marți, 26 septembrie 2017

4 locuri NEASTEPTATE unde se regasesc BACTERIILE!


Cu siguranţă, fiecare gospodină face eforturi considerabile pentru a-şi păstra casa cât mai curată şi pentru a oferi familiei un mediu lipsit de bacterii. Însă, acestea se ascund în foarte multe locuri, locuri la care puţini s-ar fi gândit şi pe care le-ar fi curăţat cu atenţie sau le-ar fi înlocuit la momentul potrivit.

4 locuri NEASTEPTATE unde se regasesc BACTERIILE!

Dacă şi tu vrei să eviţi bolile ce pot apărea din cauza bacteriilor şi ţi-ai propus să iei măsuri în acest scop, citeşte, în continuare, despre cele mai neaşteptate locuri unde se regăsesc.

Iată care sunt locurile PLINE de bacterii:


1. Bureţi de vase & lavete

Din cauza resturilor de mâncare lăsate la înmuiat în chiuvetă, dar şi a firimiturilor uitate mult timp pe masă, atât buretele folosit pentru spălarea vaselor, cât şi lavetele se umplu de germeni care nu îţi fac deloc bine. Din acest motiv, trebuie să te asiguri că înlocuieşti cele două obiecte atât de utile în bucătărie destul de des!

4 locuri NEASTEPTATE unde se regasesc BACTERIILE!2. Mopul

Ai tendinţa de a intra încălţată în casă, iar apoi foloseşti mopul? Este clar că pe acesta se vor strânge o mulţime de bacterii, care nu îţi vor face deloc bine nici ţie, nici celor dragi. De asemenea, poţi realiza mai uşor acum că, la locul tău de muncă, fiindcă staţi încălţaţi tot timpul şi mopul nu se foloseşte la fel de des ca acasă, bacteriile se depun mai uşor. De aceea, dacă eşti însărcinată cu achiziţiile pentru birou, atunci comandă un mop profesional din oferta Sanito.ro şi te vei convinge că acesta este de calitate, datorită fibrelor de înalta calitate.

 3. Veioza

 Deşi pare greu de crezut, veiozele care stau, de obicei, în stânga şi în dreapta patului sunt pline de bacterii, mai exact, întrerupătoarele lor. De câte ori nu ţi s-a întâmplat să vii acasă şi, uitând să te speli pe mâini, să aprinzi veioza pentru a găsi hainele cu care să te schimbi sau prosopul de baie? Acestea sunt şi mai greu de curăţat, pentru că murdăria tinde să pătrundă şi să fie mai dificil de scos din întrerupătoarele veiozelor. Pentru a avea un singur întrerupător uşor de curăţat şi lumina mai bună, alege spoturi LED. Dacă nu ştii de unde, spoturi led pentru interior-exterior găseşti la LeDeL, magazinul online de unde îţi poţi achiziţiona articole de iluminat calitative.

4 locuri NEASTEPTATE unde se regasesc BACTERIILE!

4. Telecomanda

De câte ori ştergi şi telecomanda, atunci când faci curat? Cu siguranţă, şi tu te-ai gândit la faptul că pui mâna pe ea de multe ori, fără să te ştergi dacă eşti murdară şi, uneori, după ce ai schimbat canalele TV, ai tendinţa de a mânca ceva. Astfel, se strâng pe această o mulţime de bacterii. Bineînţeles, la fel se întâmplă şi în cazul tastaturii de la calculator sau laptop.

Aşadar, pentru a evita să te îmbolnăveşti, curăţă cu mai multă atenţie locurile indicate şi schimbă la timp anumite obiecte pe care le foloseşti pentru a face curăţenie!










13 comentarii:

  1. Eu as adauga telefonul, il folosim oricand si de cele mai multe ori avand mainile murdare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bacteriile se gasesc peste tot, trebuie sa avem grija sa curatam mereu pentru a le mai distruge.

    RăspundețiȘtergere
  3. La veioza nu ma gandeam. As mai adauga periuta de dinti, pernele, telefonul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant, insa cred ca niciuna nu depaseste ecranul telefonului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred că cam toate obiectele din casă aduna multe bacterii. Inlocuiesc frecvent buretele de baie si cel de la bucatarie, lavetele, periile de WC, ah cate ar fi..

    RăspundețiȘtergere
  6. bacteriile ne pandesc cam de peste tot, dar nici sa picam in extrema cealalta...

    RăspundețiȘtergere
  7. Și să nu uităm și tocătorul, știam că are mai multe bacterii și decât vasul de toaletă...

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai am obiceiul sa sterg telecomda cu servetele umede, veioza nu folosesc, dar mopul si buretii le schimb destul de des.

    RăspundețiȘtergere
  9. Telecomanda si telefonul cred ca sunt cele mai pline de bacterii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu cred ca banala telecomanda ocupa loc fruntas si la mine acasa! Mai ales cea de la bucatarie! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu la tastatura si la telefon ma gandesc mai mereu...

    RăspundețiȘtergere
  12. E plin de bacterii in jurul nostru, dar cred ca au rostul lor. As adauga si telefonul pe lista ta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sincera sa fiu n-am pus mare pret pe telecomanda. Voi fi putin mai ateta pe viitor

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.