marți, 15 noiembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep.1 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep.1 turcesc, rezumat
Zeynep se află în avion, din Statele Unite către Turcia, băieţelul ei plânge, iar ceilalţi călători sunt deranjaţi. Ea se duce la toaletă să-şi schimbe bebeluşul şi îşi aminteşte cum Ertan, prietenul şi antrenorul ei de kick boxing i-a făcut curte, apoi au plecat în America unde au trăit o iubire frumoasă, până când ea a rămas însărcinată. Ertan s-a înnegurat din senin şi i-a spus să avorteze. Zeynep n-a fost de acord, a născut un băieţel iar Ertan a părăsit-o. Zeynep s-a angajat la o cafenea, dar într-o zi, o amică pe post de baby sitter, i-a adus copilul mai devreme decât trebuia, şi astfel şeful ei a dat-o afară din serviciu. În exact acelaşi timp, Fatih era în cafenea, părăsit de Summer, fata de care se îndrăgostise şi căreia cu două minute în urmă îi dăruia un superb inel de logodnă, dar ea îi mărturisise că nu-l iubeşte şi că nu crede că ceea ce simte el ar fi iubire. Fatih rămâne cu inelul în mână uitându-se pe geam după Summer, iar Zeynep stă perplex cu copilul în braţe uitându-se după prietena ei care plecase în grabă.

Fatih, ni se arată cum era prieten din copilărie cu Irem, fata unor bogătaşi, ca şi familia lui, iar părinţii au hotărât să se căsătorească amândoi şi au făcut şi logodnă. El nu era încântat de această viaţă hotărâtă de alţii, şi pleacă la studii în America pentru a fi liber. Acolo o întâlneşte pe Summer, care după un an îl părăseşte când vede că lucrurile se pot transformă în ceva foarte serios. Fatih este şi el in avionul spre Turcia, la clasa business.

Zeynep revine de la toaletă dar avionul incepe să trepideze din cauza unor turbulenţe şi ea ajunge propulsată în braţele lui Fatih. După ce se tachinează reciproc, ea rămâne pe scaunul de lângă el, văzând că vecinii ei de la clasa economy îi fac semne disperate stewardesei să n-o aducă pe Zeynep înapoi cu copilul gălăgios. Fatih îi dă micuţului suc şi îi pune muzică la căşti iar el se linişteşte. Astfel, cei doi fac cunoştinţă unul cu celălalt, iar după aterizare, în drum către sala de recuperare a bagajelor, Fatih îi propune lui Zeynep să joace rolul soţiei lui, explicându-i că el este forţat să se căsătorească cu Irem, pe care n-o iubeşte, şi ar vrea să scape de ea. Zeynep acceptă propunerea, pt că în acest fel are şi ea o explicaţie plauzibilă pentru părinţii ei, referitoare la copil.

Acasă la Fatih se dă o petrecere fastuoasă în onoarea venirii lui acasă iar Irem apare strălucitoare în salon şi se agaţă de braţul lui. În scurt timp intră şi Zeynep cu copilul, îl schimbă de faţă cu toţi invitaţii, şi astfel se află că ea este soţia lui Fatih iar bebeluşul este al lor. Mukaddes, mama lui Fatih, leşină. Când îşi revine, face scandal şi îi spune în faţă lui Zeynep că n-o s-o accepte nici în ruptul capului de noră. Situaţia creată se complică. Zeynep nu credea că se va ajunge aici, dar acum trebuie să stea în aceeaşi cameră cu Fatih, în casa lui, ca soţie a lui.

Dragoste cu imprumut, ep.1 turcesc, rezumat
În paralel se arată imagini din familia ei, care se ceartă mereu din diverse motive, unul fiind sărăcia, altul faptul că Zeynep a plecat şi ei nu mai știau nimic de ea. Fratele ei venise laq aeroport s-o întâmpine și a văzut-o urcându-se în mașină cu Fatih, apoi a urmărit-o cu un taxi. Acasă le spune părinților ce a văzut și ei consideră că Fatih este cel care le-a răpit fiica acum doi ani. Zeynep acum începe să se apropie de Fatih, care-i povesteşte despre viaţa lui. A doua zi, însă, în timp ce Zeynep rămâne la vilă şi se acomodează cu noile sale "rude", nişte indivizi prieteni cu tatăl lui Zeynep îl răpesc pe Fatih. El le tot spune că au răpit pe altcineva, dar apare tatăl lui Zeynep acuzându-l de răpire. Când înţelege situaţia, Fatih minte că a luat-o pe Zeynep cu el în America din iubire, că s-au căsătorit şi acum au un copil. Tatăl lui Zeynep, când aude că are un nepot, îl iartă pe Fatih dar îi pune în vedere să-i aducă nepotul, altfel va fi rău de el.

Dragoste cu imprumut, ep.1 turcesc, rezumat
După ce-şi revine dintr-o febră generată de gheaţa în care a fost băgat de tatăl lui Zeynep şi de faptul că a fost aruncat în mare, Fatih se ţine de cuvânt şi merge cu micuţul Selim şi pleacă cu Zeynep acasă la ea, într-o scurtă vizită. (aici se termină episodul 2 de pe Acasa TV) Dar pe drum către vilă, în maşină, cei doi se ceartă şi Zeynep decide că va întrerupe jocul şi iese din maşină luând un taxi. Fatih, care nu doreşte să se află adevărul de către ai lui, se duce după Zeynep, care era în baraca de pe malul mării a tatălui ei, şi continuă să se certe amândoi...

Acest rezumat acopera episoadele 1 si 2 de la Acasa TV


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.