai fulgere, dar el nu le observă. N-ar fi vrut să fie în locul acelei soţii, care credea ce auzea în telefon şi probabil îşi făcea griji pentru sănătatea partenerului ei de viaţă. Însă îi era milă de ea. A doua zi urmă vizita de afaceri, în care Dana trebui să se prezinte drept consilier juridic, după care o porniră pe drumul de întoarcere acasă.

Această poveste este una adevărată. Multe alte poveşti asemănătoare au urmări nedorite pentru personajele masculine care se implică în iţele încurcate ale unei relaţii extraconjugale. Amanta ajunge să vrea mai mult decât acest statut, rămâne însărcinată, apar probleme care nu de puţine ori distrug o căsnicie începută frumos. Dar dacă te-ai gândi mai bine, tu, stimate domn, ai alege o altă soluţie la dualitatea cu care te-a dăruit natura. De ce nu ai merge la un salon de masaj? Ai dreptate, tot un fel de înşelat se cheamă şi asta, dar e fără obligaţii, fără dureri ulterioare de cap, fără probabilitatea unei case stricate pe viitor. De ce să rişti? O fată de la un salon de masaj îţi oferă relaxare, incitare, poate fi ceea ce-ţi doreşti din când în când. Nu te stresează cu telefoanele, nu produce tensiuni în familia ta.
O alegere poate fi salonul Masaj Artemis, de pe strada Costache Negri nr. 18 din Bucureşti. Fără obligaţii, fără complicaţii, discret şi fără urmări dureroase.

Ce părere ai, nu e mai avantajos salonul decât o iubită costisitoare și generatoare de probleme acasă?









24 de comentarii:

  1. Citesc linistita povestioara ta si am impresia ca citesc dintr-o carte de aventuri...
    Scri tare frumos Oana , ar fi bine ca pui un accent mai mare pe asa ceva si sa te apuci sa scri o carte de dragoste, bineinteles.
    Bravo tie si mult succes !
    Cat despre salon, ai dreptate...dar poate tot mai nimerit ar fi sa se legifereze prima dintre meseriile femeilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sidy, sincer m-as apuca de scris, dar cand vad ce se vinde in ziua de azi .... nu ca n-as fi in stare sa scriu si eu in stilul acela, prea fara perdea, dar nu cred ca ma caracterizeaza. Nu ma vad lansand o carte scrisa cu limbaj licentios, asa cum este acum moda.

      Ștergere
  2. Mi-a placut povestioara ta. Ai talent! Tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaai, multumesc, Diana :) eu ma gandeam ca am avut talent, cand eram pustoaica si publicam sf-uri....

      Ștergere
  3. Parca citesc un roman de S. Brown :D ..... nu m-am gandit ca la salonul de masaj erotic se merge atat de departe ca si cu amanta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Precis nu-ti pot raspunde, ca n-am avut placerea...:)))) dar asa zic unii, vezi linkul de pe cuvantul salon, o jurnalista infiltrata intr-un salon de masaj erotic ca si maseuza, ca sa vada ce se intampla acolo exact. Da, din punctul de vedere al clientului e cam acelasi lucru, doar ca maseuza il aduce la finalizare prin masaj, nu prin alt fel de contact fizic.

      Ștergere
  4. Din cate vad nici un domn nu se inghesuie sa comenteze pe-aici :D se simt cu oareshce muste pe caciuli?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nicule, nu stiu sa-ti spun de ce nu zic nimic domnii, poate ca nu le pasa?

      Ștergere
  5. .... cu sentimente sau fara sentimente, aceasta-i intrebarea.

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca poti scrie linistita un roman!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si? Dana s-a mai vazut cu tipul cu parul ca soarele? :)
    Cred ca daca-i intrebi pe barbati, n-ar alege, s-ar duce si la salon si si-ar lua si amanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu. Nu s-au mai vazut de atunci. Sunt niste ani bunicei. Si eu cred ca ar face la fel, domnii barbati :)))

      Ștergere
  8. Ai imaginatie si scrii frumos. Pe cand o carte publicata???

    RăspundețiȘtergere
  9. ai o imaginatie tare bogata..mi-a placut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu e imaginatie, Vyo. Am pus in pagina ceva real. Poate de aceea ti-a si placut, ceva scris total din imaginatie "transpira" de falsitate.

      Ștergere
  10. Mmmm ... nicicum nu e bine. Nu stiu ce varianta sa aleg!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu sunt deloc de acord cu asa ceva, nici cu amante, nici cu masajul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici o femeie nu ar accepta, Claudia, dar cati sunt atasati cu adevarat de femeia vietii lor?

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.