luni, 22 mai 2017

Pretul dragostei episodul 36-45 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 36-45 tr rezumatNeriman obţine casa de la Hulusi şi după aceea pune în aplicare un alt plan. Mai întâi o contactează pe Defne şi îi cere banii din înţelegerea precedentă înapoi. În acest timp Sude, când află că tatăl ei i-a lăsat casa lui Neriman, adică mamei ei, se înfurie şi are o reacţie acidă. Acum toată lumea se pregăteşte de spectacolul de modă pregătit de Gallo şi nu are timp să mai vadă altceva, dar firma Cherie, care a fost lăsată de izbelişte, plănuieşte să se răzbune. Defne este derutată şi nu ştie de partea cui să se alăture. Tensiunile dintre Yasemin şi Sinan ajung la paroxism şi cei doi sunt cât pe ce să se despartă.

Fikret Gallo, care devine prietenă cu Defne, îi dă banii pentru ca să-i înapoieze lui Neriman, care nu reuşeşte să-şi dea seama de unde ar fi putut avea Defne atâţia bani, aşa, deodată. După ce Defne îşi plăteşte datoria, acum ea şi Omer încep să se pregătească de căsătorie şi îşi anunţă prietenii şi familia. Cu toate acestea, Sude nu crede că e corect ce se petrece, pentru că Defne a avut iniţial o înţelegere cu Neriman şi, atunci când l-a făcut pe Omer să se îndrăgostească de ea, motivul pentru care a făcut-o au fost banii. Defne acceptă că este adevărat dar şi că îl iubeşte nespus de mult pe Omer. Însă şi Fikret împărtăşeşte aceeaşi părere ca Sude.

După fashion-show lucrurile în companie se mai limpezesc. Omer şi Sinan devin concurenţii lui Gallo, Omer află că Defne lucrează pentru Tranba şi acum se pregăteşte de război. Până la urmă Defne va reveni la Passionis, iar compania află că ea şi Omer se vor căsători în curând. Dar Defne a promis ceva celor de la Tranba şi acum se vede într-o situaţie delicată. Pentru că ziua nunţii se apropie, Defne, văzând că Fikret nu este de partea ei în chestiunea cu Neriman şi înţelegerea avută la început, o roagă să nu cumva să-i spună lui Omer acest secret, mai ales acum când ei sunt din ce în ce mai îndrăgostiţi.

Fikret şi Omer pregătesc un alt fashion show iar într-una din zile Fikret vede acasă la Omer un obiect care, de fapt, îi aparţine. Sude află că Sinan şi Yasemin s-au despărţit. Deniz întrerupe orice legătură cu cei de la Cherie, iar Yasemin are nevoie de susţinere financiară şi caută pe cineva s-o ajute. Fikret şi Omer ajung să discute între patru ochi iar Defne se teme că secretul ei va fi dezvăluit acum, când e atât de aproape de a-şi vedea visul cu ochii. După ce are loc spectacolul de modă, se dă o petrecere care complică lucrurile între Defne şi Omer, iar presa, prezentă la eveniment, inflamează totul şi mai mult.

Omer trebuie să plece la un seminar iar Sinan găseşte că asta e ocazia potrivită pentru ca el şi Defne să se apropie din nou, aşa că le organizează un fel de lună de miere în avanpremieră. Dar ceea ce a pus el la cale, nu se va desfăşura conform planului şi unul dintre cei doi iubiţi se va supăra pe Sinan. La final, Defne şi Omer sunt şi mai separaţi ca înainte.

Neriman îşi stabileşte o nouă ţintă, şi anume pe Fikret Gallo, împotriva căreia îşi va scoate ghearele ca s-o alunge de la companie. Omer îi face o surpriză foarte sensibilizantă lui Defne, dar tensiunea dintre el şi Sinan creşte. Se lucrează la catalogul de primăvară, ale cărui sesiuni foto vor avea loc în exterior. Defne este curtată intens de doctorul Selim, care-i trimite flori şi ciocolată. Cu toate că Defne vrea să nu se afle, Omer observă ce se petrece iar lucrurile încep să se învălmăşească.

Pretul dragostei episodul 36-45 tr rezumatPentru prima dată în serial, Koray o cunoaşte pe Nihan. Neriman se apucă să ţeasă o intrigă mass-media împotriva lui Gallo, dar din păcate nu aceasta va fi singura problemă a celebrei modiste. Ea s-a îndrăgostit de Omer şi speră să aibă o şansă cu el. Defne se duce acasă la ea şi cele două rivale îşi încrucişează săbiile pentru Omer.

La companie se semnează un parteneriat între Passionis şi Cherie, care urmează să reprezinte o cotitură în viaţa lor. Defne este stresată de faptul că a fost nevoită să accepte această decizie, de a deveni partenera cu Fikret pe partea de retail. Fikret îi face lui Defne o ofertă de a intra într-un joc din care să se vadă pe cine dintre ele două o preferă Omer. Neriman şi Koray se vor situa de partea lui Defne în această luptă.

Casa lui Defne este pusă în vânzare deşi ea va face tot ce-i stă în puteri să împiedice acest lucru. Omer nu află ce se întâmplă, pentru că Defne nu-i spune dar el îşi dă seama că Defne îi ascunde ceva şi discret, se va interesa despre tot. Fikret pleacă de-a binelea şi ideea magazinului propriu de desfacere a produselor rămâne în suspensie. Yasemin se întoarce la Passionis şi îşi reia lucrul alături de Sinan cu care s-a împăcat. Dar la un moment dat ea se întâlneşte întâmplător cu Ismail, iar Sinan va reacţiona. Sude, sătulă de Sinan care o ignoră de multă vreme, îşi petrece timpul cu Deniz.

Omer o ia pe Defne şi petrec câteva zile splendide într-o mini-vacanţă. Însă acolo alte secrete aşteaptă să iasă la iveală....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 31-35 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 46-50 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








17 comentarii:

  1. Nu sunt,,fan telenovele",dar la varsta mea(sunt deja pensionară),îmi place să urmaresc un serial în care găsesc diversitate care relaxeaza si imi oferă şi cunostințe noi:umor,peisaje deosebite,tradiții zonale,sentimente frumoase şi curate,optimism,actori talentați şi un final fericit.Drame sunt la tot pasul în viața reală şi ne marcheazâ existența,de aceea prefer acum această comedie romantică.Vă mulțumesc pentru efortul depus! Îmi face plăcere sa citesc si din postările d-stră pe blog.Succes on continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-ar placea sa-l urmaresc, asa cum tare mult mi-a placut Ask Yeniden/Dragoste cu imprumut. Dar cel putin pe blog, mult mai multi cititori vin pentru drama de la Kanal D, care a inceput foarte bine dar in ultima vreme a scazut stacheta... din nou, totul acolo se invarte in cerc si din nou, o poveste neverosimila ne tine lipiti de ecranele televizoarelor, doar-doar o fi si ceva mai logic, mai ca-n viata in serialul acela...

      Ștergere
  2. Mulțumim pentru rezumat

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate am inteles eu, de fapt Defne ii face propunerea lui Fikret de a juca un joc pt a vedea pe cine vrea Omer. Conform intelegerii, Defne ii va oferi lui Fikret ocazia de a ramane singura cu Omer pt a-i marturisi sentimentele proprii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu urmaresc serialul, cum am spus, nici pe internet. Imi cer scuze pentru unele inadvertente, dar nu-mi apartin. Am tradus si adaptat rezumatele de pe pagina in engleza a site-ului izleiyciplatformu.net si de pe o pagina de facebook a serialului, tot in engleza, unde cineva la un moment dat spune foarte pe scurt actiunea din 20 de episoade odata.

      Cand voi avea timp mai mult al dispozitie, voi relua rezumarea mai ampla a episoadelor. Exista o pagina de fb unde sunt subtitrarile postate in engleza, dar ca sa inteleg actiunea, trebuie sa vad episodul in turceste apoi sa citesc dialogurile, si in aceasta perioada a anului imi este aproape imposibil sa fac asta la un serial cu difuzare zilnica. Dupa bacalaureat, voi avea mai mult timp liber.

      Ștergere
  4. Urmatoarele ep la pretul dragostei, cand le puneti?

    RăspundețiȘtergere
  5. Urmatoarele ep la pretul dragostei, cand le puneti?

    RăspundețiȘtergere
  6. Când puteți să puneți continuarea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata evaluez la bacalaureat, la competente, de dimineata pana seara; pana sambata nu am timp de blog.

      Ștergere
  7. Ce se intampla cu continuarea serialului Pretul dragostei? Pe programul tv acasa, nu mai apare acest serial. Unde putem vedea continuarea, adica ep 149,.....
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se va relua catre sfarsitul lui august, asa am inteles...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.