duminică, 4 septembrie 2016

Statutul relatiei: complicata - prezentare si distributie







Statutul relatiei: complicata - prezentare si distributie
Serial la ACASA TV: Statutul relației: complicată
Titlul original: İlişki Durumu: Karışık
Gen: romantic, comedie
Nr. episoade: 40 (de 2 ore și 15 minute), 1 sezon
Producator: MF Yapim, Turcia 2015
Regia: Bulent Isbilen
Scenariul: Banu Kiremitci
Difuzarea şi drepturile de autor aparţin Show TV Turcia.

Serialul este un remake după seria coreeană Casă plină (2004).

Ayșegul (jucată de Seren Sirince) este o fată inocentă care a moştenit o casă frumoasă de la părinţi. Ea locuieşte singură şi este scenaristă de seriale de televiziune. Într-o zi două dintre prietenele ei cele mai bune îi joacă o farsă şi îi spun că a câştigat o excursie în Grecia. Ea acceptă să plece în vacanţă, având încredere că totul e adevărat, dar când ajunge acolo descoperă că, de fapt, hotelul nu avea cameră rezervată pe numele ei. Pentru că nu ar vrea să plece acasă, rămâne să rezolve problema cu ajutorul unui bărbat chipeş, Murat, care îi face rost de o cameră. Ayșegul îşi dă seama că a fost trasă pe sfoară, dar acum nu le poate certa pe prietenele ei pentru farsa jucată. În hotel îl întâlneşte pe un faimos actor, Can Tekin (jucat de Berk Oktay), de care se tot loveşte nas în nas după aceea. Pentru că nu are bani la ea, Can o împrumută ca să plece acasă.

Când ajunge în orașul natal, află că deşi era moştenirea ei, casa a fost vândută acestui Can, de către prietenele ei. În timp ce stă lipsită de orice speranţă la uşa propriei case, Can se oferă s-o mai ajute odată lăsând-o să locuiască în continuare acolo dacă devine servitoarea lui. Ayșegul nu are de ales şi acceptă oferta lui. Derularea evenimentelor duce la un contract de căsătorie între ei doi. Can vrea s-o facă geloasă pe Elif, iubirea lui din copilărie, şi intră deliberat în atenţia presei mondene. Ayșegul îşi vrea casa înapoi, aşa că se prefac că sunt căsătoriţi de 6 luni.

Serialul explorează latura comică a acestei false căsătorii, în care cei doi protagonişti ajung să se îndrăgostească unul de celălalt.

Serialul Statutul relației: complicată, se va difuza începând cu 5 septembrie la Acasa TV de la ora 20.00.

Distribuția


Seren Şirince - Ayşegül Dinç
Berk Oktay - Can Tekin
Eda Ece - Elif Güvener
Pamir Pekin - Murat Soykan
Nurseli İdiz - Mediha Tekin
Sezai Altekin - İsmail Tekin
Alptekin Serdengeçti - Tahsin Tekin
Mert Türkoğlu - Efe Şengün
Özlem Öçalmaz - Ece Şengün








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.