miercuri, 4 ianuarie 2017

Furtuna pe Bosfor, episodul 79 (78 turcesc) rezumat




Furtuna pe Bosfor, episodul 79 (78 turcesc) rezumat
Cihan vine la vilă s-o caute pe Hazal iar Harun se arată deranjat de atitudinea asta, de faptul că rivalul lui vine aşa, neanunţat, când vrea, acolo. Hazal îi atrage atenţia că este tatăl ei şi să nu mai ţipe la el, iar Harun tace până pleacă Cihan apoi se ceartă cu Dilara. De fapt, Cihan o ia pe Hazal cu el la un apartament luxos şi îi dă cheile acestuia, drept cadou din partea lui. Dilara nu primeşte cu bucurie vestea asta, dar Harun se bucură că Hazal stă deoparte, pentru că în felul ăsta Cihan nu are de ce să-i mai deranjeze la vilă.

Ozkan este dus la poliţie cu cătuşe acuzat de tentativă de crimă. Deniz îl apelează pe Cihan în dorinţa de a-i cere ajutorul, apoi merg împreună la închisoare, discută cu Ozkan şi Cihan îl pune pe Yîldîrîm să-i fie avocat. Unul din oamenii lui Burhan află ce s-a petrecut şi îl informează pe Burhan, care şi el vine la închisoare să-i ceară scocoteală că de ce i-a spus lui Deniz despre învârtelile lui. Mithat se duce la noua locuință a lui Hazal și, cu toate că ea s-a depărtat de el pentru că nu-i poate povesti despre incidentul cu Ozgur, Mithat îi declară iubire. Cihan o ia pe Hazal la firmă unde convoacă o şedinţă a consiliului de administraţie şi ia o decizie importantă pentru fiica lui.

Furtuna pe Bosfor, episodul 79 (78 turcesc) rezumat
Selma îşi continuă jocurile. Se duce la Harun, îi arată poza soțului ei, care a avut de suferit de pe urma afacerilor murdare ale lui Harun. El o angajeaza ca secretară, iar Selma își dă seama că Harun îi interceptează convorbirile. Apoi o sună Cihan iar ea trebuie să joace tare, să nu se dea de gol față de Harun. Cihan nu înțelege de ce ea îi spune să n-o mai sune, însă ulterior Selma va găsi o cale să colab
oreze cu Cihan fără să dea de bănuit. În urma discuției, Harun zâmbește satisfăcut că l-au prins pe Cihan în plasa lor și că poate avea încredere în Selma. Asuman are coşmaruri şi este retrasă de când a fost atacată în apartamentul lui Candan. Când ajunge în Istanbul, avocata se duce după ea pe malul Bosforului, dar Asuman face o criză de nervi acuzând-o pe Candan de implicare în atac. Candan se disculpă, dar chiar dacă o crede, Asuman rupe prietenia şi relaţia de afaceri cu avocata. Atunci, când Candan se întâlneşte cu individul să-i dea setul de bijuterii cu diamante primit de la oamenii de legătură din Cape Town, ea se bate cu el şi până la urmă îl înjunghie mortal. Candan o sună pe Asuman care vine şi şterge urmele de sânge, ia bijuteriile şi pleacă împreună lăsând cadavrul acolo.

Furtuna pe Bosfor, episodul 79 (78 turcesc) rezumat Dilara, care dăduse telefonul la depanat, află că cineva i-a pus în el un program spion cu care-i asculta convorbirile și crede că Harun a făcut asta. La depozitul unde Burhan făcea trafic de marfă fără acte vine un control, dar el are acte acoperitoare, așa că scapă ușor, însă are impresia, corectă, de altfel, că Cihan i-a trimis controlul pe cap. Seara, Dilara se ceartă cu Harun pentru că-l acuză direct că o urmărește și n-are încredere în ea. Hazal vine acasă și aude cearta lor, apoi intră în salon peste ei și spune cu lacrimi în ochi că ea a luat telefonul, pusă de Maide care o amenința că o dă pe mâna poliției. (aici se termină episodul 79 Kanal D)

Burhan își desfășoară în liniște afacerile ilegale la adăpostul nopții crezând că a scăpat de probleme, dar comisarul face un nou raid și confiscă toată marfa, mulțumindu-i lui Cihan, însă Burhan apucă să fugă. Maide se simte distrusă în urma unei scurte vizite pe care i-o face Dilara, care n-o lasă să-l atingă pe Alaz, spunându-i că va muri singură și că asta e ultima dată când își mai vede nepotul. Maide deoadată înțelege că trebuie să se oprească, și acceptă să facă pace cu toată lumea de dragul lui Alaz, însă în același timp, Harun demarează formalitățile pentru ca Maide să fie trimisă la un azil, ca să nu mai poată face rău. La Deniz s-a adunat toată familia lui Cansu şi un alt medic, din Statele Unite, vine s-o controleze. El le spune franș care sunt riscurile bolii, că poate fi ținută sub control printr-un aparat implantat în creier şi încearcă s-o facă pe Cansu să renunţe la sarcină, pentru că-i pune viața în pericol. Cansu se încuie în camera copilului, dar până la urmă, cu greu, reuşeşte să accepte că nu are încotro. A doua zi merge la o clinică, dar fuge de pe masa de operaţie drept în braţele lui Cihan, care aştepta afară, neputând să se împace cu gândul unui avort. Pe de altă parte, Maide, în urma certurilor cu Harun, este trimisă de acesta la un azil de bătrâni, iar ea ca răzbunare, se foloseşte de un ultim atu pe care îl mai are (o denunță pe Hazal și predă arma atacului la poliție).

Pe internet apare ştirea că Halil T., cunoscut traficant de diamante a fost găsit mort în propriul său depozit. Ozan vede primul postarea și îi spune Dilarei că a văzut-o pe Asu cu acel tip. Candan şi Asuman încep să se teamă pentru libertatea lor. Keriman îl găseşte pe Rahmi pe scările blocului ei, chircit ca un cerşetor şi e gata să-l alunge, uluită apoi, după ce vede cine este. La companie este o şedinţă de consiliu, când apare poliţia, s-o ridice pe Hazal ...


a fost: Furtuna pe Bosfor 78                 urmează: Furtuna pe Bosfor 80

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









2 comentarii:

  1. Pana la urma face avort ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, insa se intampla un accident. Inseamna ca ceea ce stiam eu de pe un forum strain, ca va naste, e inexact, pt ca banuiesc ca in accident pierde sarcina.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.