duminică, 12 februarie 2017

Yaman episodul 61 turcesc rezumat




Yaman episodul 61 turcesc rezumat Selim primeşte vestea că o persoană cu semnalmentele tatălui lui Deniz a murit într-un accident. Amândoi merg la morgă să recunoască cadavrul dar acea persoană nu este cel căutat. Deniz pleacă la Izmir după ceva indicii despre tatăl ei. Burak dispare de la petrecerea de ziua îndrăgostiţilor şi toată lumea este în alertă şi se întreabă cu ce parteneră venise. Când reapare, Burak spune că a fost cu nişte prieteni dar grupul de tineri din Altînkoy crede că el se întâlneşte cu Nihan. De ciudă, el ridică mâneca de la cămaşă ca să le arate un tatuaj dedicat Leylei.

Tinerii din Istanbul fac mişto de Mert pe care îl invită la Agva, dar el refuză inventând pretexte. Apoi merg acasă la Eylul să bea un ceai iar tatăl lui Eylul îl întreabă pe Mert cum s-au distrat de sărbători. El se fâstâceşte şi nu ştie exact ce să spună. Nevin îl întreabă pe Yaman dacă a mai stat de vorbă cu Faruk în privinţa căsătoriei cu Mira, iar el zice că o aşteaptă pe Sude şi apoi vor redeschide subiectul. Nevin aminteşte în treacăt că va ieşi să ia cina cu Kenan, iar Yaman spune că va veni şi el. (aici se termină episodul 61 Kanal D) Acolo, Nevin discută cu Kenan despre relaţia lui cu Sude şi îl roagă să nu agraveze situaţia. Kenan îi spune că nu are cum, pentru că totul între ei doi s-a terminat, iar Sude s-a întors la soţul ei.

Murat, băut, se plânge că cei din Altinkoy l-au atras într-o capcană. Orkun profită de ocazie şi îl asmute pe Murat împotriva lui Yaman insinuând că Elif l-a părăsit ca să se întoarcă la el. Murat crede şi îi trimite un sms lui Yaman ameninţându-l că-l va pedepsi pentru că i-a luat iubita. Elif se simte prost din cauza mesajului trimis, Mira insistă ca Yaman să nu se lase dus de val şi să nu se implice în vreo bătaie cu Murat, care precis este beat. Elif promite să-l reclame la poliţie pentru că o hărţuieşte şi ca un prim pas, îi informează pe părinţii lui despre aceast lucru. Yaman n-o ascultă pe Mira şi îl bate pe Murat reproşându-i că o deranjează pe Elif.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Yaman ep. 58-60 tr.                     urmează: Yaman episodul 62 tr.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.