duminică, 13 august 2017

Brave and beautiful episoadele 1-3, Happy




Brave and beautiful episoadele 1-3, Happy
Cesur
Cesur Alemdaroglu conduce o maşină tip safari şi pe drumul de ţară un cal cu stăpână cu tot îi taie calea şi aleargă bezmetic. Cesur înţelege că s-a întâmplat ceva cu calul care se îndreaptă către marginea unei faleze foarte înalte şi reuşeşte să-l oprească, urcând în spatele fetei şi dându-se jos cu ea în braţe. Cei doi fac cunoştinţă în aceste condiţii, şi Cesur află că ea este Suhan Kordulag, fata lui Tahsin, omul care ştie tot ce mişcă prin locurile respective.

Brave and beautiful episoadele 1-3, Happy
Suhan
Cesur pleacă şi găseşte iapa, Nazlî, care era rănită, având o ţepuşă băgată în carne, pe sub şa. Acest amănunt îl face pe tânăr să creadă că cineva a dorit ca Suhan să moară. Fata ajunge şi ea la conac unde cumnata ei, Cahide, se preface foarte îngrijorată de cele întâmplate (în realitate, ea îi doreşte moartea lui Suhan) şi se agită, ba s-o ducă la spital, ba să fie împuşcată iapa Nazlî. Suhan se opune şi pleacă în casă, unde se trezeşte că-i tot zboară gândul la Cesur, de care s-a îndrăgostit la prima vedere. După aceea intră în dormitor Şirin (o servitoare tânăra şi foarte apropiată de Suhan), entuziasmată de cele petrecute, care o sfătuieşte pe Suhan să scape de Bulent, logodnicul neoficial, care e un tip doar după banii tatălui lor. Bulent se află acasă cu mama lui şi discutând despre apropiata petrecere de ziua lui Tahsin, o anunţă că o va cere de nevastă pe Suhan deşi maică-sa nu este de acord. Aici ni se dau primele indicii despre un secret de familie - se pare că mama lui în tinereţe trebuia să se mărite cu Tahsin, care a părăsit-o în ziua nunţii.

Brave and beautiful episoadele 1-3, Happy
Bulent
Tahsin apare din avioneta personală cu care vine din Elveţia cu amanta lui şi mai apoi merge cu fiul lui, Korhan, pe care îl dispreţuieşte, într- un control de rutină la fabrica familiei. Acolo află de la fiu'su că unul din terenurile lor a fost vândut, şi se supără pentru că el voise să construiască un hotel acolo. Acum pământul aparţine lui Cesur, şi Tahsin se va strădui din răsputeri să- şi ia acel teren înapoi, însă nu poate pentru că actele deja au fost perfectate şi Cesur s-a mutat la ceea ce numeşte de pe acum ferma lui. Korhan, panicat, se duce cu Bulent la Cesur să îi mai dea bani pe deasupra preţului de tranzacţie ca să fie de acord să renunţe la terenul acela, dar Cesur se încăpăţânează şi nu cedează sub nicio formă. Tahsin, când aude că nu s-a putut rezolva problema, se enervează şi se duce la tânăra lui amanta, Adalet, care este farmacistă în oraş, să se relaxeze puţin. Dincolo, la ferma lui Cesur, el şi mama lui Bulent se vor alia, ca duşmani personali ai lui Tahsin, deşi încă nu cunosc alte amănunte unul despre celălalt.

Brave and beautiful episoadele 1-3, Happy
Cahide
Între timp, Cahide urzeşte intrigi şi imaginează tot felul de jocuri pentru a câştiga supremaţia în familie, însă pentru asta e nevoie să aibă un copil, băiat, iar ea nu poate rămâne însărcinată. Cu toate acestea îl anunţă pe Korhan că s-ar putea să fi rămas gravidă, dar nu va răspândi vestea până nu se duce la un control. Apoi începe să-i arate pe internet că Tahsin s-a dus în Elveţia ca să depună nişte bani în contul amantei lui. Într-o seară Suhan se duce pe la ferma lui Cesur şi o găseşte pe Nazlî, văzând că este rănită. Cesur, auzind zgomote, vine şi cei doi stau de vorbă, el spunându-i că se observă că e îndrăgostită de el de când l-a văzut prima oară. Suhan se enervează, iar Cesur îi spune că oricum, o să i-o dea pe Nazlî înapoi, dar peste un an. Băiatul care avea grijă de iapă la conacul Kordulag este concediat imediat, dar se duce la Cesur care-i oferă un job la el la fermă şi îi arată ţepuşa găsită în coasta iepei. Acum tânărul slujbaş trebuie să afle cine ar fi avut interesul s-o omoare pe Suhan şi îi împărtăşeşte şi lui Şirin, logodnica lui, toată tărăşenia.

Brave and beautiful episoadele 1-3, Happy
fata insarcinata platita de Cahide
Cahide se duce la ginecolog exact înainte ca Suhan să apară şi ea la spital pentru un control, pentru că s-a lovit la picior când a căzut de pe cal cu Cesur. Însă totul e doar un joc, ca să fie văzută de Suhan. De fapt, Cahide a contactat o femeie însărcinată pe care o plăteşte gras ca să-şi menţină sarcina în cele mai bune condiţii şi apoi să-i dea copilul. Cu testul acelei tinere în mână, se duce să anunţe acasă că este însărcinată, iar cel care se bucură cel mai mult este Tahsin. Peste câteva zile este ziua bătrânului şi se pregăteşte totul pentru petrecere. În ultimele zile Cesur a fost la Istanbul, pentru că Tahsin falsificase nişte acte şi i-a pus locuinţa sub sechestru, dar tânărul face investigaţii şi vine cu procurori şi avocaţi la ziua bătrânului anunţând că multe dintre terenurile le care le deţine au fost luate cu japca prin ilegalităţi. Tahsin se ţine drept şi nu recunoaşte nimic, punând oamenii să continue petrecerea.

Brave and beautiful episoadele 1-3, HappyBulent o cere de nevastă pe Suhan, dar ea îl refuză şi are loc o scurtă încăierare cu Cesur. Bulent, dându-şi seama că Suhan îl iubește pe Cesur, se îmbată şi mai târziu în noapte se duce la el la fermă și îi dă foc. Însă acolo era și Tahsin, venit să discute ca între bărbaţi problema terenului. Cesur reuşeşte să deschidă geamurile și ușile, care erau blocate de Bulent, și îl salvează pe bătrân sub ochii îngroziți ai familiei Kordulag care văzuse incendiul. Însă o bârnă în flăcări cade peste Cesur și acesta primește îngrijiri acasă la Tahsin, care îi spune să stea la ei până când o să-i refacă ferma, drept mulțumire că i-a salvat viața.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Cesur ve guzel, prezentare                                     urmează: IUBIRE SI RAZBUNARE ep.4-5

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.






2 comentarii:

  1. Iubesc filmele turcesti iar actorii imi plac la nebunie. Cred ac e un film ce merita vazut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa se pare, s-au facut anul asta niste seriale mai scurte, dar mai bine primite de public. Dupa tema generala, pare un serial bunicel :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.