marți, 19 septembrie 2017

Iubire si razbunare 15 tr, ep. 44-46, Happy




Iubire si razbunare 15 tr, ep. 44-46, HappyDupă ce află ce mesaj i-a transmis Rîza şi după ce Tahsin se dă de gol, Cesur va cere exhumarea rămăşiţelor pământeşti ale tatălui său ca să fie sigur de cauza morţii sale. Tahsin e dus în arest, Suhan este bulversată să-l vadă pe taică-său acolo, şi, spre binele lor, procurorul de caz le spune să nu se mai apropie de arestul poliţiei dacă nu vor să aibă probleme. Când cei doi soţi stau de vorbă cu Banu, îşi dau seama că dacă Mutlu se predă şi mai apoi va fi omorât în închisoare, Tahsin va scăpa basma curată.

Korhan se trezeşte şi vede că bucata de scrisoare nu mai este în portofelul lui. Crede că Bulent i-a luat-o dar pe camerele de supraveghere din birourile firmei, unde a adormit, vede că Cahide a fost acolo în timp ce el dormea. Tahsin, copleșit de întâmplările prin care trece, îşi aminteşte că în copilărie, la orfelinat, nu suporta să fie închis undeva, singur şi în întuneric. Acum Cahide începe să caute prin casa lui Cesur, după tablouri, semnul grafic folosit de Hasan Karahasanoglu pe picturile originale pe care le deţinea.

Adalet, când aude la televizor că Rîza nu se ştie unde este şi că e căutat, se impacientează şi mai mult. Rîza se ascunde prin clădiri dezafectate şi învaţă să comunice cu telefonul mobil. Dar acolo unde se află are şi el televizor şi vede ştirile. Cesur şi Suhan sunt la poliţie, Banu la fel, iar când să discute anumite amănunte ale cazului, Mutlu sună şi spune că se predă. Atunci bătrânul Korludag este eliberat, deşi lui Cesur nu-i este clar cum de procurorul crede totul şi se lasă influenţat.

Tahsin este aşteptat în faţa farmaciei lui Adalet cu o fanfară şi un grup de oameni, plătiţi de el, care îl întâmpina voioşi. Cesur şi Suhan se ciondănesc din cauza eliberării lui Tahsin şi a faptului că Mutlu s-a predat. Bulent o invită pe Banu la cină, şi de data asta avocata acceptă să meargă în oraş. Suhan se duce la fermă dar pleacă la casa din Nișantașî, simțind că are nevoie de o distanţă între ea şi soţul ei din cauza problemelor care au apărut. Cesur pleacă la spital, unde Rîfat este pe cale să-şi revină din operaţie. Can se află acolo, cu mama lui. În închisoare, Turan citeşte ziarele cu ştirile despre Riza, şi îşi aminteşte că au stat de vorbă într-o zi, pe holul închisorii, şi el i-a spus că sora lui s-a căsătorit cu Tahsin. Riza, în locul în care se află acum, caută pe internet conacul lui Korludag.

În acea seară Hulya vrea să-i vorbească procurorului, la hotelul unde locuieşte, dar acesta n-o primeşte. Atunci ea îl plăteşte pe un chelner care vine cu serviciul la cameră să intre în camera procurorului şi să copieze pe un stick memoria calculatorului acestuia. Jocul pus la cale de Hulya merge perfect şi ea obţine ceea ce vrea. În realitate, Mehmet, fostul şef al poliţiei, i-a cerut să facă asta, ca să poată găsi ceva cu care să-l înfunde pe procuror, să nu se mai lege de Tahsin şi de matrapazlîcurile lor. Mihriban îl sună pe Cesur şi îi spune despre scrisoarea deţinută de Cahide, care avea pe ea ştampila folosită de Hasan.

Cesur află că Suhan a plecat de la fermă şi se duce la ea acasă, în Istanbul, după ce îl vede pe Rîfat trezit din coma de după operaţie. După ce se mai ceartă o vreme, Cesur îi dă jumătatea de scrisoare pe care o are el şi îi spune să caute ea cealaltă jumătate care este la Cahide acum, s-o citească pe toată şi doar să-i spună lui dacă să continue să caute adevărul sau nu, dacă tatăl lui s-a sinucis sau nu. A doua zi, Cesur stă acasă şi observă, cu programele speciale instalate în calculatorul lui, că de undeva, cineva face căutări în ceea ce-l priveşte. Suhan se duce direct la Cahide şi îi cere cealaltă jumătate a scrisorii. Ea neagă că ar avea aşa ceva, dar până la urmă Suhan reuşeşte să citească toată scrisoarea, şi înţelege că Cesur are dreptate, însă nu ştie că mama ei şi Hasan erau iubiţi. Suhan îşi sună soţul şi îi spune doar să ceară deshumarea.

În ziua deshumării, Cesur primeşte încă un mesaj de la Riza care-i spune că se află pe drumul cel bun. Apoi îl vedem pe Rîza, desenând o schiţă a pădurii Korludag şi spunând că Tahsin l-a omorât și pe taică-său. Cahide începe să aibă greţuri, dar nu bănuieşte de ce. Şi Korhan are dureri de stomac şi se gândeşte, mai în glumă, mai în serios, că poate cineva l-a otrăvit. Mihriban o duce pe Cahide la spital şi îl anunță şi pe Korhan. Ea se impacientează şi o cheamă de urgenţă pe Hulya, dar surpriză, Cahide e gata-gata să-i spună lui Korhan adevărul, când pe ecranul ecografului vede că este însărcinată...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 39-41                                     urmează: Iubire si razbunare episoadele 47-50

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.