joi, 7 septembrie 2017

Vrei sa calatoresti mai mult? 3 tips & tricks pentru vacante LOW BUDGET!

Dacă ţi-ai propus, la un moment dat, să călătoreşti mai mult şi să vezi locuri noi, dar aspectul financiar nu ţi-a permis să explorezi această idee, acum este momentul să o reiei în considerare. Chiar dacă nu dispui de sume impresionante, îţi poţi organiza frecvent scurte escapade, în ţară sau în afara ei, fără să faci sacrificii enorme.

Iată 3 tips-uri EFICIENTE prin care poţi călători mai mult, cu cheltuieli MINIME!


1. Alege mijlocul potrivit de transport

Vrei sa calatoresti mai mult? 3 tips & tricks pentru vacante LOW BUDGET!Uneori, avionul reprezintă cea mai rapidă şi cea mai comodă soluţie pentru a călători. Cu toate acestea, în unele situaţii, drumul parcurs cu autoturismul personal poate fi mult mai convenabil, din punct de vedere financiar. De aceea, studiază toate opţiunile şi asigură-te că o alegi pe cea potrivită. În cazul în care alegi varianta automobilului, efectuează toate verificările necesare, înainte de a pleca la drum: buna funcționare a frânelor, bateriei şi a celorlalte elemente esenţiale unei călătorii sigure. În acest sens, poţi să vezi bateriile auto de pe site-ul Neobat, în cazul în care ai nevoie de una nouă. O verificare de rutină, făcută înainte de plecare, te poate salva de numeroase complicaţii şi, totodată, de cheltuieli suplimentare!

2. Redu cheltuielile inutile

Vrei sa calatoresti mai mult? 3 tips & tricks pentru vacante LOW BUDGET!De multe ori, când oamenii călătoresc, se lasă purtaţi de val şi achiziţionează extrem de multe lucruri inutile: o mulţime de suveniruri, obiecte scumpe de care nu aveau, cu adevărat, nevoie şi lista poate continua. Totodată, există tendinţa generală de a servi micul dejun, prânzul şi cina în oraş, de fiecare dată. Motivele principale pentru acest lucru sunt comoditatea şi curiozitatea de a încerca preparate culinare locale. Pe când ultimul motiv este legitim, primul poate fi sacrificat, pentru a economisi sume importante de bani. De exemplu, poţi lua cu ţine, în bagaj, câteva alimente neperisabile, la conservă sau borcan, precum cele de la Băcănia ROD, pentru a-ţi pregăti pe cont propriu un mic dejun consistent şi delicios. Astfel, vei salva sume semnificative, pe care le poţi folosi în alt scop!

3. Alege opţiuni alternative de cazare

Vrei sa calatoresti mai mult? 3 tips & tricks pentru vacante LOW BUDGET!Adesea, ofertele puse la dispoziţie de către agenţiile de turism se bazează pe transport şi cazare, la pachet. Deşi este tentant să profiţi de ocazia extrem de accesibilă şi comodă, trebuie să ştii că există şi variante mai bune. De exemplu, poţi alege să îţi cauţi cazare, separat. Pentru a te convinge de avantajele acestei practici, este suficient să consulţi ofertele hotelurilor, în paralel cu alte opţiuni, precum platformele ce prezintă camere private sau apartamente întregi, oferite de localnici. Vei fi uimit de preţurile semnificativ mai mici şi de autenticitatea locuinţelor disponibile. În plus, vei putea cunoaşte oameni ai locului şi vei trăi o experienţă unică!

Aşadar, nu mai sta pe gânduri şi planifică-ţi următoarea escapadă! Cu siguranţă, dacă vei aplica aceste sfaturi esenţiale, te vei bucura de experienţe minunate şi îţi vei dori să repeţi aventura şi cu altă ocazie.10 comentarii:

 1. Lucruri demne de luat in seama, cu putina chibzuinta si atentie la alegeri cred ca putem reduce semnificativ cheltuielile

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma declar vinovata atunci cand vine vorba de cheltuieli inutile si placeri satisfacute din domeniul culinar. Data viitoare mi-am propus sa merg cu masina in vacanta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar mi se pare ca facem cheltuieli inutile si acest lucru ar trebui remediat. Aruncam prea multi bani degeaba.

  RăspundețiȘtergere
 4. Intr-adevar, ne aruncam in cheltuieli fara rost, care ne reduc semnificativ vacanta. Daca am fi mai chibzuiti, am putea sa petrecem mai multe zile in plimbari.

  RăspundețiȘtergere
 5. Cel mai ok mi se pare sa iti faci un itinerariu, pleci cu masina si te opreste in fiecare tara.Si da, singurele suveniruri sa fie pozele. :D

  RăspundețiȘtergere
 6. Da, asa e. Uneori gasesti oferte foarte bune la biletele de avion si nu merita sa mergi cu masina. Mai ales la drumurile lungi.

  RăspundețiȘtergere
 7. Zilele trecute cand ne pregateam sa plecam spre Brasov s-a defectat bateria auto si nu aveam idee ce sa facem. Multumim pentru recomandare, am vazut ca au preturi foarte bune pe acest site!

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte utile sfaturile tale /trucurile dar cand suntem in vacanta le uitam cu desavarsire.

  RăspundețiȘtergere
 9. Si eu prefer sa fac calatorii cu low budget, parca ma bucur mai mult de iesire!

  RăspundețiȘtergere
 10. Mai am de lucrat la capitolul lucrari inutile. Eu dau banii pe tot felul de prostii si sper ca voi fi putin mai atenta pe viitor.
  N-am apelat pana acum la particulari sau platforme care ofera camere private pentru cazare. Voi lua in calcul si acest aspect

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.