marți, 6 decembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep. 12 turcesc, rezumat



Dragoste cu imprumut, ep. 12 turcesc, rezumat
La poliţie Fatih şi Zeynep mint că s-au căsătorit în America şi că cine ştie de ce actele lor de aici nu menţionează căsătoria, însă Meryem nu înghite gogoaşa asta. Poliţistul şef spune că nu are importanţă asta, ci că ea rămâne în arest până când Ihsan îşi retrage plângerea, dacă va face aşa ceva. Meryem prinde ideea din zbor şi se duce imediat la Ihsan să-l oblige să retragă reclamaţia, ameninţându-l că-i va ruina afacerile. Ihsan, speriat, acceptă să facă ce vrea Meryem. La secţie, Fatih şi Zeynep sunt cât pe ce să spună adevărul despre mariajul lor când intră pe uşă Ihsan cu Meryem şi el îşi retrage plângerea.

În maşină, Zeynep este însă tristă şi îngrijorată că a putut face aşa ceva şi că nu poate să fie la înălţimea aşteptărilor şefei ei. Ca s-o încurajeze, Fatih îi spune că este o femeie puternică şi că l-a înfruntat şi pe taică-său cu toată nebuneala lui şi că l-a salvat chiar şi pe el, pe Fatih, dintr-o situaţie delicată. Acasă, Zeynep se hotărăşte să demisioneze de la acest job care este ceva peste puterile ei, dar nu renunţă la ideea de a avea un serviciu. Fatih o asigură că o va susţine indiferent ce vrea să facă cu viaţa ei. Atunci ea îl cheamă să doarmă pe pat lângă ea, nu pe canapea. A doua zi este tot deprimată şi n-are chef de nimic din cauza acestui eşec. Fatih o aduce oarecum cu forţa la micul dejun, unde Mukaddes o ceartă că a venit la masă în pijama, apoi face aluzii la felul cum a clacat din prima zi la serviciu. Zeynep pleacă de la masă urmată de Fatih care o îndeamnă să iasă la plimbare, să facă ceva să depăşească starea asta. Zeynep refuză, iar Fatih este chemat de Ferhat la firmă, însă înainte să plece o cheamă pe Fadik să stea cu prietena ei.



După ce apare Fadik, care nu reuşeşte s-o scoată pe Zeynep în oraş, vine şi Meryem care vrea să-i ofere fiicei ei un alt post în companie. Zeynep refuză politicos şi pleacă, iar Meryem o roagă pe Gulsum să intervină. Bunica însă, consideră că e mai bine să nu deschidă acest subiect şi s-o lase pe Zeynep să facă aşa cum crede de cuviinţă. Meryem nu are încotro şi deocamdată, lasă lucrurile aşa.

Dragoste cu imprumut, ep. 12 turcesc, rezumat
Şevket insistă pe lângă Orhan s-o aducă pe Selin să locuiască la ei acasă. Orhan o sună pe Selin dar bineînţeles că nici unul nici celălalt nu sunt de acord cu dorinţa căpitanului. Kamil îi sugerează lui Cevat s-o sune pe Saziment şi să vorbească direct cu ea. Pentru că el e prea timid, Kamil dă un telefon de la o cabină publică şi vorbeşte cu Ayfer, care e deja foarte deprimată că a fost părăsită de iubitul misterios. În acest timp, sacoșile cu cele cumpărate pentru aprovizionarea vaporaşului dispar cât timp ei sunt în cabina telefonică. (aici se termină episodul 28 de pe Acasă TV)

Dragoste cu imprumut, ep. 12 turcesc, rezumat
Fatih îl contactează pe Mete să-i povestească ce s-a întâmplat cu Zeynep şi să-l invite să petreacă seara împreună, Mukaddes o pune la curent cu noutăţile pe Irem. Tinerii se adună la Şevket acasă şi joacă mima, în speranţa că o vor face pe Zeynep să uite de probleme. Şevket trece pe acolo şi o ia pe fiică-sa deoparte, el fiind acela care o face să treacă peste moment şi să redevină încrezătoare iar. Se duc cu toţii pe vapor să doarmă, dar Cevat şi Kamil deja s-au culcat şi nu-i văd. Dimineaţă, cei doi iau o puşcă şi un satâr să vină să-i doboare pe "duşmani", dar Zeynep calmează spiritele. Vaporul era deja în larg, şi la un moment dat Zeynep constată că firul aparatului de recepţie este rupt şi nu pot comunica. După aceea ajung pe o insulă pustie și tinerii coboară pe plajă în căutare de ceva de-ale gurii.

La vilă, Şevket vine să-şi ia fata acasă, la fel şi pe Selin, şi stă de vorbă cu Fehmi şi cu Mukaddes. Ayfer, care răspunsese la telefon lui Kamil, se duce din nou la întâlnire şi se aşează la o masă proaspăt vopsită. Când i se atrage atenţia, se enervează şi pleacă ţipând, plină de dungi albe, de vopsea, pe fustă şi pe mâini. Şevket, Elif-su şi Yadigar sunt invitaţi la masă de Fehmi, şi când tocmai constatau că nu pot da de grupul de tineri, Şevket sugerează să meargă la vapor, dar apare Meryem şi atmosfera se tensionează. Şevket se ridică de la masă şi pleacă după ce-i pronunţă uimit, numele. Gulsum rămâne mirată că cei doi se cunosc, Yadigar se uită şi ea, stânjenită, în jur.

Dragoste cu imprumut, ep. 12 turcesc, rezumat
Pe insulă Zeynep vede de câteva ori pe cineva ascuns după tufişuri dar nu este crezută de ceilalţi. Când Fatih o duce la o peşteră să-i demonstreze că nu e nimeni pe acolo, de fapt, văd doi ochi mari şi aud şoapte, după care cei doi încep să ţipe şi să alerge bezmetic. Ceilalți tot nu prea îi cred și fac mișto de ei că or fi cu adevărat niște zombi pe insulă. Totuși seara, aprind cu toţii torţe și stau grupați pe plajă, Kamil şi Cevat vin şi ei ţipând apoi apar în spatele lor nişte oameni, de care tinerii se sperie. Aceștia se apropie de focurile lor, salutând şi cerând nişte pâine. Fatih leşină.



Acest rezumat acoperă episoadele 28, 29 de la Acasă TV


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.