sâmbătă, 19 august 2017

Peloro - magazinul tau cu genti de piele





Peloro - magazinul tau cu genti de piele
sursa-pixabay
Eu, una, prefer genţile mari, de piele. Şi să vă spun de ce. Am acasă o colecţie întreagă de genţi din piele ecologică pe care nu le mai port şi am ajuns la concluzia că am dat banii degeaba pe ele. Într-adevăr, costă puţin, foarte puţin, ca să zic aşa, dar ţin şi mai puţin. Am primit o astfel de geantă cadou şi unul din inelele de susţinere a cordonului de umăr a cedat după câţiva metri, după ce am ajuns în faţa blocului, din casă, iar al doilea după două zile. Alteori primul care cedează este fermoarul. Apoi se rupe căptuşeala de la buzunarele acelea mici unde ţin cheile sau telefonul mobil. O geantă de serviciu, ieftină, nu-mi ţine niciodată mai mult de maxim câteva săptămâni.

Ce condiţii trebuie să îndeplinească o geantă de piele pentru serviciu sau birou


Peloro - magazinul tau cu genti de piele
De obicei am multe de cărat în ea, şi nu mă refer la nimicuri tipic feminine, ci la caiete şi dosare cu fişe de lucru. Geanta mea de serviciu trebuie să fie:
- mare încât să poată să încapă în ea un caiet student,
- îndeajuns de lată încât să pot pune acolo şi tocul de la ochelari, şi telefonul şi alte lucruşoare, fără că geanta să pară burduşită.
- apoi geanta mea trebuie să fie rezistentă şi durabilă, să poată ţine în ea 2-3 kg de diverse lucruri fără să se rupă mânerul, inelele de susţinere sau cureaua de umăr. Şi să o pot purta minim un an de zile, zilnic, la serviciu, fără să se uzeze prea tare şi fără să fiu nevoită s-o schimb (ca să nu uit să transfer dintr-o geantă în alta anumite lucruri strict necesare; de obicei, la serviciu, port o singură geantă neagră şi câteva perechi de încălţăminte tot negre, ca să se asorteze.)

Peloro - magazinul tau cu genti de piele
Alte calităţi pe care le caut la o geantă sunt:
- să fie impermeabilă,
- să nu se ia culoarea pielii pe hainele mele,
- să nu fie ea însăşi grea.
Toate astea nu le găsesc decât la o geantă de piele adevărată, nu ecologică. Am avut la un moment dat, acum vreo 3 ani, o geantă de lac cumpărată din Italia. M-a costat cca 70 de euro şi m-a ţinut perfect un an de zile. O am şi acum şi este la fel de bună, singurul mic inconvenient este că mânerul s-a ros de atâta ţinut în mână.

Peloro - magazinul tau cu genti de piele
genti dama, de piele, Peloro

Însă de atunci am căpătat foarte mare încredere în genţile de piele italiene, şi când trebuie să-mi iau o geantă nouă, fie ea de serviciu sau de oraş, prefer să fie de la un brand italian. Peloro este un asemenea magazin unde se găsesc genţi de damă, genţi bărbăteşti, portofele şi alte accesorii din piele, toate made în Italy. Este adevărat că acolo o geantă nu costă puţin, dar ştiu că dau banii pe un lucru de calitate care mă ţine mult şi care nu cedează după prima purtare, sau dacă pun un rând de chei în plus în geantă. În magazinul Peloro găsesc genţi de diferite forme şi mărimi, şi mai ales cu design vintage, clasic, dar şi modern. Ca să aibă fiecare de unde alege.

Peloro - magazinul tau cu genti de pieleMie mi-ar plăcea geanta precious, bineînţeles, pentru oraş. Vouă care dintre gențile de piele de pe site v-ar fi potrivită?


Dacă ți-a fost util, dă mai departe!








14 comentarii:

  1. Sunt dragute gentile de piele intr-adevar. Dar acum se gasesc o multime de genti dragute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Denisa, doar ca eu zic ca nu am scris nimic in articol despre aspectul exterior. Dupa ce am vazut ca nu asta conteaza, acum e, poate, ultimul lucru pe care il caut la o geanta. In primul rand ma intereseaza sa fie durabila si sa nu se rupa de greutatea pe care o car zilnic dupa mine. Cum arata geanta, conteaza doar la cele de oras, in care nu pun nimic greu.

      Ștergere
  2. Imi place mult cum arata prima geantă. Asa ceva aș cumpăra si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prima geanta e un desen, Dana :) cea de-a doua, aceea maro, lunga, este ceea ce am eu nevoie la birou, de exemplu.

      Ștergere
  3. Foarte dragute gentile prezentate de tine.
    Iarna trecuta mi-am cumparat enorm de multe genti de culori, modele si marimi diferite. A fost singura mea extravaganta dupa multa vreme in care am fost cuminte foc. :) ))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am acasa genti de diferite dimensiuni si culori, insa niciodata nu as refuza o geanta din piele, nascuta din maiestria italienilor! Sunt foarte durabile, se pastreaza frumos in timp si arata bine bine! Nu stiam de acest magazin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi plac mult cele din colaj. Cea verde și cea roz 😻

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce interesanta e aceea rotunda!!!
    Si mie imi plac gentile care sa nu fie grele, sa nu se ia culoarea de la haine, dar sa stea si fixe cand le asez undeva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi plac foarte mult gentile negre din piele, dar dintre pozele pe care le-ai pus in articol mi-a atras atentia geanta roz <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce genti frumoase! Am si eu mai multe genti de la branduri gen Zara, H&m, insa o geanta durabila din piele si clasica este must have.😊

    RăspundețiȘtergere
  9. Majoritatea femeilor mele sunt din piele ecologica. Oricât ar tine nu pot sa ma gândesc prin ce metode a fost obținută aceea geanta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar azi cautam recomandari de genti din piele <3 Ma uit de ceva timp, cautand una pe plac. Sper sa gasesc si pe site <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Toate imi plac, doar ca daca dau asa multi bani pe una vreau s-o tin mai mult de un an. Banuiesc ca in cazul tau n-ai purtat-o decat pe ea, ca altfel nu se explica, eu am genti si de acum 20 de ani si arata impecabil.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.