miercuri, 26 aprilie 2017

Maini matasoase cu sapunul lichid crema Dove




Maini matasoase cu sapunul lichid crema Dove Aşadar, recent am fost selectată în campania de testare gratuită a săpunului lichid cremă Dove, care promite să lase pielea curată, proaspătă şi hidratată. Am primit în colet trei flacoane de săpun lichid cremă, din care două le-am oferit unor colege de serviciu. Mie mi-am păstrat flaconul cu parfum de vanilie. În colet mai era şi o rezervă cu 500 ml săpun lichid cu o altă aromă. Alături de produse am primit un prosopel alb din bumbac cu sigla Dove brodată cu aţă albastră şi materiale informative de la Dove şi BuzzStore.

Maini matasoase cu sapunul lichid crema Dove
Apoi am început testarea, deşi pentru mine e un termen oarecum impropriu, având în vedere că eu folosesc de ani de zile diverse produse Dove, pentru că îmi catifelează pielea şi pentru că îmi place foarte mult mirosul delicat al acestora. În săpunul lichid cremă Dove se găseşte 1/4 cremă hidratantă care alimentează umiditatea pierdută a pielii. După ce mă spăl cu Dove pielea mâinilor este foarte mătăsoasă, miroase foarte bine şi o simt proaspătă şi întinerită.

Singurul defect, după mine, este că nu se clăteşte uşor, motivul fiind acela că este un săpun hidratant. Pe măsură ce am folosit zilnic, de mai multe ori, acest săpun cremă, pielea mea a devenit catifelată tot timpul, şi numai în situaţii speciale - curăţenia de sărbători, de exemplu - a trebuit să apelez şi la cremă, dar asta doar o singură dată. Altfel, în activităţile mele zilnice, deşi spăl vase de cel puţin două ori pe zi şi am o profesie datorită căreia mâinile se impregnează inevitabil cu praf de cretă, spălatul pe mâini cu săpunul cremă Dove a avut şi are un efect binefăcător asupra pielii mele. Aşadar, nu folosiţi săpunul Dove ocazional, ci constant, pentru efecte de durată, pentru o piele mereu proaspătă, curată şi hidratată. Nu folosiţi ocazional. În îngrijirea pielii, în fiecare zi este totul.

Maini matasoase cu sapunul lichid crema Dove Ceea ce face ca pielea să rămână mătăsoasă şi fină timp îndelungat, este crema hidratantă din săpun şi conţinutul său de unt de shea. Untul de shea este o grăsime vegetală de culoare alb fildeș extrasă din nuca arborelui african de shea, sau pe numele lui ştiinţific, Vitellaria paradoxa. Untul de shea este o trigliceridă derivată în special din acidul stearic şi acidul oleic şi este larg folosit în industria cosmetică pentru acţiunea sa emolientă. Untul de shea este, la origini, comestibil şi se foloseşte în anumite preparate culinare în Africa. Se pare că şi regina Cleopatra a Egiptului folosea untul de shea pentru a-şi catifela pielea, produsul fiind pe atunci adus cu caravanele în vase de lut. De altfel este îndeobşte cunoscut faptul că frumoasa Cleopatra era renumită pentru pielea foarte fină şi mătăsoasă pe care o avea, îngrijindu-se cu ingrediente cosmetice scumpe pentru canoanele vremii, şi făcând ocazional băi în lapte de bivoliţă.

Maini matasoase cu sapunul lichid crema DoveUntul de shea are, însă, mai multe proprietăţi, el este şi antiinflamator, şi protejează pielea de efectele razelor soarelui, ba chiar într-o anumită măsură protejează împotriva radiaţiilor ultraviolete. Aşa că, folosind săpunul lichid cremă Dove, nu doar că aveţi o piele fină şi catifelată, nu doar că faceţi o economie la bani, pentru că nu mai aveţi nevoie de cremă pentru mâini, ci aveţi parte şi de celelalte beneficii ale untului de shea din componenţa acestui săpun.

Eu eram și înainte o consumatoare de produse Dove, dar acum, cunoscând mai multe despre ce pot face săpunurile Dove, cu siguranţă voi rămâne fidelă acestei mărci şi vă recomand şi vouă să încercaţi săpunul lichid cremă Dove cu unt de shea.

#buzzdove

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!







15 comentarii:

  1. eu ador Dove de cand a iesit pe piata, toate produsele lor imi plac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu la fel, am incercat pana acum din toate produsele lor. Imi place mai ales deodorantul solid.

      Ștergere
  2. Sapunul lichid Dove este unul dintre produsele noastre preferate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Antoaneta, si la noi in casa produsele Dove sunt printre cele mai folosite!

      Ștergere
  3. Imi plac produsele Dove si folosesc foarte multe dintre ele. Sapunul lichid nu l-am incercat datorita faptului ca nu prea sunt eu adepta sapunurilor lichide. Dar si cel solid, se clateste la fel de greu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si totusi este cel mai curat sapun, pentru ca nu-si lasa toata lumea bacteriile pe el...!

      Ștergere
  4. Si eu ador produsele DOVE, sunt bune si hidratante :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mirosul lor delicat! Pentru mine produsele Dove miros cel mai bine dintre toate cosmeticele.

      Ștergere
  5. Si eu folosesc produse Dove, atat sapunul lichid, cat si gel de dus, deodorant solid, crema de corp si crema de maini. Sunt produse ieftine si bune. Preferatul meu este cel de vanilie cu unt de shea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Folosesc de multi ani produsele Dove si mereu am fost incantata de ele. Noul sapun lichid Dove cu 1/4 crema hidratanta este foarte fain, imi place ca , curata bine, delicat si lasa mainile fine, catifelate si hidratate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi plac foarte mult produsele Dove si am inceput sa le folosesc inca de cand a aparut primul sapun solid Dove.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am incercat pana acum acest sapun lichid, dar alte produse de la Dove le folosim cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. Este un super-sapun, imi protejeaza mainile astfel incat mereu le am catifelate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cel mai mult foloses iarna, acum mi se pare un pic prea hidratant.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubesc produsele Dove si le folosesc cu drag de fiecare data. Săpunul lichid se afla printre preferatele mele

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.