vineri, 30 decembrie 2016

Yaman episodul 52 rezumat




Yaman episodul 52 rezumat
Turunc Nadir promite că se va răzbuna cu vârf şi îndesat în timp ce este împins în maşina poliției. Yaman dispare, pt că acum e posibil ca poliţia să găsească dovezi că el a sustras informaţii din calculatorul lui Nadir, şi, de asemenea Sude este agitată pentru că se va afla de înţelegerea dintre ea şi mafiot când i-a dat informaţii despre afacerile lui Asîm, lucruri care sunt pe un CD în casa lui Nadir.
Mafiotul discută cu avocatul lui şi-i cere să-l găsească pe Cenghiz, care dispare din peisaj o vreme cerându-i şi Leylei să se protejeze lângă Yaman, dar ea nu este de acord şi spune că va rămâne alături de Nadir. Mira se supără din nou pe Yaman când află că el a avut o aventură cu o anume Sibel în perioada cât au fost certaţi. Când stă de vorbă cu Eylul despre iubitele lui Yaman, ajunge şi la subiectul Elif şi o cheamă pe fată minţind-o că vor să-i joace o farsă lui Yaman.

Yaman episodul 52 rezumatSelim se duce la închisoare şi cere să discute cu cel care a mărturisit că l-a omorât pe Sinan (om de-al lui Nadir) spunându-i să recunoască adevărul, că el l-a omorât pe jurnalist la comanda lui Nadir, şi că va scăpa de acolo, din moment ce mafiotul este prins. Individul nu se încrede în Selim şi, cu toate că i-ar surâde varianta propusă de avocat, se teme de răzbunarea lui Nadir şi pleacă înapoi în celulă fără să mai spună nimic. În schimb Selim reuşeşte să obţină interzicerea pentru Cenghiz de a ieşi din ţară.
Sude se vede încolţită şi după ce vede că poliţia scotoceşte vila lui Nadir, se duce la firmă şi se întâlneşte întâmplător cu Kenan. Acestuia îi spune oarecum despre ce-i vorba ca să se descarce sufleteşte, menţionând doar că va pierde tot ce are, bani şi prieteni. Kenan se grăbeşte să iasă din maşină ei, dar îi promite că o va ajuta să aranjeze totul în favoarea ei.

Leyla se duce să-l viziteze pe Nadir şi, foarte speriată, îi transmite mesajul lui Cenghiz, care îl poate ajuta să scape, contra a jumătate din avere, sau că va putrezi în închisoare pentru că el va aduce poliţiei şi restul scrisorilor luate din apartamentul lui Sinan. Mafiotul se enervează şi promite că-i va omorî pe amândoi apoi o dă afară pe Leyla.

Selim încearcă să-l atragă pe Asîm de partea lui, dar bătrânul nu vrea să-l ajute pe motiv că n-ar vrea să mai aibă de-a face cu investigaţia acestei crime. Yaman o întreabă pe maică-sa dacă nu cumva acest Nadir este acel Turunc Nadir care avea legătură cu tatăl lor, dar femeia se teme să-i spună adevărul, gândindu-se să nu-i facă rău lui Kenan care lucrează la firma lui Nadir. După aceea Yaman află de la Orkun că afacerile lor merg prost acum, de când mafiotul a fost arestat, şi că investitorii îşi retrag banii. Seara, fetele îi joacă acea festă lui Yaman, căruia îi înscenează că fata cu care a fost el în vară are ceva foarte important să-i comunice.

Yaman episodul 52 rezumatCenghiz se duce la Nadir să-l întrebe dacă s-a hotărât să-i dea jumătate din avere sau va rămâne acuzat şi închis pentru crimă, amintindu-i că are şi hainele lui pline de sângele lui Sinan. Sude se întâlneşte cu Kenan, ca să uite de necazuri. Faruk le propune lui Orkun şi părinţilor lui Eylul să se bage într-o afacere riscantă, ceea ce ei nu acceptă. Asîm, rămas singur în vilă, se duce să stea peste noapte la Sedef. La barul unde s-au adunat tinerii, la un moment dat Mira crede că Yaman ştie de boala ei şi îl bănuieşte pe Orkun că a spus cuiva, pentru că nu avea cum să afle din altă parte. Până la urmă toată gluma se transformă într-o petrecere, la care participă şi Selim cu Deniz. A doua zi Mira, care nu crede că Yaman este cu ea din iubire ci de milă, că este bolnavă, aranjează în aşa fel încât o aduce pe fosta lui iubită, Sibel, la facultate, şi forţează o confruntare de faţă cu tot grupul lor de prieteni ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Yaman 51                                     urmează: Yaman 53

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.