joi, 19 ianuarie 2017

Furtuna pe Bosfor, episodul 84 turcesc, rezumat




Furtuna pe Bosfor, episodul 84 turcesc, rezumat
Cansu vine cu Emre la Hazal ca să se ascundă, fără să se gândească logic, că a comis o infracţiune, şi că, de fapt, a răpit copilul. Hazal este cumva între ciocan şi nicovală, pentru că o găzduieşte pe sora ei şi o susţine, deşi pare să fie foarte îndoită că Cansu este în toate minţile, dar este conştientă în acelaşi timp de gravitatea situaţiei. Emre face febră şi până la urmă Cansu acceptă să meargă la spital, unde amândouă reuşesc să o păcălească pe asistenta de la recepţie, minţind că nu au buletinele la ele. Cansu spune că e din Ankara şi îşi dă un nume fals. Între timp Cihan, şi Dilara o tot sună pe Hazal dar Cansu o obligă să nu răspundă, iar cei doi sunt îngrijoraţi de fata lor pentru că ştiu că a răpit un copil, de la televizor, şi că până dimineaţă trebuie să-l aducă înapoi la familia lui adoptivă. Cihan află de la Deniz că Cansu şi Hazal ar fi plecat în vacanţă într-o staţiune şi că au telefoanele închise pentru că sunt în avion, dar Cihan îl informează despre răpire şi nu crede povestea cu vacanţa. Împreună cu Deniz ajung în vila lor şi găsind termometrul lăsat în grabă lângă o baveţică de-a lui Emre, presupun că fetele s-au dus cu el la spital.

Ozan este îngrijorat de povestea cu Asu şi diamantele, deşi nu face legătura dintre asta şi crima comisă asupra lui Halil, traficantul de bijuterii, ci doar se gândeşte că prietenia ei cu Candan nu e de bun augur. Astfel, Ozan îi atrage de partea lui pe Ozkan şi pe Rahmi ca să înceapă să investigheze situaţia şi să afle în ce era Asu implicată şi de unde şi până unde avea ea diamante, din moment ce trăia din banii familiei lui. Ozkan merge la ultimul club în care au fost văzute Asuman şi Candan de către Ozan şi, aflând întâmplător că patronul acelui club e un prieten de-al lui din Koln, îl mituieşte ca să-i dea înregistrările de pe camerele video. Cihan, Deniz şi Dilara se duc la cel mai apropiat spital şi într- adevăr le găsesc pe fetele lor acolo, împreună cu Emre. Cansu protestează, nu vrea să lase bebeluşul din mână, şi se lasă cu greu convinsă că trebuie dus la familia lui, ca şi cum ar fi făcut o obsesie din faptul că îşi doreşte să fie mamă cu orice preţ. Merg cu toţii acasă la Deniz iar Dilara rămâne să doarmă în salon, până dimineaţă când Cihan revine şi merg împreună să predea copilul părinţilor lui.

Harun este plecat la Dubrovnik ca să perfecteze ultimele documente prin care firma de spălare de bani este radiată şi el nu mai are de-a face cu mafia balcanică. Seara o sună pe Dilara şi află că ea este la poliţie cu Cihan, din cauza că Cansu a răpit un bebeluş. Harun se enervează şi a doua zi dimineaţă află de la Emine că Dilara n-a dormit acasă, iar el presupune, fără să verifice, că ea şi-ar fi petrecut noaptea cu Cihan. În acea zi Harun trebuia să se întoarcă acasă, dar Demir îşi pune oamenii să-i amâne plecarea cât de mult posibil şi decolează către Istanbul, pătrunzând în vilă. Acolo se duce în camera lui Alaz şi se joacă cu el aşteptând-o pe Dilara, care în acel moment nu era acasă. Când ea revine şi îl găseşte pe Demir cu Alaz, rămâne încremenită de teamă şi de furie, deşi mafiotul nu face în mod direct nicio ameninţare. Atunci ea îşi dă seama că Cihan avea dreptate când îi spunea că şi dacă Harun vrea să renunţe la mafie, ei n-or să-l lase în pace şi că ea cu Alaz sunt în pericol în vila de pe Bosfor. După ce mafiotul pleacă, Dilara, speriată îşi face bagajele şi se duce imediat acasă la Cihan ca să stea acolo sau s-o ajute să se mute undeva unde să n-o găsească mafia. În acest timp Harun este arestat datorită înţelegerii lui Damir cu poliţia din Dubrovnik.

Candan o avertizează pe Asuman că va fi dificil să o dea în judecată pe Dilara, chiar dacă are testul ADN care dovedeşte că ea este fata lui Ekrem, pentru că este obligată să depună o garanţie materială egală cu valoarea bunului pe care îl revendică, adică a vilei Dilarei, iar ea nu are aceşti bani. Acum Asuman acţionează. O aşteaptă pe Keriman şi o abordează, astfel aflând că Ekrem a stat de vorbă cu Dilara la magazin, dar n-a fost crezut. Asuman se bucură de această veste, pentru că şi ea are de gând să-l discrediteze pe Ekrem şi să inducă ideea că el vrea bani, de fapt. Hazal, pe care Mithat o ţine la distanţă din cauză că şeful lui de la poliţie i-a interzis să se mai vadă cu ea, se sfătuieşte cu Cansu şi găseşte că e o idee bună să meargă la el acasă să petreacă seara împreună, dacă a refuzat-o cu un weekend departe de Istanbul. Profitând de faptul că s-au certat din cauză că el comunica prin sms cu cineva din poliţie şi nu-i putea spune asta lui Hazal, Mithat o roagă pe o colegă poliţistă să meargă la el acasă și iasă îmbrăcată în halat când Hazal va suna la uşa lui. Acea colegă face ce-i spune Mithat, iar Hazal e distrusă, crezând că el are pe altcineva. Colega lui Mithat observă că Hazal îl iubeşte cu adevărat şi că nu merită să sufere aşa, dar Mithat, forţat de poziţia lui în firma lui Cihan, deocamdată nu are încotro şi spune că o să-i treacă.

Furtuna pe Bosfor, episodul 84 turcesc, rezumat
Asuman şi Candan uneltesc acum să-l determine pe Ekrem să depună mărturie că tatăl Dilarei din acte a fost păcălit că Dilara e copilul lui, pentru că altfel Asuman n-are cum să revendice averea sorei ei. (aici se termină episodul de pe Kanal D) Harun este eliberat din arest şi ajunge acasă, unde nu găseşte pe nimeni. Imaginându-şi că Dilara e la Cihan se duce acolo şi face gălăgie în curtea casei. Dilara iese afară dar şovăie, ceea ce-l înfurie şi mai mult pe Harun. Cihan se apropie de el şi privindu-l în ochi îi spune că ştia de la bun început că Ozan nu e fiul lui. După asta, Harun, care este foarte bulversat de ceea ce a auzit, se duce la firma lui Cihan, direct în biroul lui Ozan şi se apropie de el privindu-l intens dorind să-i spună că este tatăl lui...



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Furtuna pe Bosfor - ep. 83 turcesc                     urmează: Furtuna pe Bosfor - ep. 85 turcesc

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.