joi, 12 octombrie 2017

3 idei de afaceri PROFITABILE pentru cei care detin un teren in mediul rural!





Deţii un teren destul de mare, la munte sau în zona de câmpie, în afara oraşului? Ai vrea să faci o investiţie pentru viitor, însă nu ştii exact cum ai putea proceda? Dacă răspunsul la aceste întrebări este unul afirmativ, află că, în prezent, este foarte simplu să îţi deschizi propria afacere. Mai mult, poţi apela la diferite programe ce acordă fonduri europene, pentru a-ţi transforma visul în realitate!

Iată 3 idei pentru afaceri DE SUCCES, pe care le poţi aplica dacă deţii un teren!


1. O fermă cu animale

3 idei de afaceri PROFITABILE pentru cei care detin un teren in mediul rural!

Dacă ai un teren de dimensiuni semnificative şi îţi doreşti o afacere complexă, o fermă cu animale reprezintă alegerea ideală. Te poţi orienta către păsări, precum găini, raţe sau gâşte, dar şi spre capre, oi sau vaci. Ulterior, după ce îţi pui pe picioare business-ul, poţi vinde produse lactate organice, homemade, specializându-te pe această nişă. În ceea ce priveşte tehnologia, poţi găsi pe Inoxcenter.ro toată aparatura necesară acestui tip de afacere. Concepe produse inedite, precum brânzeturi cu condimente precum chimenul, busuiocul sau piperul. În plus, pune accentul şi pe etică, crescând animalele tale în cele mai bune condiţii!

2. Fructe şi legume bio

3 idei de afaceri PROFITABILE pentru cei care detin un teren in mediul rural!

O industrie ce a căpătat amploare, în ultimii ani, este cea a alimentelor bio. Fie că vorbim despre cereale, miere, fructe sau legume, astfel de produse se află la mare căutare, atât pe plan internaţional, cât şi în România. De aceea, o livadă cu pomi fructiferi sau o grădină plină cu legume cultivate în condiţii naturale, fără îngrăşăminte chimice, poate fi cea mai înţeleaptă idee. De asemenea, pentru a-ţi face cunoscut businessul, participă la întâlniri şi evenimente destinate antreprenorilor din acest domeniu. Adoptă o vestimentaţie impecabilă şi dă click pentru detalii despre cele mai calitative cămăşi. Reprezintă-ţi brandul cu încredere şi, cu siguranţă, vei avea rezultate fantastice!

3. Produse cosmetice cu lavandă

3 idei de afaceri PROFITABILE pentru cei care detin un teren in mediul rural!

Nişa cosmeticelor cu ingrediente cât mai naturale a început să fie din ce în ce mai căutată, în rândul doamnelor din România şi nu numai. Uleiurile esenţiale, cremele şi unturile de corp cu arome îmbietoare, confecţionate din elemente cât mai benefice pentru organism sunt căutate, în fiecare zi, pe Internet şi în magazine. Aşadar, dacă spaţiul îţi permite, cultivă lavandă şi concepe produse inedite, precum creme hidratante pentru corp, uleiuri parfumate sau săpunuri homemade. În mod clar, vei cunoaşte un succes răsunător!

Acestea fiind spuse, dacă îţi surâde ideea de a îţi deschide propriul business, în timp ce foloseşti resursele deja disponibile, încearcă una dintre aceste variante!








10 comentarii:

  1. Excelente idei. Sa stii ca si pe mine ma bate gandul sa am propria gradina si livada, iar daca as putea comercializa...ar fi super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut la tv o afacere cu produse din propria cultura de lavanda, mi-a placut foarte mult si la ce am vazut acolo, cred ca era si foarte profitabila. Din pacate, statul nu prea vine in ajutorul producatorilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Utile ideile tale tale pentru cine doreste sa inceapa un business :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi deja am aplicat pentru fondurile europene pentru fructe si legume.

    RăspundețiȘtergere
  5. La sere m-am gândit si eu. O ferma de animale daca as avea mult teren la dispozitie. Dar mi-ar placea sa investesc in agricultura.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt multe de facut atunci cand ai un pamant , pacat ca romanii s-au cam ”puturosit” si decat sa manceasca pamantul mai bine il vand.

    RăspundețiȘtergere
  7. Despre plantatia de lavanda am auzit ca este profitabila, dar cum spune si Deyutza, lumea s-a cam puturosit si nu prea mai muncesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar am o prietena pe Facebook care se ocupa cu plantatul lavandei si am intrebat-o cum ii merge. De curand vad ca a inceput un mic business - sapunuri cu lavanda.

    RăspundețiȘtergere
  9. Despre lavanda nu stiam mare lucru si nici nu m-am gandit la ea ca la un business. Un sfat foarte bun

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.