vineri, 2 decembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep. 10 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep. 10 turcesc, rezumat
Zeynep fuge în pădure în timp ce apare maşina lui Şevket împreună cu Meryem. Irem face pe nevinovata, iar Fatih aleargă după iubita lui, strigându-i căpitanului că Zeynep crede că o înşeală din cauza telefoanelor lui. Fatih o ajunge din urmă pe Zeynep şi o prinde în braţe, dar ea tot supărată este şi îi arată colierul cu numele lui Irem. Apoi, acceptă să meargă la o cafenea ca să-i dea şansa lui Fatih să se explice. El îi spune că din cauza lui taică-său şi a mesajelor lui s-a întâmplat totul, iar că acel medalion este ceva pus la cale, el nu are nici o legătură cu bijuteria. Apoi intră în cafenea şi Sevket, care confirmă că făcea un plan cu ginerele lui pentru ziua circumciziei lui Selim.

Fehmi este în maşină cu Selin şi pentru că o vede tot butonând smartphone-ul, i-l ia din mână. Selin se enervează, nu spune nimic, dar iese din maşină şi traversează urcându-se într-un autobuz, cu care se duce la debarcader să-i spună lui Orhan că ea vrea să plece de acasă şi să-şi ia un job. Fehmi, care urmărise autobuzul şi pe Selin, se află în preajmă şi aude totul. Orhan se declară foarte măgulit că ea vrea să-şi lase familia pentru el, dar spune că nu poate să-i facă una ca asta familiei ei şi o îndeamnă să se răzgândească şi apoi să acţioneze pe faţă, fără minciuni. Fehmi, care voise iniţial să se ducă la ei, în cabină, rămâne pe scara vaporaşului să asculte mai departe, surprins de atitudinea lui Orhan.

Meryem ajunge la birou unde îi povesteşte lui Birol cele petrecute şi spune că ea şi Şevket au convenit să nu-i spună lui Zeynep că este mama ei, dar s-o poată vedea. În acelaşi timp şi căpitanul se confesează unui prieten, şi afirmă că nu ştie ce să creadă despre povestea spusă de Meryem referitor la plecarea ei în tinereţe. Prietenul căpitanului răspunde că probabil că dacă ar crede-o pe Meryem, ar iubi-o din nou şi de asta se teme Reis cel mai mult, să nu cumva să-i dispară ura pentru ea.
În aceste zile, departe în Rusia, Ertan stă la închisoare alături de alţi imigranţi, însă asta doar până se găseşte un translator....

Dragoste cu imprumut, ep. 10 turcesc, rezumat
Orhan se duce acasă la Selin şi se miră să-l vadă pe Fehmi că îl întâmpină, alături de bunica Gulsum, care-i ţine partea şi vede că o iubeşte pe nepoata ei. Fatih află de la Zeynep că ar vrea să lucreze, dar el nu este de acord să meargă să accepte postul oferit de Meryem. Cu toate acestea, Zeynep se duce la mama ei la birou şi o anunţă că acceptă să lucreze acolo, însă ar dori să ştie de ce a ales-o pe ea când avea atâţia alţi oameni, foarte potriviţi, la dispoziţie. Femeia răspunde că îi place că are o personalitate puternică şi că admiră brandul Sekercizade. Între timp, Șevket, Fatih, Yadigar, toată lumea aude despre petrecerea de circumcizie a lui Selim şi încep pregătirile. Mete este contactat de Fatih ca să fie naș.

Ayfer şi Yadigar fac exerciţii de fitness acasă şi discută despre măcelar şi micuţa Sazimet. Zeki răspândeşte vestea că Sazimet se mărită cu nepotul măcelarului, iar Cevat, disperat când aude aşa ceva, se duce să investigheze adevărul din spatele poveştii. Orhan este chemat de către Kamil ca să-l scoată pe Cevat din depresie. Fatih şi Zeynep merg la bijutierul lor de familie să întrebe despre colierul cu numele lui Irem, dar acesta nu vrea să-i spună adevărul (că Mukaddes a făcut comanda). Până la urmă petrecerea pentru Selim îi acaparează pe toţi şi micile fricţiuni sau probleme sunt date la o parte.(aici se termină episodul 24 de pe Acasă TV)

Dragoste cu imprumut, ep. 10 turcesc, rezumat
Toată lumea are câte ceva de făcut, vecinele din cartier pregătesc bunătăţi, echipajul lărgit al lui Şevket ornează sala restaurantului, Mustafa aduce muzicanţii şi familia Sekercizade îl ia în braţe pe Selim, apoi cu toţii ies afară şi încing un dans tradiţional. Mukaddes e oripilată de dansurile astea "ţărăneşti şi învechite" şi ia un băţ de la toboşar oprind muzica. După ce intră toţi în maşini, Mustafa dă semnalul ca muzicanţii să repornească să cânte. La restaurant, din nou Mukaddes are parte de dureri de cap pentru că de data asta toată lumea încinge un dans în mijlocul străzii, doar ea e disperată de ciudă, apoi Ayfer o ia în braţe şi o pupă. Toată lumea se simte bine, Selin dansează cu Orhan, deşi maică-sa îi face semne să-l lase în pace. Fehmi, de pe ringul de dans, o aduce şi pe Mukaddes în mijlocul dănțuielii, în timp ce musafirii rămaşi pe la mese aplaudă. Şevket ţine un scurt discurs, apoi invită pe scenă un cântăreţ cunoscut, Resul Dindar, drept surpriză din partea lui, iar Zeynep lăcrimează de fericire. Undeva, la uşă, fără să fie observată, Meryem participă şi ea la bucuria fetei ei, apoi pleacă mulţumită chiar şi cu atât.

Selim, îmbrăcat ca un mic paşă, este adus în faţa tuturor pe un fel de tron micuţ. În sală păşeşte zâmbind Ertan şi îl strigă pe Fatih pe nume. Fatih, Zeynep, Mustafa şi Orhan se încordează şi stau pregătiţi ca de o eventuală confruntare, în timp ce Ertan doar zâmbeşte privindu-şi fiul...


Acest rezumat acoperă episoadele 23, 24, partial 25 de la Acasă TV


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.