joi, 9 februarie 2017

Yaman episoadele 58-60 turcesti rezumat




Yaman episoadele 58-60 turcesti rezumat Nadir îi ia pe băieţi în maşina lui sub ameninţarea pistolului. Selim îl sună pe Yaman şi după asta lucrurile se precipită, băieţii profită de un moment prielnic, îl lovesc pe şofer, îl ameninţă pe Nadir, maşina se opreşte dar apoi lucrurile scapă de sub controlul lor. Când Nadir e gata-gata să-l împuşte pe Yaman, poliţiştii, care veniseră îndrumaţi de Kenan, îl omoară pe mafiot. Acum Mert şi Yaman sunt salvaţi, toată lumea se bucură că s-a încheiat acest capitol cu bine, iar Leylei aproape că nu-i vine să creadă că este eliberată de teroarea sub care trăia. Orkun îşi cere scuze pentru cele făcute dezvăluindu-le prietenilor lui că n-a avut încotro, mama lui fiind în pericol.

Individul care avea o cicatrice pe mână se duce şi îşi face de urgenţă un tatuaj exact pe acel loc, ca să nu mai poată fi recunoscut, apoi, într-o ceainărie vede la televizor un portret robot de-al lui, şi anunţul poliţiei că este căutat. Acum, are mai multe motive să se ascundă şi să nu iasă în evidenţă. Poliţia începe investigaţiile şi în scurt timp se află pe urmele răpitorilor lui Mert. Însă, cu toate acestea, Yaman le-a luat-o înainte poliţiştilor, deoarece Mert i-a spus cum arată Mehmet.

Tinerii din Altînkoy se bucură de succesul melodiei lui Yaman şi are loc o întâlnire mult așteptată. Mert, Eylul, Yaman, Mira, Selim și Deniz merg la o premieră de film. Cu această ocazie Yaman urmează să se întâlnească cu producătorul care se gândise ca melodia lui Yaman să fie îmbinată cu versurile rostite de actorul Inanc Pars. Insă Inanc o place pe Mira, începe s-o curteze asiduu şi Yaman devine gelos pe el, până la urmă proiectul acesta pică. Seara se încheie cu un joc de societate care îl va determina pe Yaman să o ceară în căsătorie pe Mira, lucru surprinzător pentru toţi cei prezenţi.

Acum Yaman îşi poate vedea un mare vis împlinit, dar mai există un obstacol care trebuie înlăturat: posibila împotrivire a părinţilor Mirei. Selim este încă stresat din cauză că s-a certat cu Deniz, iar în afară de asta, din Ankara sosesc veşti proaste care-l impresionează. Yaman nu mai poate să împărtăşească tuturor vestea lui fericită, din cauza decesului mătuşii din Ankara, fostă bolnavă de cancer, care la începutul serialului vizitase familia Serez împreună cu fiul ei. Sedef, rămasă singură acasă, în timp ce restul familiei s-a dus la funeralii, îşi dă seama de ce este Selim abătut şi află de despărţirea dintre el şi Deniz.

Cu cât Mira vrea să stea mai departe de Inanc Pars, cu atât acesta se arată mai interesat de ea. În acelaşi timp gelozia lui Yaman creşte. Inanc Pars va fi chemat la o întâlnire a fundației condusă de Sude și restul femeilor din Altinkoy iar ziarele vor vorbi întruna despre Mira și Inanc. Asîm este afectat de adulterul lui Sude şi este decis să divorţeze. Sude, deşi este conştientă că poate pierde totul, merge înainte aşa cum s-a hotărât de la bun început. Se duce la Kenan acasă plină de speranţă, dar ceea ce vede acolo - el este cu Hale - o determină să redevină caustică şi nemiloasă.

Mira anunţă ce au hotărât ea şi Yaman în privinţa viitorului lor. Toată lumea este foarte bucuroasă cu excepţia lui Orkun, care în trecut a fost refuzat de Mira când a cerut-o de soţie şi acum o vede acceptând propunerea rivalului său. Yaman şi Mira îşi fac curaj să-i spună lui Faruk că vor să se căsătorească. Dar dincolo de demersul lor, Inanc Pars nu renunţă la Mira şi le face greutăţi celor doi îndrăgostiţi. Yaman nu are de gând să mai stea deoparte şi să fiarbă mocnit ca până acum. El se enervează când vede un camion cu trandafiri roșii trimis de actor pt Mira și se duce la Inanc, îl suprinde la saună și-l bate cu buchetele de trandafiri până-l înțeapă cu spinii lor. După aceea Inanc păstrează distanța și o uită pe Mira.

Deniz îl sună pe Selim spunându-i că-i pare rău pentru ceea ce a spus (că el ar avea o idilă cu Sedef) şi că-şi cere iertare. Selim însă, nu este dispus să mai continue împreună şi conchide că după incidentul din trecut, nu mai pot avea o relaţie. Mert şi Yaman joacă "Găsirea tezaurului", joc de societate care îi va determina pe Mira şi Yaman să pună un pariu. Mert crede că în acea casă este ascuns un indiciu şi când ajung la adresa respectivă şi bat la uşă, îl găsesc acolo pe tatăl lui Mehmet, unul din răpitorii lui Mert. Neştiind de ce au venit acolo, bărbatul bănuieşte că vizita lor are legătură cu răpirea şi îi alungă ameninţându-i cu un foc de armă.

Kenan, care a fost implicat într-o idilă cu Hale, o sună s-o întrebe de ce este supărată iar ea îi spune că a fost o aventură care s-a terminat. Hale îl contactează pe Orkun şi îl determină să se întâlnească cu ea după ce-i spune că are nişte informaţii privind-o pe Sude şi că va putea folosi ceea ce va afla în relaţia cu Mira. Orkun îi oferă bani Leylei în schimbul CD-ului de la Nadir, dar ea nu acceptă. Leyla îşi depune cv-ul pentru un job la firma lui Asîm, dar nici măcar nu este lăsată înăuntru. Când îi cere ajutorul lui Sude, aceasta o jigneşte spunându-i că nu există niciun motiv ca s-o ajute, pentru că ea le-a făcut lor numai probleme. Leyla pleacă jurând răzbunare. Se răzgândeşte şi îi dă cd-ul lui Orkun în schimbul favorizării unei întâlniri cu Asîm, care după ce stă de vorbă cu ea, îi oferă jobul dorit.

Se apropie ziua îndrăgostiţilor şi au loc unele tensiuni între Murat şi Elif. După o ceartă de la bani şi de la felul în care îi priveşte fiecare pe bogaţii din Altînkoy, Murat se preface că o curtează pe Tugce, mai ales că a observat-o că este mereu singură, fără partener. Când lucrurile devin prea deranjante şi Murat este cât pe ce s-o violeze într-o seară când o conduce acasă, Tugce îl respinge vehement. Eda şi Hale o sfătuiesc pe Tugce să-l reclame pe Murat la poliţie, dar ea nu vrea să le facă probleme părinţilor ei. Prietenii din Altînkoy îl atrag într-o capcană pe Murat, iar Elif este furioasă că descoperă latura lui întunecată şi în faţa tuturor spune că-l părăseşte.

Tatăl lui Deniz este acuzat de o crimă pe care n-a comis-o dar nu poate aduce probe în favoarea nevinovăţiei sale. Jurnalista îl roagă pe Selim s-o ajute în momentul în care situaţia devine foarte complicată. Tatăl ei consideră că singura soluţie este să evadeze din închisoare şi să stea ascuns toată viaţa, pentru că nu poate suporta viaţa din celulă. Deniz îl imploră să nu facă aşa ceva dar în ziua în care se duce la el la vizită împreună cu Selim, descoperă că deja fugise...

rezumat alcătuit de Oana D. în colaborare cu Hayat Seviyor


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Yaman, ep. 57 tr.                             urmează: Yaman, ep. 61 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.