duminică, 15 ianuarie 2017

Yaman episodul 54 turcesc rezumat




Yaman episodul 54 rezumatYaman este grav rănit şi e dus la spital de Selim. Pe toată durata operaţiei şi a perioadei de recuperare și comă, Yaman are tot felul de vise care i se par reale, ca dintr-o realitate paralelă, în care Mira nu e cu el, nu-l cunoaşte şi nimeni dintre prietenii lui nu-l mai cunoaşte, iar toată lumea a trăit o viaţă diferită de cea reală iar Ender trăieşte, dar a divorţat de Selim. Această parte a mentalului lui Yaman ocupă cea mai mare parte a episodului 54.

Nadir, eliberat acum, o ameninţă din nou pe Leyla, deoarece ea l-a trădat cooperând cu Cenghiz, care acum este mort. Mafiotul s-a dus apoi la spital pentru a-l vizita pe Yaman, ba chiar Nadir îşi cere scuze spunând că îi pare rău că unul dintre oamenii lui l-a împușcat, în timp ce Mira îi cere să stea deoparte şi îi apostrofează pe cei de la securitatea spitalului să fie mai atenţi pe cine lasă să intre. Leyla îl atenţionează pe Nadir că n-ar trebui să se simtă uşurat pentru că Cenghiz este mort, deoarece mai înainte de a acţiona, i-a spus că, în cazul în care lucrurile merg prost, el are un plan B. Nadir o întreabă pe Leyla dacă ştie despre asta, dar ea jură că nu ştie. (aici se termină episodul 54 Kanal D)

Giray îl întreabă pe Hasan dacă Nadir Baktiroglu este unul şi acelaşi cu Turunc Nadir, dar Hasan neagă. Este sezonul sărbătorilor de iarnă şi în timp ce Selim şi Sedef împachetează cadourile pentru Mert şi Yaman, vor să vadă ce i-a cumpărat Yaman Mirei şi el spune că nu i-a cumpărat cadou în acest an, pentru că n-a avut bani. Selim îl întreabă de ce nu i-a cerut lui, că i-ar fi dat. Mert se bagă în vorbă şi recunoaşte că el s-a oferit să-l împrumute, dar Yaman nu a acceptat. Nevin este venită acasă la Eylul să aibă grijă de micul Ekim Can, pentru că babyy-sitter-ul este în concediu. Sedef este acum lipsită de grija lui Lance, care a fost rapid demascat de Selim: Lance venise să-şi ia partea de avere în urma divorţului de Sedef, pentru că deja avea o nouă iubită în America, dar Selim şi Asîm au găsit calea de a pronunţa divorţul fără ca lui Lance să-i revină vreun sfanţ din drepturile lui Sedef.

În seara de Revelion Sude poartă o agrafă ieftină de păr, dar care este făcută cadou de Kenan. Asîm observă accesoriul şi probabil bănuieşte provenienţa acestuia şi o întreabă pe soţia lui ce-i cu acea agrafă, dar ea doar spune că-i place modelul. Când se face miezul nopţii, la vila lui Asîm apare Nadir cu Leyla stricând buna dispoziţie a invitaţilor, dar sunt acceptaţi în grupul petrecăreţilor care se uită la artificii şi beau şampanie. La Selim se desfac cadourile. Mira, ajutată de Deniz, a înregistrat melodia compusă de Yaman într-un studio - aceasta apare la TV în acele momente, şi lui îi dăruieşte un CD. De la Asim Yaman primeşte plata pentru toată facultatea plus masteratul în arhitectură în străinătate. La un moment dat rămâne un pachet sub brad, care nu e al nimănui și nici nu se știe cine l-a pus acolo, iar Selim îl ia să-l desfacă. În acea cutie este un pistol şi o bucată de pânză albă mânjită de sânge. Cei câţiva musafiri, apropiaţii familiei, se sperie şi se dau înapoi, iar Selim îl împiedică pe Mert să atingă obiectele ca să nu lase amprente. În cutie un bilet zice că aceasta conţine unul din secretele lui Nadir....



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Yaman episodul 53                                    urmează: Yaman episoadele 55-56 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








6 comentarii:

  1. din data de 23.01.2017 la ce ora va fii difuzat yaman?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie sus,pe banda miscatoare su stiri :) de la 13.30 in weekend.

      Ștergere
    2. Ce banda eu nu vad nici o banda !

      Ștergere
    3. Inainte de articol, cel mai probabil sub cuvintele Pentru a vedea ultimele articole accesați pagina ACASĂ este o banda, ii zic eu, un sir de propozitii care apar de la stanga la dreapta si se misca de la stanga la dreapta. Dar e posibil sa fie plasate si sub reclamele google, eu am adblock si nu stiu foarte exact unde sunt reclamele, de aia nu pot preciza unde se afla aceste stiri micute despre Yaman si despre Kosem.

      Ștergere
  2. Imi spuneti va rog cate episoade are acest serial?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.