duminică, 3 septembrie 2017

5 piese de imbracaminte pe care TREBUIE sa le ai





Garderoba unei femei în ziua de azi este plină cu tot felul de piese de îmbrăcăminte, însă multe din ele se poartă doar un sezon, pentru că mai apoi ies din modă. O garderobă trebuie să cuprindă şi câteva piese clasice, care nu se demodează şi care pot fi accesorizate divers, în aşa fel încât în orice ocazie să putem să ne îmbrăcăm adecvat, chiar dacă evenimentul respectiv are loc mult prea repede pentru a mai avea timp de cumpărături.

Cele 5 piese clasice de îmbrăcăminte, pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă, sunt:

5 piese de imbracaminte pe care TREBUIE sa le ai- o rochie elegantă, preferabil de culoare închisă şi lungime medie, pentru orice ocazie specială, de seară, care te ia pe nepregătite. Rochia neagră este un must have pentru orice femeie, iar rochii de seară elegante se găsesc în multe magazine, inclusiv online. Această rochie este destul de versatilă şi dacă are modelul potrivit, cu un sacou şi o pereche de pantofi stiletto reprezintă şi o ţinută pentru o după amiază mai specială sau un cocktail.

- un blazer clasic, într-o culoare neutră, care merge la aproape orice rochie, compleu sau pantalon. Asigură-te că lungimea mânecii ajunge exact până la încheietura mâinii şi că este îndeajuns de larg la umeri încât să-l poţi purta în sezonul rece şi cu o bluză mai grosuță.

- o cămaşă stil bărbătesc, albă, din bumbac, cu mâneci lungi. Te scoate din impas în orice situaţie şi e potrivită pentru orice ocazie de zi. Pentru vară, e necesară încă o bluză chemisier, dar cu mâneci scurte.

- o fustă dreaptă, din stofă neagră, sau într-o altă culoare neutră, de grosime medie. Alături de bluza albă de mai sus, reprezintă cel mai des întâlnite piese de îmbrăcăminte clasice care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Am spus că fusta trebuie să fie dintr-o stofă de grosime medie, ca să poată fi purtată în orice sezon.

- al cincilea must-have din garderoba unei femei este perechea de blugi clasici, care sunt atât de versatili şi de potriviţi cu aproape orice altă piesă de îmbrăcăminte, încât nu mai este nevoie să detaliez în plus. Sunt sigură că nu există femeie care să nu aibă în dulap măcar o pereche de blugi clasici, pentru că sunt pantalonii care vin bine oricui şi modelează perfect piciorul, şoldurile şi talia.

Dar voi? Aveţi toate aceste piese de îmbrăcăminte în dulapul vostru?

sursa foto: pixabay.com



Dacă ți-a fost util, dă mai departe!








13 comentarii:

  1. Da intr-adevar sunt necesare tinutele amintite de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei uite, mie îmi lipsește fusta dreaptă și chiar acum am trecut-o pe wishlist :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Total de acord cu tine, unele piese vestimentare nu trebuie sa lipseasca din dulapul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu merg in general pe stilul clasic pe care il accesorizez conform evenimentului sau locatiei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt de acord cu tine. Felicitări pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu prea le am eu cu fustele si rochiile, dar ai dreptate in privinta celorlalte piese vestimentare. Foarte util articolul ^_^

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place sa am in garderoba rochii de seara un pic mai scumpe pt ca stiu ca voi avea mereu o tinuta unica. In plus, am gasit la un atelier din Piatra neamt rochii impresionante si fac un efort sa imi populez garderoba cu noi piese macar odata la 2 ani :)
    paolaivan.ro

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum nu port si nici nu am purtat pantaloni niciodata, zabovesc mult la rochii si fuste, bluze... etc.M-am uitat indelung la rochiile de soacre pe site, fiindca asta mai astept acum :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am camasa barbateasca (ale sotului sunt alta marime), in rest bifez tot de pe lista ta :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, e corect ce zici tu aici doar ca ... la mine must asta e perechea aia de blugi :)))
    M-am obisnuit de ceva timp sa ma imbrac asa, comod si restul pieselor vestimentare nu ma mai intereseaza :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.