duminică, 27 noiembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep.8 turcesc, rezumat
Dragoste cu imprumut, ep.8 turcesc, rezumat
Fatih de bucurie că Zeynep a acceptat să fie cu el vrea s-o sărute dar intră servitoarea Gunay şi îl anunţă că dna Gulsum îl cheamă jos în salon. Fatih se enervează, apoi cei doi ies pe coridor şi din nou vor să se sărute, dar apare Fehmi pe scaunul lui cu rotile. Zeynep dintr-un salt se dă în cealaltă parte şi se prefac amândoi că doar stăteau de vorbă. În salon dna Meryem o aşteaptă pe fiica sa şi o priveşte cu nesaţ. Fatih se arată mirat de prezenţa dânsei acolo dar nu comentează. Sekvet îl sună să-l întrebe dacă nu cumva o femeie ciudată a venit la ei în vizită, iar Fatih zice că nu (el nu ştie încă cine este mama lui Zeynep). Meryem schimbă câteva vorbe cu Zeynep spunându-i că se vor mai vedea şi apoi pleacă. Fehmi tot întreabă de Selin - care este cu Orhan - iar Fatih îi spune că este bolnavă. Fehmi vrea să verifice şi Zeynep fuge în camera fetei, se bagă sub pătură şi se preface răcită, stând cu plapuma peste cap, să n-o vadă Fehmi.

A doua zi se duc împreună pe malul unui lac să ia micul dejun în natură, lăsându-l pe Selim în grijă bunicii Gulsum şi a bonei familiei. Între timp, Ertan o vede pe Fadik prin parc şi o abordează, dar ea îl expediază rapid pt că o aşteaptă pe Zeynep cu Fatih care trec cu maşina s-o ia în oraş. Ertan se preface că pleacă, dar se ascunde după un copac, apoi ia un taxi şi urmăreşte maşina celor trei. Orhan şi Selin se întâlnesc şi ei în parc, şi, pentru că Orhan deja stabilise la telefon cu Zeynep, merg toţi cinci la o partidă de paintball, împreună cu Mete. Însă în echipa lor se mai află un jucător care de la bun început poartă mască pe figura. La vilă, Mukaddes şi Irem ţes intrigi noi.

Dragoste cu imprumut, ep.8 turcesc, rezumat
Tipul cu masca se tot ţine după Zeynep şi într-un moment când sunt doar ei doi la un adăpost, îşi scoate masca şi se dovedeşte că este Ertan. De la distanţă, Fatih vede că Zeynep se ceartă cu el, îl împroașcă cu vopsea şi vine alergând, dar Zeynep deja îi dă una după cap cu patul puştii. Ertan cade leşinat şi se rostogoleşte prin pădure. Cei doi verifică dacă trăieşte, apoi îl iau de mâini şi de picioare să-l care în portbagajul maşinii, (aici se termină episodul 18 de pe Acasă TV) dar Orhan şi Selin îi văd, şi vin să dea o mână de ajutor, gândind că acolo o sa-l cheme pe medicul Asîm. Acasă, îl ameţesc din nou cu o nouă lovitură şi îl lasă în grija şoferului Mustafa, a lui Orhan şi a lui Fatih, care-l cară prin jurul vilei neştiind unde să-l lase, după care îl aduc pe scări până la mansardă.

Situaţia este de aşa natură încât Fatih le spune pe scurt lui Orhan şi Selin cine e tipul şi că Selim e copilul lui, dar nu pomeneşte despre faptul că mariajul lui cu Zeynep este o minciună. Orhan sare la Ertan să-l bată, aşa leşinat şi întins pe jos cum este. Noaptea, cei patru mai stau de vorbă şi când să plece la culcare aud un zgomot puternic venind din pod. Fehmi, care e treaz şi citeşte, aude paşii lor grăbiţi pe scări şi iese din dormitor să întrebe ce se petrece. Fatih răspunde că era o fereastră lăsată deschisă. Ertan se dusese singur în patul lui Fehmi, dar Mukaddes se trezeşte şi leşină când îl vede acolo. Selin vine şi le dă la amândoi pe la nas cu spray paralizant, apoi din nou îl cară toți pe Ertan până la parter. Însă efectul sprayului trece rapid, şi Mukaddes vine la bucătărie - unde Fatih l-a dus pe Fehmi - să spună că un psihopat e la ei în casă, apoi Fatih îl vede pe Ertan mergând împleticit prin curte. Mustafa rezolvă problema şi îl ia pe Ertan, îl împachetează ca pe o mumie în hârtie cartonată, îl leagă cu bandă adezivă şi îl duce într-o cameră de la demisol. Acum toată lumea merge la culcare, Zeynep şi Selin în patul lui Fatih, iar Fatih şi Orhan pe cele două canapele din acelaşi dormitor.

Dragoste cu imprumut, ep.8 turcesc, rezumat
În mahala Yadigar şi Ayfer caută un pretendent la mâna uneia din fiicele lui Ayfer şi se gândesc la băiatul măcelarului din cartier. Se duc la măcelărie, dar acolo e un măcelar nou care vinde, tânăr şi foarte arătos. Amândouă se uită la el amuţite de uimire, iar când ies afară, Ayfer comentează că nu crede că tipul ăsta arătos s-ar îndrăgosti de fata ei.
La vilă, Gulsum şi avocatul familiei îi cheamă la ea pe Fatih şi pe Zeynep anunţându-i că îi lasă prin testament toate acţiunile companiei lui Selim. Fatih şi Zeynep sunt încurcaţi şi nu ştiu ce să spună, dar este evident că nu trebuie să accepte, însă bunica Gulsum îşi impune punctul de vedere. Cei doi sunt obligaţi să semneze şi ei actul testamentar prin care sunt numiţi curatori ai moştenirii până când Selim împlineşte 18 ani şi poate să între de drept în posesia ei.
În acest timp, Ertan se trezeşte într-un tir plin de imigranţi care merg în Rusia.

Fatih şi Zeynep sunt invitaţi la o cină la restaurant de către Meryem. Orhan se află şi el acolo pentru că Sekvet l-a pus să n-o scape din ochi pe Zeynep şi să-i raporteze tot ce face şi cu cine se întâlneşte. Băiatul face o poză cu cei trei la masă pe care o trimite lui Sekvet. Drept urmare, acesta, îl sună imediat pe Fatih şi îi spune că femeia aia e mama lui Zeynep. În acelaşi timp şi Meryem vorbeşte cu Zeynep şi se bucură că au un moment doar ele două pentru că trebuie să-i dezvăluie un secret....


Acest rezumat acoperă episoadele 18, 19 de la Acasă TV


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

11 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. In orice caz, am postat pe vreo 3 seri deja, azi postez la Furtuna pe Bosfor si poate, Bahar. Daca nu maine, atunci cu siguranta de miercuri, cand avem o mini-vacanta, o sa reiau episoadele.

   Ștergere
 2. Mai postezi ceva in seara asta?

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna,Oana!Stiu ca esti ocupata,dar voiam sa te rog,pt ca nu am pe cine altcineva daca ai putea sa imi traduci rezumatele in engleza a 20 de episoade dintr-un serial coreean numit Mostenitorii.A fost difuzat in Romania acum cativa ani,dar nu l-am vazut si imi doresc foarte mult.Problema este ca nu stiu de ce nu pot sa il vad pe youtube si nici pe alte site-uri pe care sunt postate ep. cu subtitrare.Am tot cautat rezumate in lb romana pt. fiecare episod,dar am gasit doar in engleza pe care chiar daca o inteleg cat de cat nu este suficient sa inteleg actiunea.Eu,daca ai vrea sa ma ajuti pot posta intr-un comentariu rezumatul in engleza si voi semna la final-{MARY}.Daca nu ai timp inteleg,deoarece ai viata ta si nu esti obligata sa ma ajuti,dar tu ramasesei ,,ultima mea speranta".Te pup si te adooor!:-*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna! Dar eu le pot vedea. Ceea ce nu inteleg este de ce ar trebui sa traduc rezumatele din engleza daca pot sa ti le dau dupa ce vad fiecare episod? In orice caz, asta va lua ceva timp, adica poate voi trimite doua-trei rezumate in aceasta mini-vacanta, dar mai apoi e posibil sa-ti trimit unul, maxim doua pe saptamana. Iar daca tii neaparat sa-ti traduc acele rezumate din engleza, ma bag numai daca ele sunt scurte, insa daca sunt traduse dialogurile, linie cu line (replica cu replica), sau rezumatul este unul foarte detaliat, nu ma bag. Ca sa intelegi de ce, scrie /copiaza ceva pe o pagina A4 si vezi cat iti ia. Ritmul meu de traducere este de 2 pagini standard (2000 de semne pe pagina) intr-o ora. Pagina standard de traducere este echivalentul unei pagini de roman in format normal de carte. Astept un raspuns.

   Ștergere
  2. Asta ar fi un rezumat.Din ce am citit mie mi s-a parut ca mai sunt si greseli.Daca poti sa citesti tu si sa imi spui mai pe scurt ce se intampla,adica ce e mai important iti multumesc mult!Daca nu ai timp eu iti multumesc oricum si o sa continui sa citesc rezumatele la serialele turcesti������
   {MARY}

   Ștergere
  3. Draga {MARY} - bun, am citit textul si am vazut de unde este copiat, sunt mai multe site-uri pe care apare, deci eu o sa-l sterg de la mine, pt ca Google penalizeaza daca vede texte identice, preluate cu copy paste. Mie imi ramane in inboxul emailului in care primesc notificarile comentariilor care apar pe blog,deci este ok. Ce am de spus:

   1. Nu e doar un rezumat, textul contine si comentarii ale celui care l-a scris, si detalii despre actorul din rolul principal (cum se pronunta numele lui, chestii-trestii :-) ), dar lungimea rezumatului nu este doar ce mi-ai dat tu, ci e mult mai mult, din cate vad pe aceasta pagina: http://www.dramabeans.com/2013/10/heirs-episode-1/

   2. As vrea sa retii ca nu e vorba de a-mi place mie un serial sau altul, mie telenovelele in general nu prea imi plac, prefer de departe serialele americane, dar blogul meu este monetizat, iar banii aceia - de buzunar, dar sunt buni si asa - vin doar daca am multe vizualizari. Ca sa am accesari multe, am constatat ca trebuie sa fac doua lucruri: primul - sa postez seriale turcesti (am avut unul brazilian, de mare succes in lume, care pe blogul meu a fost un fiasco total asa ca l-am abandonat dupa cateva episoade, ca munceam efectiv de pomana, abia aduna cateva sute de accesari), si al doilea, rezumatele sa fie in avans fata de episodul difuzat in ziua respectiva la tv, ca altfel, blogul si munca mea nu-si au rostul, prea putina lume vrea sa stie ce a fost intr-un episod pe care n-au apucat sa-l vada. Asa ca eu scriu rezumate in avans, chit ca asta imi cere un anumit efort, si nu seriale care au fost deja difuzate si nu mai intereseaza pe multi.

   Acestea fiind spuse, da, te ajut, dar voi posta aceste rezumate cu date din urma (o sa-ti dau linkul ca sa le gasesti usor, si daca toate rezumatele in engleza, pe care le voi cauta si pe alte site-uri decat pe acela de mai sus, sunt la fel de lungi, voi rezuma eu fiecare episod, in asa fel incat sa fie convenabil ca timp, avand in vedere ca, in general, ma pot ocupa de blog doar seara, dupa ora 7.00, minus 2 ore cand ma uit la comedia de la Acasa TV).

   Eu zic ca putem ajunge la o intelegere, ca sa citesti si tu rezumatele in romana, si ca sa nu-mi afecteze nici mie serialul asta corean ritmul postarilor la serialele turcesti.

   Ștergere
 4. Si eu m-am gandit ca nu iti plac serialele coreene,dar daca vrei si ai timp sa te uiti tu la ep. si sa imi spui ce se intampla pe mn nu ma deranjeaza.Oricum iti multumesc ca incerci sa iti ajuti cititori si ca ne bucuri cu rezumate.In caz ca o sa cauti ep serialul se numeste Mostenitorii,iar in original Heirs/The Heirs si din cate imi amintesc la serialele coreene un ep nu are mai mult de 1 ora.Te pup,Oana!Esti cea mai tare!
  {MARY}

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar am zis ca l-am gasit, sunt site-uri unde pe aceeasi pagina sunt toate cele 20 de episoade. :) vezi raspunsul de mai sus...

   Ștergere
 5. Ok,imi cer scuze ca nu am citit foarte atent si iti multumesc! :)
  {MARY}

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu mai postezi nmc?Imi cer scz ca sunt insistenta,dar nu ai mai postat nmc de 2 zile si de asta.

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.