luni, 21 noiembrie 2016

Furtuna pe Bosfor, episodul 77 (76 turcesc) rezumat




Furtuna pe Bosfor, episodul 77 (76 turcesc) rezumat
Harun este dus la poliţie în legătură cu explozia de pe iahtul lui Cihan şi el bănuieşte cine l-a reclamat. Dilara se ceartă cu Asuman pt că a venit să spună o asemenea veste, şi proastă şi foarte personală, de faţă cu clienţii şi încep să se certe din nou. Dilara are apoi o discuţie cu Harun şi îi pune în vedere că-l iartă doar dacă spune adevărul şi o incriminează pe Maide. Acum Harun se află între ciocan şi nicovală, între soţia lui şi mătuşa lui care l-a crescut...

Cansu trebuie să plece de acasă (să se întâlnească cu Burhan ca să-l ajute să se împace cu Deniz) şi nu-i permite lui Deniz să o însoţească, pentru că nu vrea să-i spună, de fapt, unde se duce şi pentru cine. Dar Cansu, exact când să traverseze strada la semafor, simte din nou o crampă şi nu-şi mai poate mişca un picior. Disperată, rămâne pe loc şi când semaforul se face verde pe sensul perpendicular deplasării ei, o motocicletă dă peste ea. Burhan sare din maşină şi o ridică apoi o duce la spital şi îl anunţă pe Deniz, care la rândul lui îi alertează familia. Cihan şi Dilara se întâlnesc din nou pe holul spitalului.

Furtuna pe Bosfor, episodul 77 (76 turcesc) rezumat
Harun află că Dilara e la spital iar Keriman îi trimite o poză pe telefon cu Dilara şi Cihan îmbrăţişaţi. Harun turbează de gelozie şi când ajunge acasă la masă şi vede că Dilara nu este acolo, o sună. Ea se află la Cansu acasă, şi încearcă s-o consoleze că totul va fi în ordine, că problemele ei se vor rezolva (dar incidentul cu motocicleta a relevat faptul că boala este gravă şi că ar putea să fie nevoie să renunțe la sarcină). Harun îi cere socoteală Dilarei, iar conversaţia este auzită şi înregistrată de Maide, la fel ca şi o discuţie ulterioară dintre Dilara şi Cansu despre ce fac Deniz şi Burhan.

Deniz află un alt secret urât, de la Inci, care-l minte că tatăl care l-a crescut, comisarul omorât de Burhan, era un tip dur și violent. Burhan îi ceruse asta lui Inci ca să se poată împăca cu fiul său. Deniz nu mai ltie ce să creadă, pentru că mama lui i-a povestit numai lucruri bune despre comisar. Maide îl contactează telefonic pe Burhan, cu care s-a învoit să-l distrugă pe Cihan, şi aduce vorba despre Rahmi, propunându-i să vină s-o viziteze. Amandoi pun la cale o metodă de a da de Rahmi și de a aduce ăn atenția lumii cum a murit Ayșe din cauza lui. Harun vorbeşte cu unul din oamenii lui de încredere şi îl pune s-o urmărească discret pe Dilara mai ales să vadă în ce împrejurări se întâlneşte cu Cihan.
Hazal îi face o surpriză lui Cansu şi vine să-i arate că o susține și că o iubește ca pe o soră. Cansu îi acceptă gestul şi cele două "surori" se îmbrăţişează. Ozan se duce la Cihan să-i ceară sfatul în privinţa a ceea ce face Hazal la firmă şi astfel se află ce greşeli a făcut ea.

La televizor se mediatizează ştirea despre arestarea lui Harun şi acuzaţia de tentativă de omor asupra lui Cihan. Toată lumea e consternată de ceea ce vede, iar Dilara îl somează pe Harun să o reclame pe Maide. Hazal, care era şi ea acasă, îl ceartă pe Harun şi îi aruncă în faţă faptele din trecut, dar acesta o reduce la tăcere imediat. Sub presiunea Dilarei, el nu are încotro şi sună la poliţie să depună plângere împotriva mătușii sale. Asuman, care tot ascultă pe la uşi, crede că Candan e în spatele acestei campanii mediatice, şi se duce la ea acasă să-i reproşeze comportamentul, dar Candan pretinde că nu are habar de nimic (în realitate ea le furnizează informații ziariștilor). Între timp, Harun o urmăreşte cu ochii în lacrimi pe mătuşa sa cum este urcată în maşina poliţiei sub arest, deși bătrâna nu va fi reținută, ci doar i se ia o declarație. Cihan dezbate şi el subiectul cu Yildirim pe iaht, urmărind înregistrarea ştirilor.

Furtuna pe Bosfor, episodul 77 (76 turcesc) rezumat
Mithat şi Hazal evoluează în relaţia lor, condusă întrucâtva de Asuman, iar el îi declară că o iubeşte, dar Hazal nu pare să fie foarte încântată de această declaraţie, într-o seară în care el o invită ăîntr-un local obișnuit, și nu unul luxos, așa cum își imagina ea. Cihan se duce pe iaht într-o seară şi o găseşte pe femeia misterioasă care-l urmărea, pe nume Selma, acolo. Ea îi face o propunere împotriva lui Harun, care se pare că e un duşman al ei din trecut, cel puţin aşa susţine în faţa lui Cihan. Acesta nu este de acord să se alieze cu ea să-l distrugă pe Harun, pentru că nu poate s-o creadă. Selma înțelege situația și a doua zi, se duce şi la Harun la birou, încercând să-l învrăjbească împotriva lui Cihan.După aceea îl minte că Cihan a angajat-o, dar că ea e dispusă să lucreze pentru el, pentru Harun, dacă-i oferă de două ori mai mult și promite în schimb, să tacă (Selma știe cum a făcut Harun avere, distrugându-i afacerile soțului ei și cu ajutorul mafiei din Balcani.)

Furtuna pe Bosfor, episodul 77 (76 turcesc) rezumat
Asuman şi Candan pun din nou ceva la cale şi se întâlnesc într-un club cu nişte tipi care fac trafic de bijuterii cu diamante. Întâmplător şi Ozan e acolo cu un amic şi le vede, surprins. A doua zi Ozan caută nişte informaţii pe internet şi dă peste nişte poze cu Hazal şi un copil mic în braţe. Selma îşi continuă jocul şi vine la Cihan cu un dosar plin de documente şi CD-uri, împotriva lui Harun. Maide tratează cu Burhan cum să-l găsească pe Rahmi, care a dispărut şi tot fuge de când a murit Ayse din cauza lui, şi difuzează nişte afişe prin intermediul unui ziar popular în oraş, cum că bătrânul este căutat pentru cercetarea cazului Ayse şi se dă o recompensă un milion de lire turceşti aceluia care-l găseşte. Deniz vede unul dintre afișe în restaurantul pe care îl conduce şi astfel află că Rahmi juca jocuri de noroc îndemnat şi ajutat de Burhan, cu care era amic.

Cihan, nervos după ce Azmi îi aduce ziarul, merge la Ozan să discute chestiunea, dar acesta, care urmărea telefonul lui Hazal, interceptează convorbirea dintre ea şi Maide, de faţă cu Cihan care intrase în birou, în care Maide vorbește cu Hazal despre crima asupra lui Ozgur, și cum ea îi este datoare, pentru că altfel ar fi putrezit în închisoare. Cihan și Ozan se uită încremeniți unul la celălalt  ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.